Gość: ekla IP: *.chello.pl 09.06.10, 22:28 znacie jakieś? proszę o tytuły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gfg Re: filmy o duchach IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.06.10, 22:30 ghostbasters;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: filmy o duchach IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.10, 01:14 paranormal activity, paranormal etnity, glosy, glosy 2, amityville. tylko tyle mi teraz do glowy przychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: filmy o duchach IP: *.chello.pl 12.06.10, 23:13 dobre filmy a moze jeszcze cos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: filmy o duchach IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.06.10, 23:53 kacper - pzyjazny duszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: filmy o duchach IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.06.10, 23:56 mała literówka, oczywiscie chodzi o "kacper - pRZyjazny duszek", jeszcze "uwierz w ducha" z patrikiem swayze i "tata duch" z Billem Cosby :P przepraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: filmy o duchach IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.10, 09:18 Jeszcze "Shutter". Rok 2004, produkcji tajlandzkiej. Film na prawdę dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akla Re: filmy o duchach IP: *.chello.pl 13.06.10, 23:03 nie chodzi mi o filmy familijne moze cos realistycznego Odpowiedz Link Zgłoś
zaslawek Re: filmy o duchach 13.06.10, 23:12 "Duch" (ang. Poltergeist, 1982) dziś uważany za film kultowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichu Re: filmy o duchach IP: *.as.kn.pl 13.06.10, 23:14 "Zabili go i uciekl" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekla Re: filmy o duchach IP: *.chello.pl 13.06.10, 23:16 chodziło mi o realne filmy Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: filmy o duchach 13.06.10, 23:27 wszystkie wymienione filmy są jak najbardziej realne (zostały nakręcone i są) Od siebie dodam jeszcze "Wakacje z duchami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: filmy o duchach IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.10, 23:34 A co to są, wg Ciebie realne filmy? Idź do piwnicy, albo na strych, weź ze sobą talerzyk z wodą, kilka świec i zacznij krzyczeć do duchów, to będziesz miała coś realnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aaa Re: filmy o duchach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 00:15 jak nie masz nic mądrego do napisania i nic nie wnosisz do tematu to poprostu nie wchodź w odnośnik bo i po co :) z mojej strony Amityville i Paranormal Activity - SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: filmy o duchach IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 05:19 Gość portalu: do aaa napisał(a): > jak nie masz nic mądrego do napisania i nic nie wnosisz do tematu to poprostu n > ie wchodź w odnośnik bo i po co :) > > z mojej strony Amityville i Paranormal Activity - SUPER! Nie mam nic mądrego do napisania? A te 6 filmów co poleciłem wcześniej i które zachwalasz, to skąd się niby wzięły w tym wątku? Autorka po prostu nie potrafi sprecyzować o co jej dokładnie chodzi. 'Paranormale' kręcone kamerą z ręki, a Amitywille jest oparte na prawdziwej historii. Bardziej realnych filmów o duchach chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: filmy o duchach IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.06.10, 09:34 ejj no "tata duch" tez jest realnym filmem, Bill Cosby gra jak prawdziwy duch. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: filmy o duchach 14.06.10, 13:02 na koniec "Powrotu Jedi" pojawiają się duchy Yody, Obi-Wana i Anakina Skywalkera. To aż trzy i to bardzo realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: filmy o duchach IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.06.10, 12:29 13 duchów, fourth kind, poltergeist 1-3, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: filmy o duchach IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 14:11 Gość portalu: gość napisał(a): > 13 duchów, fourth kind, poltergeist 1-3, Jak mogłem o tym filmie zapomnieć! Film świetny, POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś