Dodaj do ulubionych

Nabijanie klimatyzacji

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.06.10, 22:05
Witam tak jak w temacie gdzie w Wałbrzychu można nabić klimatyzacje
tanio i dobrze? Jakie są orientacyjne ceny takiej usługi, a
potrzebuję nabić w Fordzie Focusie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Aron Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 00:17
      Witam!
      Profesjonalnie i niedrogo nabija Ci klime w Dziećmorowicach w firmie sudety tech.
      • Gość: ewqewq Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.frh.faurecia.com 09.06.10, 07:01
        A jakies są objawy wskazujące na to, że trzeba nabić klimę ? Jak się zachowuje
        taka klima ?
        • Gość: anonim Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.10, 10:07
          Słabiej chłodzi, moja praktycznie już ni chłodzi.
          • Gość: anonim Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.06.10, 10:41
            Nikt nie wie gdzie w Wałbrzychu?
            • Gość: Opel Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 10:50
              Jedź do Świebodzic k. Śnieżki.
              Sprawdzenie szczelności, nabicie, filtr, kompetentna obsługa, za 240zł. Opel
              Astra H.
              tel do nich 609 165 178
              PZDR
              • Gość: olek Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.chello.pl 30.06.10, 17:10
                może taniej , gdzieś nabije się klimę
            • Gość: ss Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.06.10, 22:06
              ja polecam zaklad na ul. Wroclawskiej, zaraz przed wiaduktem po lewej jak sie jedzie w kierunku miasta, taki niebieski budynek, maja szyld Klimatyzacja Audi VW Seat i Skoda. robilem tam swojego golfa. czyszczenie, nabicie, sprawdzenie. szybko i kompleksowo.
              • Gość: f16 Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 22:15
                A ile Cię to kosztowało?
                • Gość: ss Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.06.10, 22:36
                  zeby cie nie sklamac... 250 zl? cos kolo tego.
                  • Gość: f16 Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 23:02
                    Dzięki :)
                    • Gość: anonim Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.10, 11:47
                      Ja tylko bym chciał nabić klime i sprawdzić szczelność, bo filtr
                      wymieniany na jesień, a czyszczenie nie potrzebne.
                      • Gość: Kierowca Re: Nabijanie klimatyzacji IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.06.10, 13:53
                        Ja robilem w Moto Ital (obecnie kolo dworca Miasto). Profi robota, cenowo niezle
                        i niczego nie popsuli co wazne (bo wczesniej w jednej z firm polamali mi schowek
                        probujac wyjac przeciwpylkowy) Auto to Almera (mimo ze nie wloskie to
                        tezzrobbili, generalnie kazda marke zrobia).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka