IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 08:26
czy macie już jakieś plany? chodzi mi o jakieś bale,imprezy zamknięte bo muszę
poszukać a nie wiem gdzie najlepiej bo jeszcze nigdy nie bylem na takich
organizowanych tylko zawsze domówki. Dzięki za szczere odp
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: SyLwEsTeR IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.09, 13:17
      Zależy co kto lubi. Ja np. uwielbiam góry...ale tam najlepiej jechać większą
      grupą, wynajmuje się pokój/domek i świętuje w gronie znajomych (rezerwacja grubo
      wcześniej-nawet rok!!! i często trzeba wykupić np tydzień noclegów +
      impreza)...w miastach kurortowych można świętować w okolicznych
      restauracjach/barach/klubach/rynek (wykupujesz pokój na nocleg, a resztę sam
      organizujesz). No i oczywiście wszelkie miejscowe bary/restauracje itp. bawią
      się w organizowanie tej imprezy...ale przyznam, że czasem warto się zastanowić,
      czy chcesz bawić się tanio, ale w wątpliwym towarzystwie, czy nie lepiej
      dopłacić grosza i bawić się kulturalnie i bezpiecznie:)
      • Gość: imprezowicz Re: SyLwEsTeR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 13:35
        owszem wole drożej i bezpiecznie Jednak w tym roku muszę wybrać coś w Wałbrzychu
        lub okolicach dlatego nie bardzo orientuje się które restauracje coś organizują
        • Gość: :) Re: SyLwEsTeR IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.10.09, 17:09
          Nie wiem, co masz na myśli mówiąc niedrogo;) Standardowo ceny za miejsce
          oscylują w granicach 200zł!!! W pakiecie masz szampana, połówkę, jakieś zakąski,
          ciepłe danie...a resztę dokupujesz z własnej kasy. Za to np za 300zł jesteś już
          w stanie spędzić 4 dni w Karpaczu:)
        • piotrek38 Re: SyLwEsTeR 29.10.09, 22:52
          Ja w tamtym roku z paczka znajomych bylismy w Goscincu Solickim, nie chce
          sklamac ale placilismy cos w okolicy 140-180zl za osobe, bylo naprawde fajnie,
          dobre jedzenie, szampan i oczywiscie 0,5 :) Takze polecam :)
      • Gość: Teatr Re: SyLwEsTeR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 16:32
        Jeśli w Wałbrzychu to Teatr Zdrojowy - Czarodziejskie miejsce
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka