Dodaj do ulubionych

biesiadowo blankowa 8c

• Gość: do biesdiadowa Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 12:21
      a te wasze dwa piecyki ile kosztowały?? w footbalpub piec 20 000 zł w stelli
      pizzerii piece 200 000 zł hmmm ciekawe pochwalcie się może nie umiecie ich
      używać bo jak się do was wchodzi to widać pełną amatorkę
      • Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.72.* 19.02.10, 15:07
        amatorka??? zabłysłeś naprawdę,spec od pieców??? a nawet napisać dobrze nazwy
        pizzeri nie umie. pogratulować tylko!!! hehe
        • Gość: do kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 15:10
          na gów,nianym piecu to możesz sobie gów,ienko upiec dupciu...
          • Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.72.* 19.02.10, 15:14
            żebyś ty czasem sobie czegoś nie przypalił!
          • Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.72.* 19.02.10, 15:15
            i naucz się pisać kochaniutki :)
        • Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 109.243.72.* 19.02.10, 15:20
          żal i żenada! burżuazja się znalazła. jak wszyscy chcą takiego żarła to niech na
          zachód wyjadą...widze Polaką dobrze się powodzi...ciekawe co w domach jedzą ale
          chyba nie polskie produkty...
          • Gość: do kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.02.10, 18:37
            w domu się nie je dupciu tylko w restauracjach!!! tak ludzie jedzą w wielkich
            miastach w wawie w poznaniu ludzie nie mają kuchenek w kuchni ale co burak z
            wałbrzycha czarnobylskiego może o tym wiedzieć jak tu wam płacą tyle że za jedną
            tą śmieszną jałmużnę w restauracji możesz kupić jeden obiad ha ha ha ha ha ha ha
            • Gość: do bogacza Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.10, 00:59
              nio i pokazał sie szlachcic co na zupkach chińskich napie... non stop haha bo
              zapie... za 5 zł na godzine albo puszeczki po rejonie zbiera człowieku z
              takimi wypowiedziami to sie schowaj do kosza na śmieci gdyby zapewne nie twój
              tatuś lub mamusia do byś na boso chodził pajacu na cienkim drucie hehe;d
            • Gość: kate do dupci Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 94.254.184.* 20.02.10, 07:28
              człowieku jesteś żałosny! skoro bywasz u takich elit to po co odwiedzasz taką
              ,,marną pizzerię" i wchodzisz na te żałosne forum?????? widać twoja skromność
              nie zna granic...a burakiem z Wałbrzycha to pewnie sam jesteś i tylko
              zastanawiam się z jakiej dzielnicy skoro tak bujasz w obłokach hehe
              • Gość: kate Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 94.254.184.* 20.02.10, 07:31
                zapewne jakaś elita marginesu społecznego co myślał,że zje dużo i tanio a
                zabrakło mu grosza do pizzy!!! ,,bogaczu"!
                • Gość: ben Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 13:08
                  smaczna pizza, oby tak dalej
                  pozdro!
                  • Gość: gość Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.dialog.net.pl 31.03.10, 22:09
                    czyli wszystko się poprawiło
                    • Gość: 000 Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.10, 22:20

nie wiem dawno tam nie byłem ale ciekawi mnie jak to wszystko wygląda :)
    • Gość: to ja Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.10, 21:52
      ale jesteście porąbani. Biesiadowo to franczyzna i musi być taka
      sama jak inne, podniecacie się byle głównem, żal mi was.czas wynieść
      się z tego miasta
      • Gość: gość Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 22:51
        Smaczna pizza i sosy tez niezłe. Jestem mile zaskoczona:)
    • Gość: sis Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 21:16
      Niestety ale jak dla mnie porażka;/
      Pizza beznadziejna zero smaku;-((
      Do klientów z środmieścia dojeżdza zimna i opozniona!!!!!!!!
      Po za tym ulotka nieważna ponieważ za dowóz trzeba płacic (było
      zaznaczone ze powyżej 40zł dowóz gratis)
      Jestem bardzo zawiedziona;/
    • Gość: zawiedziony szmiradowo IP: *.frh.faurecia.com 26.05.10, 13:33
      Tragedia na całej lince, skandal, wystarczy jak wpiszą w menu jedną
      pozycję z pizzą i tak wszystkie smakują tak samo, powiem więcej -
      nawet gdybm był cukrzykiem i cukier spadł mi do zera, to wolałbym
      zjeść własna rękę niż kolejny raz "delektować" sie ich specjałami,
      kolega Przemek ma do tej pory traumę przez ich wynalazek i chyba
      popłynie fortunę na psychoanalityka.
      • Gość: gosc Re: szmiradowo IP: *.centertel.pl 26.05.10, 13:52
        Jesli chodzi o jakosc pizzy, to jak na walbrzyskie warunki i
        konkurencje, nie jest wcale tak tragicznie. Osobiscie moge sie
        czepic do krojenia pizzy przez obsluge, ktora niestety nie robi tego
        sprawnie i trzeba samemu dokroiwac kawalki. Co do smaku to jest
        niezle, ale mogliby sie bardziej starac, przynajmniej na poczatku:)
        Jesli chodzi o kebaba, to bulka jest fatalna i idzie zeby stracic,
        probujac ja pogryzc. Za duzo warzyw, a za malo miesa w srodku, ale
        ogolnie da sie przezyc.

pozdrawiam
        • Gość: klientka Re: szmiradowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 07:53
          Zamawialam wczoraj i pizza byla wielka i chrupiaca.Dodatkowo pepsi byla gratis.Moim zdaniem OK
    • Gość: klient Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.chello.pl 03.10.10, 19:47
      zamawiałem 3 raz i za każdym razem jest nie wypieczona nie polecam
      • Gość: ja Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.chello.pl 20.10.10, 08:03
        pizza dorba ale jak jest ciepla gdy ostygnie jak kamień :/ szkoda ,ze daja takie małe trzy sosy do największej pizzy.www.biesiadowo.pl/ tu strona pizzeri
    • Gość: farel Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.10.10, 13:01
      ja lubie wszystkie pizze:))
      • Gość: Doleginho Re: biesiadowo blankowa 8c IP: 78.9.88.* 16.11.10, 14:47
        Pizza moim zdaniem jest bardzo dobra dużo sera tylko te sosy są mało smaczne ale ocena pizzy conajmniej 7/10 (wg. mnie pizza hut jest 10/10)
        • Gość: ciekawy Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 18:30
          ..............................................;)
    • Gość: zawiedziony Re: biesiadowo blankowa 8c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 23:13
      znikło biesiadowo a wraz z nimi gigantyczna pizza :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka