Dodaj do ulubionych

Bary w Szczawnie na deptaku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 07:44
Mam pytanko, czy w barach na deptaku np siedząc w "ogródku" bądź wewnątrz lokalu to podchodzi kelner/kelnerka czy trzeba iść samemu kupić piwo ???
Obserwuj wątek
    • Gość: alek Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 07:51
      Samemu.
    • Gość: Ciekawski Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 09:17
      Hamstwo ;D żeby kelnera nie było ;D ???
      • zaslawek Re: Bary w Szczawnie na deptaku 12.09.09, 09:29
        A pisanie z błędami ortograficznymi to prostactwo.
        • Gość: Kaśka Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.09.09, 11:52
          ej Nie gadajcie głupot zależy w którym barze i o jakiej godzinie...
    • Gość: Ciekawski Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 12:04
      Koło wieczora, wogóle do której tam sa pootwierane te bary i skąd mam wiedzieć czy przyjdzie kelner czy nie bo kelnera nie będzie a ja będe czekał jak głupek ;D
      • Gość: on Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.09, 12:09
        Już jesteś głupkiem, więc jak posiedzisz chwilę to Ci na pewno nie zaszkodzi.
        • Gość: Aga Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 18:14
          Podbijam ;] Też jestem ciekawa jak to jest ;]
      • Gość: siamacz Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.09.09, 23:37
        był ktoś na gyrosie czy kebabie koło zacisza????? jak ten gyros????
    • Gość: ? Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 19:31
      ?????????????????????????????????????
    • Gość: Jaga Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 18:31
      Napisze co wiem z własnego doświadczenia. W tygodniu ledwo siadłam
      do stolika a juz kelnerka z kartą pytała czy podać coś do picia. w
      weekend no już troszke gożej. Bo ludzi dużo a obsługi jak na
      lekarstwo.Więc lepiej iść i samemu zamówic przy barze.
      • ewa10-0 do Jagi 13.09.09, 19:08
        Powyżej <zasławek> napisał:

A pisanie z błędami ortograficznymi to prostactwo.
      • Gość: Jaga do ewy 10-0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:54
        A znacz pojęcie dysortografi???? Czy jestes taka ograniczona?????????
        • zaslawek Re: do ewy 10-0 14.09.09, 17:07
          Gość portalu: Jaga napisał(a):

> A znacz pojęcie dysortografi????

Powtórzę się bo kiedyś już to napisałem:
          Analfabetyzm to choroba, nie przyzwolenie na pisanie z błędami. A choroby trzeba
          leczyć. Wszystkie dzieci, które piszą "Mam dzortografję i pocaujće mie f dópe"
          powinny wyłączyć komputer i poczytać trochę podręcznika do ortografii.
          Zwłaszcza, że edytory tekstu są już w przeglądarkach.
          Trzeba tylko chcieć. Nie tłumacz lenistwa dysortografią.
          • Gość: do wszystkich Re: do ewy 10-0 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.09.09, 18:16
            co to kur/wa dyktando !!!! czy przekaz informacji??? wyluzujcie z tą pojebaną
            ortografią nikomu do niczego nie potrzebną tylko młyn wprowadzającą, w innych
            językach nie ma żadnej durnej ortografii tylko tak się pisze jak się mówi i nikt
            z tego nie robi żadnych problemów.
            • zaslawek Re: do ewy 10-0 14.09.09, 18:38
              Gość portalu: do wszystkich napisał(a):
              > ortografią nikomu do niczego nie potrzebną tylko młyn wprowadzającą, w innych
              > językach nie ma żadnej durnej ortografii tylko tak się pisze jak się mówi

Gratuluję wiedzy :
              Ortografia (z gr. ορθο- ortho- = "poprawny" i γραφος -grafos = "piszący")
              inaczej pisownia – zbiór zasad i norm regulujących sposób zapisu słów danego
              języka za pomocą liter alfabetu lub innych symboli. W skład zasad
              ortograficznych wchodzą również zasady dot. interpunkcji.

Po prostu w innych językach nie umiesz poprawnie pisać ćwierćinteligencie po
              niedokończonej zawodówce.
              • ewa10-0 do zasławka 14.09.09, 18:49
                Wygląda na to,że mają nieskończoną podstawówkę na Młynarskiej.
                Najlepiej wychodzi tym nieukom "łacina podwórkowa".Do tego nie potrzeba im
                żadnej szkoły.
                Powinni się oni wstydzić,że nie znają podstawowych zasad pisania bez błędów
                ortograficznych.
                Żałosne tępaki!
      • Gość: ;] Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 16:18
        Jaga a w jakim barze byłąś ??? :)
        • Gość: Jaga Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 16:21
          Byłam Pod Lwani w Bohemie Pod wieżą. Tej Ostatniej knajpy nie polecam
          • ewa10-0 do Jagi 14.09.09, 16:56
            "Znacz"czy nie znasz,to już nie ma znaczenia.Oprócz tego,że piszesz z błędami
            ortograficznymi,to zapominasz o znakach interpunkcyjnych(przecinkach).
            Kup sobie lepiej słownik,zamiast wydawać pieniądze w "knajpie".
            jak widać,to ty jesteś ograniczona,nie ja.

> Byłam Pod Lwani w Bohemie Pod wieżą. Tej Ostatniej knajpy nie polecam <

A nie lepiej by to wyglądało w ten sposób?:
            > Byłam "Pod Lwami",w "Bohemii","Pod Wieżą"<
            Po drugie,słowo knajpa oznacza coś innego,niż nazwałaś te restauracje.
            Tępota twoja nie zna granic.Lepiej idź do baru mlecznego.Wyjdzie ci to na
            zdrowie,bo te "knajpy"niczego cię nie nauczą.
    • Gość: ;] Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 19:05
      Dziękuje Jaga ;] Ludzie uspokujcie się! ;) Na tym forum zawsze rozpocznie sie jakiś wątek, a konczy się na kłótni...
      • Gość: alka Re: Bary w Szczawnie na deptaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 15:20
        To prawda poruszany jest pewien wątek a konczy się jak zwykle na
        kłótni i wyzwiskach. Wracając do tematu to powiem,że z tymi
        kelnerkami bywa różnie czasami trzeba podejść a czasami podchodzą
        same. Jestem klientką chyba wszystkich lokali w Szczawnie i niestety
        najsłabiej jest pod wieżą i w Grallu- chociaż ten ostatni to raczej
        dyskoteka a nie restauracja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka