Dodaj do ulubionych

Szyby samochodowe

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.09, 10:07
Gdzie w Wałbrzychu można wymienić szyby samochodowe?
Jaki polecacie zakład?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Szyby samochodowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 11:20
      polecam Szyby Jan na Podzamczu przy spółdzielni ,w miarę tanio i fachowo,
      • Gość: buu Re: Szyby samochodowe IP: 212.160.172.* 28.09.09, 18:10
        TAk polecam j.w tylko folia na dywaniki konievczna . Wymieniałem w
        zeszłym roku. Po tygodniu wody w autku po kolana. Polecam Chrobrego
        za Shelem ( w lewo obok Oponexu)
        • Gość: bleki Re: Szyby samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.09, 20:40
          Chłopaki na Chrobrego (JAAN). Nie pitolą, sprzątają po sobie, a zawsze przy
          okazji możesz sobie dobrze umyć autko po zabiegu po sąsiedzku. Tylko zadzwoń
          wcześniej i upewnij się na kiedy będzie szybka, bo nie wszystko jest w standardzie.

blq
          • Gość: DĄB Re: Szyby samochodowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.10.09, 14:50
            Jak chcecie mieć zniszczone auto i wodę w środku przy okazji pierwszego deszczu
            to jedźcie na Podzamcze do "firmy" JAAN. Już nigdy więcej tam nie pojedę !!!
            Na Chrobrego wymiana trwała połowę krócej, i jak się patrzyło jak chłopaki to
            robią to aż oczy cieszyło. Szybę mieli od ręki a cena kilka procent mniejsza niz
            u konkurencji. Polecam.
          • Gość: baja Re: Szyby samochodowe IP: *.chello.pl 16.10.09, 15:10
            tak potwierdzam na Chrobrego znają się na robocie i nie syfią w aucie
    • zakrecona89 Re: Szyby samochodowe 07.01.16, 15:18
      Ja polecam serwis www.auto-szyby.pl/, gdzie można wyszukać w całej Polsce zakłady, które wymieniają szyby na markę Sekurit. Zachęcam do wyboru tej właśnie marki, gdyż jest ona zdecydowanie godna polecenia.
    • krzycho-60 Re: Szyby samochodowe 07.01.16, 21:03
      Teligi, równoległa Wyszyńskiego. Nawet okruszka nie było w aucie.
    • john_doe Re: Szyby samochodowe 04.10.16, 16:22
      Niestety naprawdę dobry warsztat z markowymi szybami dopiero we Wrocławiu. Może przy okazji innych spraw we Wrocku ? www.markoweszyby.pl/dolnoslaskie/pilkington-automotive-poland-sp.-z-o.o._168.html
      • rusak84 Re: Szyby samochodowe 18.10.16, 20:54
        john_doe napisał:

> Niestety naprawdę dobry warsztat z markowymi szybami dopiero we Wrocławiu. Może przy okazji innych spraw we Wrocku ? www.markoweszyby.pl/dolnoslaskie/pilkington-automotive-poland-sp.-z-o.o._168.html

Na al. Podwale 1 jest serwis nordglass. Ja mogę polecić ten punkt. Szybka wymiana, do tego gwarancja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka