Gość: lekarzspecjalista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 15:27 Po homeopatii - pora na uświadomienie sobie jak się zachować w obliczu grypy: www.gis.gov.pl/ komentarze będą, jak zwykle służyły modyfikacji stosunku do pacjentów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdrowy Re: samoleczenie IP: 66.230.230.* 03.11.09, 15:48 Nikt normalny na grypę nie umiera. Tylko ludzie nie dbający o siebie. Pomijam oczywiście osoby starsze i malutkie dzieci. Reszta to śmierć słuszna. Tzw ewolucja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarzspecjalista Re: samoleczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 18:21 Uwaga celna, zwłaszcza w świetle teorii predestynacji. Dam przykład zastosowania teorii ćakry w praktyce dolnośląskiej: ćakra+grypa+[pożar-zapałki]=śmierć zapałki+dziecko=pożar [autor: ZPZ Bystrzyca Kłodzka] ale sahasrara+vaxigrip=nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bswr Re: samoleczenie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.11.09, 23:21 kiedyś spiritem wszystko leczyli,tak na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyleczony Re: samoleczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 09:33 Od dłuższego czasu sam się leczę najskuteczniejszym lekarstwem na świecie: seta+ząbek czosnku. Owo lekarstwo ma również drugie zastosowanie : chuch mam taki, że jak wsiądę do autobusu to wszyscy się odwracają. A jak taki jeden z drugim odwróci patrzałki to nie filuje na kieszeń no i portfel mój. Tak więc jestem zdrowy i bogaty a że odrobinę nie przystojny to już szczegół Odpowiedz Link Zgłoś