Gość: doris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 08:41 Witam, proszę mi polecić dobrego dentystę, potrzebuję ściągnąć kamień i wyleczyć jednego zęba a może i rwanie mnie czeka:( Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dsa Re: Dentysta-który dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 09:41 dentysta nie usuwa kamienia i odwrotnie z dentystow polecam maslowskiego na szlifierskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Pikuś Re: Dentysta-który dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 13:16 a kto usuwa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan CIF Re: Dentysta-który dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 13:28 Cif usuwa kamień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: Dentysta-który dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 13:34 ponoć ludzie chwala sobie viadent na wroclawskiej , i podobno tanio jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasha Re: Dentysta-który dobry IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.01.10, 15:31 polecam Bujaka z Podzamcza, nie jest tani ale jest dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rwanie 8ki Re: Dentysta-który dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.10, 16:38 Ja szczerze do bólu polecam Popławską z Chrobrego 1a. Wyrywała mi 8-ki znieczulenie i samo rwanie rewelacja. Znajomemu zrobiła odbudowę przednich zębów - jak stare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIA Re: Dentysta-który dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 15:06 A ILE BIERZE ZA PLOMBOWANIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn Jurka Re: Dentysta-który dobry IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.10, 21:20 Polecam dr Monikę Łaskę z Miczurina 4. Nigdy mnie nie bolało leczenie. Kamień też załatwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazek Re: Dentysta-który dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.10, 22:11 Bez kolejki, bez rejestacji. Zabiegi wieczorem i w nocy. Nawet mie nie zobaczysz, a usuwania nie poczujesz. Centrum, przejście na Aptekarskiej (vis-avis Biedronca). Co znajde to moje, kanał gratis, kamień w cenie usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Kazek, czy ty przypadkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 09:30 bokserem nie jesteś? A może dobrze władasz sztachetą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary dziad 67 lat Re: Dentysta-który dobry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 19:59 kombinerki i pilnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagon Re: Dentysta-który dobry IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.01.10, 12:32 Ossowscy, ale są drodzy, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
haba.baba Re: Dentysta-który dobry 14.03.10, 15:31 dla mnie dobry dentysta to jest taki co współpracuje z technikiem dentystycznym,ma umowę z NFZ,to można się z takim dogadać zawsze trochę taniej.np dr Zachariasz przyjmuje na nowym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Dentysta-który dobry IP: *.16.162.lan.e-wab.pl 14.03.10, 19:07 Polecam Bernatta na ul. Wyszyńskiego 140 ma prywatny gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
panczukowa Re: Dentysta-który dobry 29.08.19, 12:52 Ossowscy są dla mnie za drodzy, byłam na Podzamczu i jestem bardzo zadowolona, przyjęli mnie bardzo szybko jak tylko zaczęło mnie boleć, zabieg precyzyjny i bezbolesny praktycznie. Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś