azja1974 01.10.08, 08:35 sluchajcie, co z kolezanka samo? ostatnio rzadko tu zagladam, ale od dluzszego czasu jej nie widzialam. zakoczyla edukacje i wypisala sie z polonii? czy ktosia cos wie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azja1974 Re: jest tutaj 01.10.08, 13:02 dzieki, sylwku, jestes nieoceniony. wiec z polonii sie wypisala i z hameryka nas zdradza! ha! Odpowiedz Link
samo Re: samo?!? 01.10.08, 19:10 Slyszalam ze mnie szukacie! ;o) Pozdrowienia z Polski, hihi Odpowiedz Link
asia.sthm Re: samo?!? 01.10.08, 20:00 zeby czlowiek po obcych kominach troche nie polatal i cichcem nie podczytal to by pomyslal zes na Ksiezycu Samo jestes najdzielniejsza baba jaka znam. Prosze niebawem zostac prezydentem, wtedy natychmiast sie sprowadze i bede placila uczciwe podatki, no! Odpowiedz Link
azja1974 Re: samo?!? 02.10.08, 13:12 ja tam po komi nie latam, ale widzialam na tamtym watku zdradliwym, ze bloga tajemniczego piszesz. nie mam czasu na takie doglebne czytnie, wiec nie prosze o zaproszenie, ale napisz tu w paru slowach co u ciebie? brakuje mi tu dyskusji, przepisu na szarlotke ze zdjeciami i podobnych klimatow. Odpowiedz Link
samo Re: samo?!? 02.10.08, 23:38 Widzę, że Polki w Stanach czytane są także przez Polki ze Szwecji i Italii :o)) Szpiedzy z krainy deszczowców ;o) Asiu, obiecuję zostać prezydentem jak tylko to będzie możliwe! Azja, w paru słowach? Wróciłam w maju do matczyzny po 4 latach wygnania, z pieśnią na ustach. Przywiozłam sobie chłopa co po polsku uczy się dopiero mówić. Ostatnie 5 miesięcy nieco mój entuzjazm ostudziło, ale nie poddaję się! Chociaż czasami myślę gdzie by tu znowu prysnąć, czy to ze względów ekonomicznych, czy ze zwykłej ciekawości i syndromu płonącej dupy że się tak obrazowo wyrażę. Miał być hotelik z jogą, ale dom do wynajęcia się okazał gorszy niż na zdjęciach i się rozmyśliliśmy, przynajmniej na razie. Wciąż zamierzam jednak robić certyfikacje nauczyciela jogi, mam 100 innych pomysłów i powoli to jakoś ogarniam, przyzwyczajamy się do Polski a ona do nas ;o)) Szukam pracy chociaż już miałam znalezioną, ale się przenieśliśmy do innego miasta. No i takie tam! Samo życie samo :o) Odpowiedz Link
azja1974 Re: samo?!? 03.10.08, 08:58 fajny pomysl.znam taki hotelik na dominikanie fior di lotto sie nazywa albo kwiat lotosu w innym jezyku, moze odruchowo zwloszczylam. a polsza jakn ci sie widzi? da rade tu zyc? ja za kazdym pobytem przekonuje sie, ze coraz bardziej sie zwloszczylam. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: samo?!? 03.10.08, 10:14 > Asiu, obiecuję zostać prezydentem jak tylko to będzie możliwe! Dla ciebie wszystko jest mozliwe, stop, trzymam za slowo, stop, zupelnie powaznie ! Jak cie plonaca dupa przywiedzie do Szwecji to ja sie napewno uciesze, a Szwecja odniesie wielka korzysc, tez zupelnie powaznie. Buzka. Odpowiedz Link
