Dodaj do ulubionych

Restauracja Legenda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 22:04
Czy ktoś coś wie o tym co aktualnie dzieje się w Legendzie?słyszałem, że
zmienił się właściciel i ją remontuje.osobiście widziałem, że wymieniają dach,
robią nowy ogródek, nawet ładnie.chcemy tam zrobic wesele w przyszłym roku.ma
ktos wiecej jakis informacji?
Obserwuj wątek
    • Gość: D. Re: Restauracja Legenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 22:40
      na pewno odbywają się tam teraz wesela, ale restauracja chyba też jest otwarta...
    • Gość: Forumowa menda Zgłoszenie wysłane. Każdy post możesz zgłosić jed IP: *.chello.pl 19.07.10, 23:26
      Zgłoszenie wysłane.
      Każdy post możesz zgłosić jeden raz.
    • Gość: przyszła mężatka Re: Restauracja Legenda IP: 87.105.201.* 20.07.10, 14:49
      nastąpiła zmiana własciciela-ja robie tam wesele w sierpniu-
      restauracja nadal jest czynna-na pewno dam znać jak było-póki co
      robią dach i ogródek-później w planach wymiana parkietu itp itd-
      sama jestem bardzo ciekawa jak to wyjdzie-póki co szyją pokrowce na
      krzesła -odswieżają wystrój wnętrza-
      • Gość: notak Re: Restauracja Legenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.10, 14:59
        chech, niejedną dzierlatkę się tam puknęło. Ma knajpa ducha :-)))
        • Gość: kaktus Re: Restauracja Legenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 15:45
          Gość portalu: notak napisał(a):

> chech, niejedną dzierlatkę się tam puknęło. Ma knajpa ducha :-)))

te stare, napalone baby nazywasz dzierlatkami?
    • Gość: Dee Re: Restauracja Legenda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.10, 11:33
      Nie polecam....jadłam tam szrlotke wraz ze znajomymi i się
      zatrulismy ty badziewiem :P
      • Gość: i tam Re: Restauracja Legenda IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.07.10, 00:16
        A ja mam przeciwne doświadczenia. Zjeść dobrze zjadłem.
        Ale zabawa... Tetrykowo.
        • Gość: wirus Re: Restauracja Legenda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.10, 00:54
          Gość portalu: i tam napisał(a):

> A ja mam przeciwne doświadczenia. Zjeść dobrze zjadłem.
          > Ale zabawa... Tetrykowo.

mozesz to rozwinąć? zespół do d..... czy co?
          • Gość: kasiejka Re: Restauracja Legenda IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.08.10, 10:30
            jestem już po weselu-liczba osob ok 55-zespołu nie brałam tylko dja- jedzenie-nie do przejedzenia-mnóstwo pysznych potraw-obsługa przerewelacja-ceny naprawde korzystne- cała organizacja profesjonalna i do tego niespodzianki ze strony właciciela :-)
            • Gość: p Re: Restauracja Legenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 10:48
              "niespodzianki ze strony właciciela" - O__o zabrzmiało groźnie :)
              • Gość: przyszła młoda Re: Restauracja Legenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 15:57
                Ja narazie robię wywiad między lokalami.Legenda faktycznie coraz częściej
                wychwalana, ponoć faktycznie mają przepyszne jedzenie.
    • Gość: reklama Re: Restauracja Legenda IP: *.18.51.lan.e-wab.pl 24.08.10, 18:00
      reklama nowego właściciela
    • Gość: kasiejka Re: Restauracja Legenda IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.10, 00:09
      akurat nie reklama... jak coś daję zdjęcia z mojego wesela na probe-sala pięknie wystrojona-i niespodzianki-KORZYSTNE - czy widzieliście czerwony dywan rozścielany przed wejściem sali??? albo prezent od właścicieli??? mój ślub miał miejsce 21 sierpnia :)piękne przeżycia
    • Gość: odp Re: Restauracja Legenda IP: *.18.51.lan.e-wab.pl 26.08.10, 17:16
      Na pewno ślub jest pięknym przeżyciem, ale czerwony dywan to standard, a o
      jakich prezentach mówisz, bo np. szampany plus stół szwedzki to także norma,
      nowożeńcy przeważnie dostają to gratis. A więc co to za prezent, bo mnie to
      zaciekawiło?
      • Gość: kasiejka Re: Restauracja Legenda IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.08.10, 17:25
        mowię o innych niespodziankach-typu prezent dla nas a nie gratisach-ogolnie
        szczerze polecam-bo choć jak tu ktoś pisze co jest standardem a co nie..to
        klimat jest naprawde wyjatkowy i tyle w temacie :) nie zaluje decyzji i w 100%
        wiem ze gdzie indziej za tą cenę bylo by licho- a przyznam-mialam pewne obawy
        zanim wesele się odbylo
    • Gość: odp Re: Restauracja Legenda IP: *.18.51.lan.e-wab.pl 26.08.10, 19:22
      Ok, ale kilka razy podkreślasz, że dostaliście, prezent, a ja się tylko pytam jaki?
      • Gość: Jurek Re: Restauracja Legenda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.10, 18:54
        A ja tam byłem wczoraj na dancingu.polecam wszystkim.
    • yamii Re: Restauracja Legenda 19.03.17, 17:18
      Czas w tym lokalu zatrzymał się w PRLu, jedzenie dobre natomiast smród jaki wydobywa się z kuchni jest nie do zniesienia. Po wyjściu smierdzisz olejem na kilometr. Ceny nie są niskie więc właściciel mógłby zainwestować w prawidłową wentylację!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka