Gość: brak_autora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 22:14 Witam. Gdzie można znaleśc w Wałbrzychu dietetyka? Ewentualnie technika żywienia lub kogoś podobnego. Kogoś kto ułoży jakąś dietkę na wiosnę. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heniek Re: Dietetyk Wałbrzych IP: 109.243.234.* 24.03.10, 08:33 sam(a) sobie ułóż. Diety i sposoby ich układania są na sfd. pl największe forum sportowe. Ja bez wysyiłku schudłem 10 kg. Doadtkowo znajdziesz tam pomoc jak ćwiczyć aby utrzymać wagę i wygladać dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Dietetyk Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 19:33 sfd to syf sterydy i niedozwolone srodki, glupia młodzież co mysli ze boga za jaja złapała łykają te prochy na potęgę lepiej zadzwon do herbalajfu, tam sobie tylko wątrobe i nerki zepsujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dietetyk Wałbrzych IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.03.10, 20:49 wystarczy przejść na potrawy jarskie i już jest dieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpo Re: Dietetyk Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 23:00 dobrze jest zostać weegetarianinem. nie jesz tłustych golonek i odrazu chudniesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karamba Re: Dietetyk Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 10:41 Witam, dietetyk przyjmuje w przychodni A2 na Broniewskiego. Zajmuje się indywidualnym układaniem diet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A2 Re: Dietetyk Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 11:06 A co to jest przychodnia A2? W internecie nie znalazłem czegoś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Dietetyk Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 11:05 Po co Ci dietetyk?! Ja po ciąży w której przytyłam 28kg (ze względu na ucisk dziecka na kręgosłup a co za tym idzie mało ruchu), schudłam 25kg za pomocą liczenia kalorii i pilnowania by nie przekroczyć 1000 ( tu masz link do stronki na której każdy produkt od A do Z ma przypisaną liczbę kalorii ---> zdrowezywienie.w.interia.pl/tabelekaloryczne.htm , zamiast zjadania dwóch posiłków, rozłożyłam na cztery i oczywiście bardzo niewielkie ilości (np jednym z posiłków było małe jabłko). Ostatni posiłek zjadam o godz 18:00 później już tylko woda niegazowana do picia (jeśli chciałam oszukać uczucie głodu na początku dietki). No i wiadomo RUCH! Basen, bieganie, w domu skakanka itp itd! Schudłam, skóra nie jest zwiotczała, bo chudłam w normalnym tempie stosowałam balsam, moje zdrowie na tym nie ucierpiało a mam skłonności do Anemii i sama z siebie, nie potrzebny mi był Dietetyk, ale skoro Ty go potrzebujesz to spróbuj, ważne by efekt był zadowalający :) za co trzymam kciuki! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitulec89 Re: Dietetyk Wałbrzych 29.08.19, 12:46 Nie układajcie sobie diet sami, bo nie wiecie, jakie macie niedobory, jakie macie choroby. Najpierw zrobić komplet badań a potem do dietetyka, ja polecam Krajewska z Podzamcza, rewelacyjna jest, schudłam dziesięć kilo. Odpowiedz Link Zgłoś