Gość: do biesdiadowa Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 12:21 a te wasze dwa piecyki ile kosztowały?? w footbalpub piec 20 000 zł w stelli pizzerii piece 200 000 zł hmmm ciekawe pochwalcie się może nie umiecie ich używać bo jak się do was wchodzi to widać pełną amatorkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.72.* 19.02.10, 15:07 amatorka??? zabłysłeś naprawdę,spec od pieców??? a nawet napisać dobrze nazwy pizzeri nie umie. pogratulować tylko!!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 15:10 na gów,nianym piecu to możesz sobie gów,ienko upiec dupciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.72.* 19.02.10, 15:14 żebyś ty czasem sobie czegoś nie przypalił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.72.* 19.02.10, 15:15 i naucz się pisać kochaniutki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.72.* 19.02.10, 15:20 żal i żenada! burżuazja się znalazła. jak wszyscy chcą takiego żarła to niech na zachód wyjadą...widze Polaką dobrze się powodzi...ciekawe co w domach jedzą ale chyba nie polskie produkty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 18:37 w domu się nie je dupciu tylko w restauracjach!!! tak ludzie jedzą w wielkich miastach w wawie w poznaniu ludzie nie mają kuchenek w kuchni ale co burak z wałbrzycha czarnobylskiego może o tym wiedzieć jak tu wam płacą tyle że za jedną tą śmieszną jałmużnę w restauracji możesz kupić jeden obiad ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bogacza Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 00:59 nio i pokazał sie szlachcic co na zupkach chińskich napie... non stop haha bo zapie... za 5 zł na godzine albo puszeczki po rejonie zbiera człowieku z takimi wypowiedziami to sie schowaj do kosza na śmieci gdyby zapewne nie twój tatuś lub mamusia do byś na boso chodził pajacu na cienkim drucie hehe;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate do dupci Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 94.254.184.* 20.02.10, 07:28 człowieku jesteś żałosny! skoro bywasz u takich elit to po co odwiedzasz taką ,,marną pizzerię" i wchodzisz na te żałosne forum?????? widać twoja skromność nie zna granic...a burakiem z Wałbrzycha to pewnie sam jesteś i tylko zastanawiam się z jakiej dzielnicy skoro tak bujasz w obłokach hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 94.254.184.* 20.02.10, 07:31 zapewne jakaś elita marginesu społecznego co myślał,że zje dużo i tanio a zabrakło mu grosza do pizzy!!! ,,bogaczu"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ben Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 13:08 smaczna pizza, oby tak dalej pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.dialog.net.pl 31.03.10, 22:09 czyli wszystko się poprawiło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 000 Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 22:20 nie wiem dawno tam nie byłem ale ciekawi mnie jak to wszystko wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.10, 21:52 ale jesteście porąbani. Biesiadowo to franczyzna i musi być taka sama jak inne, podniecacie się byle głównem, żal mi was.czas wynieść się z tego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 22:51 Smaczna pizza i sosy tez niezłe. Jestem mile zaskoczona:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 21:16 Niestety ale jak dla mnie porażka;/ Pizza beznadziejna zero smaku;-(( Do klientów z środmieścia dojeżdza zimna i opozniona!!!!!!!! Po za tym ulotka nieważna ponieważ za dowóz trzeba płacic (było zaznaczone ze powyżej 40zł dowóz gratis) Jestem bardzo zawiedziona;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony szmiradowo IP: *.frh.faurecia.com 26.05.10, 13:33 Tragedia na całej lince, skandal, wystarczy jak wpiszą w menu jedną pozycję z pizzą i tak wszystkie smakują tak samo, powiem więcej - nawet gdybm był cukrzykiem i cukier spadł mi do zera, to wolałbym zjeść własna rękę niż kolejny raz "delektować" sie ich specjałami, kolega Przemek ma do tej pory traumę przez ich wynalazek i chyba popłynie fortunę na psychoanalityka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szmiradowo IP: *.centertel.pl 26.05.10, 13:52 Jesli chodzi o jakosc pizzy, to jak na walbrzyskie warunki i konkurencje, nie jest wcale tak tragicznie. Osobiscie moge sie czepic do krojenia pizzy przez obsluge, ktora niestety nie robi tego sprawnie i trzeba samemu dokroiwac kawalki. Co do smaku to jest niezle, ale mogliby sie bardziej starac, przynajmniej na poczatku:) Jesli chodzi o kebaba, to bulka jest fatalna i idzie zeby stracic, probujac ja pogryzc. Za duzo warzyw, a za malo miesa w srodku, ale ogolnie da sie przezyc. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: szmiradowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 07:53 Zamawialam wczoraj i pizza byla wielka i chrupiaca.Dodatkowo pepsi byla gratis.Moim zdaniem OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.chello.pl 03.10.10, 19:47 zamawiałem 3 raz i za każdym razem jest nie wypieczona nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.chello.pl 20.10.10, 08:03 pizza dorba ale jak jest ciepla gdy ostygnie jak kamień :/ szkoda ,ze daja takie małe trzy sosy do największej pizzy.www.biesiadowo.pl/ tu strona pizzeri Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farel Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 13:01 ja lubie wszystkie pizze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doleginho Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 78.9.88.* 16.11.10, 14:47 Pizza moim zdaniem jest bardzo dobra dużo sera tylko te sosy są mało smaczne ale ocena pizzy conajmniej 7/10 (wg. mnie pizza hut jest 10/10) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 18:30 ..............................................;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 23:13 znikło biesiadowo a wraz z nimi gigantyczna pizza :( Odpowiedz Link Zgłoś