czerwona_papryka 24.03.09, 03:20 gdzie kupujecie staniki, chodzi mi o rozmiary wieksze niz DD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhodeisland Re: Do biusciastych z Kanady i Stanow 24.03.09, 05:00 Nie w Victoria's Secret. Wiele firm ma duze rozmiary, z drozszych Wacoal, tanszych Playtex Strona internetowa z duzym wyborem. www.barenecessities.com/catalog.asp?nxs=31&cm_mmc=GLSR-_-bra%20shop-_-Bra%20Stores-_-A&source=GoogleA&term=bra%20shop&LID=61617640 Odpowiedz Link
roseanne Re: Do biusciastych z Kanady i Stanow 24.03.09, 12:24 w USA - balli w Kanadzie najczesciej additionelle ale przyznam trudno znalezc cos naprawde ladnego i wygodnego za jednym razem, najczesciej zgrzebne zherbaciale namioty Odpowiedz Link
monhann2 Re: Do biusciastych z Kanady i Stanow 24.03.09, 13:06 To zalezy jaki obwod pod biustem, jesli duzy, to chyba latwiej jest cos znalezc. Jesli jestes drobniutka i masz po prostu duzy biust wtedy jest gorzej. Ale niestety nie wiem gdzie, bo mnie ten problem nie dotyczy Odpowiedz Link
abere8 Re: Do biusciastych z Kanady i Stanow 26.03.09, 19:59 Wiesz, Mohann, zeby nosic powiedzmy 30F, tak jak ja, to naprawde nie trzeba byc "drobniutka z duzym biustem". W galerii wisza moje zdjecia - ani ja drobniutka, ani biusciasta, a wrecz plaskawa bym powiedziala Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Do biusciastych z Kanady i Stanow 27.03.09, 01:03 O! To moze sie wymienimy Ja raczej malobiusciasta Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Do biusciastych z Kanady i Stanow 24.03.09, 14:52 Na miejscu kupisz tylko 30-44 A-DD i tyle. Baaardzo rzadko ktos ma taki rozmiar... Ale coz... W Toronto jest kilka malych sklepikow z normlanymi rozmiarami, ale ceny sa takie, ze szkoda slow... Jakby w czasie transportu z uk doplatali w biustonosze zlote nitki )) Za ta sama cene mozna zamowic sobie z uk 2-3 sztuki... Odpowiedz Link
czerwona_papryka Wiedzmo 26.03.09, 03:31 Siedze na forum biusciastych juz drugi dzien, forum znam mniej wiecej od roku(myslalam, ze mnie to nie dotyczy hahaha, nazwa biusciastych mi jakos nie pasowala ) mozesz mi podac adresy sklepow, z ktorych Ty kupujesz. Twoje sprawdzone firmy? rozumiem, ze placisz karta kredytowa i oni to przeliczaja wg obecnego kursu? ile placisz za przesylke, czy jakies clo? Jak dlugo czekasz? 1000 pytan, ale please odpwiedz o ja naiwna biegne dalej na forum biusciastych Odpowiedz Link
wiedzma30 Re: Wiedzmo 27.03.09, 07:09 Kazdy zakup z uk bedzie tanszy niz tutaj na miejscu... Nawet jezeli zaplacisz podatek i clo Czas oczekiwania zalezy od poczty Ceny za przesylki podane sa na stornach sklepow - sa rozne. Odpowiedz Link