Gość: Podzamczanin IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.06.10, 20:00 Czy ktos wie co dzieje sie dzis od rana z telefonami na Basztowej i Hetmanskiej glucha cisza chodzi o telefony z TP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 19393 Re: Gluchy telefon! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 09:13 zadzwoń do mnie :) ...numer masz wyżej :) a czasami baterie w słuchawce naładowane? a czy kabel podłączony do gniazdka? czy sznur się nie przetarł lub inne domowe zwierzątko go nie podgryzło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Gluchy telefon! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.06.10, 12:40 Ja to mam od wczoraj zgłosiłem do TPSA i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Gluchy telefon! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.06.10, 16:42 okazuje sie,ze nie maja telefonu na poczcie w banku na Hetmanskiej i dzis sie dowiadywalam,ze jest jakas awaria kabla ponoc do jutra rana ma byc zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gluchy telefon! IP: *.147.192.173.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.10, 22:35 To na Podzamczu też nie działały? ;) Kabel zarąbali ... ponoć dużo. Dlatego nie było ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michaś Re: Gluchy telefon! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.10, 10:09 kupcie sobie telefony komurkowe :P Odpowiedz Link Zgłoś