Gość: Maryśka IP: *.centertel.pl 13.03.10, 10:46 www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/1666,aktualnosci.chce.byc.prezydentem.walbrzycha.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.10, 10:56 A kto to jest, nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 11:26 To już druga, bo jeszcze Alicja Rosiak. Jak tylko zgłosi się trzecia, zagłosuję na nią. Tylko kobieta zrobi porządek w tym burdelu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.10, 11:43 To jakiś żart? Kto to jest? Czy ta Pani wzięła urlop z UM? Pan Prezydent zgadza się na jej kandydowanie? Takie kandydatury tylko w tej wiosce moga się przydarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janko Muzykant Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.10, 12:54 Gość portalu: Zośka napisał(a): > To już druga, bo jeszcze Alicja Rosiak. Jak tylko zgłosi się > trzecia, zagłosuję na nią. Tylko kobieta zrobi porządek w tym > burdelu! No nie bardzo podoba mi się ten pomysł. Na czele burdelu stoi burdel- mama, a my potrzebujemy prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 11:55 Sprytne posunięcie ze strony obecnego prezydenta. On wie, że nie ma szans, więc wypuszcza kogoś, kto nie będzie grzebał i szukał nieprawidłowości podczas jego rządów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 12:25 A gdzie była ta "specjalistka" z działu Ochrony Zdrowia i Spraw Społecznych, gdy wyrzucane z pustostanów baby z dzieciakami na rękach wrzeszczały pod ratuszem : „Precz z Bartolikiem”? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 12:29 Prawie masz racje:-). Otóż powiem Wam, Szanowni Forumowicze, ze ta Pani to krypto-kandydat PO. Chodzi o to, ze ma zadanie odebrać glosy Zibrowowi i komuś, kogo w końcu wystawi Rosiak. W zależności od tego, jakie poparcie będzie miał oficjalny kandydat PO, zachowa się ta Pani.PO wystawiło taką tańszą markę (jak np. telefonia korkowa Plus ma swoje "36 i6" albo "sami swoi"), która będzie chciało sprzedać jako niezależną kobietę. Zobaczycie jak się zachowa PO wobec niej w dalszej części kampanii.Wspomniecie moje słowo:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.10, 12:44 Spokojnie cogito najpierw musi sie zarejestrowac, a to wcale nie jest takie proste, ciekawe kto bedzie z jej list chcial startowac na radnego, pozyjemy zobaczymy, spokojnie takich spadochroniarzy do wyborow jeszcze troche bedzie, ale zobaczycie tak samo niespodziewanie jak sie pojawili, tak samo szybko znikna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 12:55 Obyś miał(-a) rację:-). A tak btw to naprawdę wesoła krotochwila, żeby wmawiać ludziom (po tym jak Piotr Wielki potraktował Rosiaka za krytykę), ze nagle UM obdarzył wałbrzyski elektorat "niezależną kandydatką" o nieznanym nazwisku, mającą toczyc zażarte boje o lepsze jutro z miłościwie nam panującym Lwem polskiej samorzadnosci...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.10, 13:13 Spokojnie z tego co wiem to Rosiak oddal sprwe do Sadu Pracy7, taK ze to jeszcz nie koniec sprawy, pozyjemy zobaczymy kto ma racje ROSIAK CZY kRUCZKOWSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dq Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 14:19 To strasznie zalosne wybierac prezydenta ze wzgledu na plec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.03.10, 15:17 Nie znam tej Pani wiec juz wiadomo nie zaglosuje na nia,a program wyborczy kazdy z nas potrafi napisac i pieknie mowic tylko od mowienia nic sie dobrego jak do tej pory nie wydarzylo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrzę w niebo Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.10, 15:46 Tej pani nikt nie zna, a mimo to juz ma sympatykow :) To chyba rodzina i sąsiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Relinka Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 19:45 ona pracujue w urzędzie kruczkowskiego i wydziale sosińskiego, co ci panowie na to???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 20:14 A ja na nią zagłosuję, właśnie dlatego że nie jest znana i dlatego, że przez ostatnie osiem lat rządów Kruka, pracowała w Wydziale i widziała jaki burdel jest w urzędzie i nie mogąc się z tym pogodzić postanowiła coś wreszcie zmienić. Takich niekompetentnych ludzi jak świta Kruka (Kierowniczka Biura Prezydenta, Rzeczniczka Urzędu, Naczelnicy Wydziałów, którzy biorą grubą kasę za swoją niekompetencję i brak decyzyjności-lizydupy) jeszcze nigdy nie było. BRAWO ZA DECYZJĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 20:37 Mariusz. Ty nie bądź naiwny:-). Zobaczysz, nim kur w poranek wyborczy zapieje, okaże się, że ta Pani idzie w równym ordynku ze świtą Kruczka:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowy do mariusza IP: *.chello.pl 14.03.10, 04:28 Nie uwazasz,ze zastanawiac sie przez 8 lat to troche zbyt dlugo? Nie badz naiwny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: do mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 09:34 Kolejna gwiazda z galaktyki UM. Tam sie rodza same ciala niebieskie Hofman, Simm, Palczewska, Kujawa itp Pozniej sie dziwic ze zamiast pieknego widoku mamy czarna dziure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: do mariusza IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.03.10, 10:14 8 lat patrzeć na burdel w ratuszu i biernie się temu przyglądać? To już na wstępie dyskwalifikuje tę panią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyżurny Re: do mariusza IP: 88.220.176.* 16.03.10, 10:37 Ja uważam zupełnie przeciwnie do poprzednich wypowiedzi, że to wspaniałe iż Pani Czupryn nareszcie podjęła tę decyzję, co nie było wcale łatwe. A dlaczego, proszę sobie odpowiedzieć samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: do mariusza IP: 87.105.201.* 16.03.10, 12:05 Widze ze wesołej kampanii ciag dalszy nastapil.. Jestem naturalnie pelen podziwu dla dokonan Pani Potencjalnej Kandydatki, szczególnie na forum trójek klasowych. Istotna kompetencja... Na skutek nawyku pracy zespołowej napewno z Piotrem wspólnie program napiszą i pijąc sobie z dziubków krzywdy sobie nie zrobią. To nie Pani Czupryn podjęła decyzje. Przez lata pracy w samorzadzie nie podjela ich zbyt wiele, w zwiazku z czym nie wierze w przelom. Jest po prostu figurką ma szachownicy. Howk;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyżurny Re: do mariusza IP: 88.220.176.* 16.03.10, 13:35 Widzę, że jesteś mało zorientowany i nie wiesz na czym polegała dotychczas praca w magistracie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP Re: do mariusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 14:20 Ja jestem zorientowana i uważam, że ta pani nie nadaje się na to stanowisko. W mojej ocenie główny specjalista to i tak szczyt możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuzyn Marka Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 14:29 Tutaj cala prawda o sympatiach tej Pani www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2010/03/023/027-p.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Do Dyżurnego IP: 87.105.201.* 16.03.10, 14:56 I jak tam Dyżurny? Czy widząc taką fotkę nadal sądzisz że to dobra i niezależna kandydatka? Czy żywisz nadzieję, że będzie toczyła spór z Kruczkowskim? Wolne żarty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyżurny Re: Do Dyżurnego IP: 88.220.176.* 16.03.10, 15:07 Widzę, że coś nie tak ze wzrokiem. To nie jest Pani Czupryn. Życzę skuteczniejszych poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: Do Dyżurnego IP: 87.105.201.* 16.03.10, 15:15 Nawet jeśli Kuzyn Marka zrobił dowcip z tym zdjęciem to i tak wiekszym jest kandydowanie Pani Czupryn. Ja nadal będę obstawał przy tym, że to krypto-kandydatka PO i koń trojanski Kruczka. To taki typowy springteufel, wyskakujący z pudełeczka ku uciesze gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyżurny Dyżurny do cogito IP: 88.220.176.* 16.03.10, 15:27 Fajnie, że znasz niemiecki. Ale o całej prawdzie i tak wkrótce się dowiesz. Uprzedzam tylko, że jest inna niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuzyn Marka Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 15:34 Dobry żart ..... wart. No jasne że to Alicja Szełemej :) ale trochę podobna :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesiek Re: wreszcie kobieta - kandydat na Prezydenta! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.03.10, 18:59 Czy to reklama pasty colgate? Odpowiedz Link Zgłoś