mon101 Re: samo?!? 05.10.08, 19:56 Wszelki duch Pana Boga chwali! Samo, jestes lekka na wspomnienie, własnie parę dni temu zastanawiałam się co sie tez z toba dzieje. Ja po kominach czasu latać nie mam, nawet na matczyne łono rzuca mnie z rzadka, więc nie bardzo byłam "updatowana". Muszę chyba nadrobić zaległosci. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: samo?!? 03.10.09, 20:03 Uwaga uwaga !! poszukuje sie Samo kto cokolwiek wie, niech bebni A kto nie wie i teskni, nich podbija watek.' Odpowiedz Link
beetaa Re: samo?!? 10.10.09, 19:42 podbijam watek... zagubiona Samo,gdziez Ty a gdziez?????? i czesto pytam sie gdziez podziala sie nasza Triskell... powpadaly dziewczyny w czarna dziure Odpowiedz Link
maja92 Re: samo?!? 13.10.09, 11:26 beetaa napisała: > > powpadaly dziewczyny w czarna dziure *************** I pare innych osob tez...strasznie cicho sie tutaj zrobilo...cisza az boli Odpowiedz Link
jerseygirl67 Re: samo?!? 13.10.09, 23:04 Wlasnie myslam o Janie Kranie, mam nadzieje ze u Niej wszystko w porzadku... Odpowiedz Link
asia.sthm Re: samo?!? 14.10.09, 23:39 O jak milo, Kran nam sie odetkal. Przepraszam ja tak tylko z ulga westchnelam, to z milosci . Kazda tylko zaglada, a poklocic sie to juz chetnych nie ma. Ech czasy nastaly.... Ja chociaz pracowicie obrazki zmieniam i na porody czekam, a wy co? Same lenie tu. Odpowiedz Link
jan.kran Re: samo?!? 15.10.09, 00:45 Chwilowo mam sto rzeczy na głowie i jednego maka na trzy osoby ... K Odpowiedz Link
samo Re: samo?!? 16.10.09, 01:28 jejku jejku! człowiek zajrzał po latach a tu jego nick na wierzchu :o) Naprawdę wieki tu nie byłam, nie wierzę własnym oczom że ktoś pamiętał o mej skromnej osobie... ściskam znad morza aktualnie, choć mieszkam w Warszawie, późno i zbyt zmęczona na update'y, zajrzę jutro po bibliotece :o) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: samo?!? 16.10.09, 09:48 > jejku jejku! No jestes ! Najwazniejsze ze dzialaja na ciebie nasze ...teskne fluidy , czy jak to sie teraz nazywa. Tu nalezy choc raz do roku choc kropke postawic, zeby bylo wiadomo. A rok minal jak z armaty....piorunsko szybko polecialo. Serdecznoci pani Prezydencie i trzymaj sie. Odpowiedz Link
azja1974 Re: samo?!? 17.10.09, 07:47 jak zobaczylam to "jejku, jejku!", to myslalam, ze jakies zmiany przlomowe sie w zyciu Samo pojawily, a to tylko powrot cory marnotrawnej... niektorym to w zyciu latwo, znikna sobie na rok, potem dwie linijki skleca, i od razu jejku jejku) witamy i kciuki trzymamy (tak ogolnie) znajdzcie mi jeszcze Triskell, to uwierze w cuda! tlumacze wlasnie ksiazke tak bardzo w jej klimacie (jak mi sie wydaje) i caly czas o niej mysle... Triskell, come back, tesknimy! asiu, piekne obrazki wieszasz, wlasnie sie mialam spytac, kto tak nam dba o strony artystyczna. najbardziej podobal mi sie motyl, skad go wzielas? a jesli chodzi o chetna do klotni, to prosze bardzo, temat dowolny. niezle mi ostatnio tez wychodza krzyki, sama sie zdziwilam, no ale co zrobic, szalejacy pms mam. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: samo?!? 17.10.09, 09:50 Azjo do Triskell mejla wyslij, ja wysle, inne niech wysla i zaladujemy jej skrzynke tesknota. Niech ma, jak sie nie odzywa. Tobie motylka w prezencie wklejam. Bierz go na pocieche pms. Odpowiedz Link