Dodaj do ulubionych

Piękne Wałbrzyszanki

IP: 81.168.209.* 05.02.04, 14:27
Kto zasługuje na to miano?
Wg mnie Danuta Kubica - zawsze elegancka.
Obserwuj wątek
    • Gość: berta Re: Piękne Wałbrzyszanki IP: *.wlb.vectranet.pl / 81.15.135.* 05.02.04, 16:39
      Ona już nie mieszka w Wałbrzychu tylko RPA, więc bardziej Afrykanka, niż
      Wałbrzyszanka :-))
      • olin Re: Piękne Wałbrzyszanki 05.02.04, 16:46
        Gość portalu: berta napisał(a):

> Ona już nie mieszka w Wałbrzychu tylko RPA, więc bardziej Afrykanka, niż
        > Wałbrzyszanka :-))

Buhaha, tez fakt... :))

Moja propozycja - Agnieszka Kolacz-Leszczynska. Za caloksztalt. Czy tez moze
        lepiej - ciałokształt.
    • ledwozipie Re: Piękne Wałbrzyszanki 05.02.04, 18:47
      Zdecydowanie Halina Kustrzepa, oczywiście w kategorii "Piękny umysł" :-)))
      • arek354 Majka Tyws 05.02.04, 20:30
        Tez juz nie wałbrzyszanka...prawie....
        • Gość: Justyna Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 05.02.04, 22:15
          No przecież ja jestem piękna ! I to pod każdym względem:)
          • Gość: eladion Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.04, 09:55
            można to jakoś subiektywnie zweryfikować? :PPP
            • Gość: Pazdzioch Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.04, 18:22
              >można to jakoś subiektywnie zweryfikować? :PPP

Można, ma piękne oczy ...

• Gość: Justyna Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.04, 07:52
                chcecie fotkę:)?
                • Gość: Justyna Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.04, 07:55
                  [img]jajko.acn.waw.pl/szuflad/justynas.jpg[img]

Może się uda;)
                  • Gość: Justyna Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.04, 07:56
                    jajko.acn.waw.pl/szuflad/justynas.jpg
                    • Gość: truten oczy piwne malo ciekawe IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 07.02.04, 08:42
                      piekno kobiece to nie tylko oczy,
                      dusza sie liczy
                    • Gość: milutka Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.04, 09:38
                      Kto to? Chyba nie Majka Tyws?!
                      • Gość: Justyna Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.04, 12:49
                        to ja na fotce
                        • Gość: Pazdzioch Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.04, 12:34
                          chcemy teraz fotkę magmulki :)
                          • Gość: Boczek Re: Majka Tyws IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.04, 12:55
                            i alissy :)
                    • Gość: tc justyna fotka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.04, 13:34
                      ładna jestes. masz więcej fotek?
                      • Gość: Justyna Re: justyna fotka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.04, 18:06
                        A mam.Jak znajdę to wrzucę. Namawiam serdecznie , żebyścioe wszyscu umieszczali
                        swoje fotki. Jakiś osobny temat by się przydał.
                        • Gość: Justyna Re: justyna fotka IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.04, 18:07
                          I dzięx za komplement:)
    • Gość: abonent Re: Piękne Wałbrzyszanki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.02.04, 10:25
      Uważam, że najpiękniejsze dziewczyny można zobaczć w Dialogu-miłe,
      usmiechnięte, pomocne, wspaniałe!
    • Gość: police Re: Piękne Wałbrzyszanki IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.02.04, 12:20
      moja była dziewczyna. złamała mi serducho
    • alisssa Justyna dostajesz + za odwage! 08.02.04, 13:21
      ehhh a teraz zakładamy wątek:
      PIEKNO ZEWNĘTRZNE WAŁBRZYSKICH FORUMOWICZÓW :p
      pozdrwaiam :)

PS.Chociaż nigdy tak naprawde nie wiesz, co Cie oczarowało w danej osobie:)
      • Gość: Boczek Re: Justyna dostajesz + za odwage! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.04, 13:34
        a doczekamy Twojej fotki?
        • Gość: Justyna Re: Justyna dostajesz + za odwage! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.02.04, 18:14
          Tu jeszcze jedna moja forum.kurde.pl/viewtopic.php?t=2368.
        • alisssa Re: Justyna dostajesz + za odwage! 08.02.04, 19:37
          Gość portalu: Boczek napisał(a):

> a doczekamy Twojej fotki?

Nie chciałabym nikogo urazić..ale tak jak nie podaje swojego nazwiska,
          adresu..itp tak nie wystawiam swojej fotki dla szerszej publiczności..nie widze
          w tym większego sensu abym akurat w tym miejscu miała umieszczać swoje zdjęcie.
          Napisałam ze daje Justynie + za odwage ale zupełnie nie rozumiem w jakim celu
          to zrobiła???
          Zastanawiam sie tylko czy wyjdzie Justynie to na dobre.
          pozdrawiam
          • Gość: Truten Re: Justyna dostajesz + za odwage! IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 09.02.04, 06:10
            dokladnie tak samo napisalem wczesniej w innym watku , ale plus to plus
            odwazna to jest ale czy rozsadna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka