Gość: asasaas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 20:47 Witam! Co mężczyżni najbardziej lubią w kobietach? Czym zaimponować nowo poznanemu mężczyżnie? Jakie kobiety wybierają mężczyzni docelowo? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: et Re: Mars&Wenus IP: *.chello.pl 19.05.10, 21:03 jak dla mnie jako mwzczyznie, to kobiety powinny byc bardziej naturalne, lekki makijaz i wystarczy a nie pol kilo tapety i poprostu naturalnosc, bo udAwaniem niczego nie wskuracie, chyba ze tylko na chwile, bo przeciez i tak kiedys wszystko wyjdzie, (wady itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Mars&Wenus IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.05.10, 21:18 nadmierne pacykowanie i upiększanie zewnętrzne raczej świadczy o wyrównywaniu braków intelektualnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Mars&Wenus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 21:33 Czyli brzydkie i zaniedbane?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Mars&Wenus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 21:52 Wiadomo: dlaczego kobiety się malują i perfumują? Bo są brzydkie i śmierdzą :))) Żarcik. Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. Ogólnie lubię kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Mars&Wenus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:07 Tylko szkoda,że mężczyżni tego nie robą;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Mars&Wenus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 22:24 Są tacy co robią :))) Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aeae Re: Mars&Wenus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 00:07 Niestety...?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł A ja wam powiem tyle: IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.10, 17:04 demotywatory.pl/1114587/Mezczyzna Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś