Gość: dixie IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.09, 14:05 Co teraz robicie,gdzie pracujecie,co wynieśliście z tych szkół? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: superabsolwent Re: Absolwenci PWSZ i WWSZIP? IP: *.chello.pl 12.09.09, 18:37 Ja wyniosłem kredki i mikrofon z auli... a jestem w pierdlu...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: Absolwenci PWSZ i WWSZIP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 18:09 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: Absolwenci PWSZ i WWSZIP? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.09.09, 18:19 A po co Ci taka wiedza ? Jezeli chcesz naprawde cos wyniesc z uczelni to idz na Polibude i sie przyloz do nauki a na pewno uzyskasz rezultaty w przyszlym zyciu zawodowym. Jezeli chodzi o wymionione przez Ciebie uczelnie to moim zdaniem daja taka sama wiedze jak Uniwerek, cala reszta zalezy od Ciebie - jak ta wiedze wykorzystasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Absolwenci PWSZ i WWSZIP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 08:40 Absolutnie się nie zgadzam !!!! Nie porównuj nawet poziomu nauczania Wrocław-Wałbrzych bo być może nieświadomie się ośmieszasz.Ubiegając się o prace po uczelni w Wałbrzychu,pracodawca kręci nisem.Zawsze przyjmą absolwenta z Wrocławia.Przekonałam się o tym dwukrotnie chociaż miałam o wiele lepsze oceny niżkoledzy z Wrocławia.Zostałam upokożona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tester Re: Absolwenci PWSZ i WWSZIP? IP: *.chello.pl 15.09.09, 10:43 Nie demonizujmy sprawy uczelni. Tak naprawde pracodawca bedzie krecil nosem zawsze gdy mu sie cos nie spodoba. A stwierdzenie ze szybciej wybierze absolwenta po wrocławkiej uczelni jest tylko czystym wybiegiem manipulacyjnym podczas rekrutacji. Uwierzcie mi znam to z drugiej strony. Tam gdziej jest wymówg wyższego wyksztalcenia dyplom traktuje sie jako formalnosc.. natomiast najwazniejszym kryterium bedzie subiektywne odczucie podczas rozmowy kwalifikacyjnej i tu nie pomoga super dyplomy z UWr, UW czy tez UJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Absolwenci PWSZ i WWSZIP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.09, 22:19 Ja wyniosłem pęcherz pełen moczu i numerek na pośredniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinek Re: Absolwenci PWSZ i WWSZIP? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.09.09, 18:54 Gosciu, ja sie nie osmieszam. W moim przypadku pracodawca nie "krecil nosem". Moze cos z Toba jest nie tak i nie powiedzieli Ci tego wprost i zostalas upokorzona jak to napisalas. Byc moze to styl ubierania, wyglad... nie wiem, duze znaczenie ma pierwsze wrazenie, pamietaj o tym. Popieram co napisal Tester. Odpowiedz Link Zgłoś