Dodaj do ulubionych

miss Dolego Śląska - no coment

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:12
dolnyslask.naszemiasto.pl/artykul/478746,marta-haruk-miss-polonia-dolnego-slaska-zdjecia,galeria,464666,id,t,tm,zid.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Czesław Hydraulik Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.chello.pl 30.07.10, 17:34
      buhahahahah...
      • Gość: emil Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 18:22
        daleko im do mojej żony. Moja żonka to super laseczka.
        • Gość: sarfgergf Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 18:56
          każda dziewczyna jaką na co dzień mijam na ulicy to lepsza laseczka. ludzie te
          wybory to już nie to co kiedyś wybory najpiękniejszej ale chyba najbrzydszej, no
          przecież to jest jakaś masakra. nie to co w stanach albo miss świata - same
          lalki, a ten polski poziom to masakra!! czemu tak jest!wiem ze układy - np we
          wrocku wygrała córka sponsora - brzydka jak but!czemu nikt już nie patrzy na
          twarz, w tych wyborach często nie ma ani jednej do której ryja nie można się
          przyczepić! patrząc na ten obrazek, to jak dla mnie dziołcha ponżej przeciętnej
          a i uśmiech i zęby - wiele do życzenia :(
        • Gość: Bob budowniczy Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.10, 23:14
          No twoja zonka to wymiata.
    • Gość: mirel Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 109.243.236.* 30.07.10, 18:52
      HEEEE HEEEE PIEKNA !!! ;)
    • Gość: x Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 178.235.51.* 30.07.10, 21:24
      Czego wy chcecie od tej dziewczyny?
      Według mnie jest bardzo ładna i zgrabna.
      Na powyższych zdjęciach całkiem całkiem jest również pani z nr 11.
      • Gość: Kuracjuszka Re: miss Dolego Śląska - better face then ever! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 22:37
        www.regional.pl/news.php?katid=28&aid=19305
    • Gość: koneser Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.10, 00:59
      przyjemna dla oka a do tego dziewczyna wydaje się normalna
      www.tvtwoja.pl/?p=4074
    • Gość: Marko Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.10, 01:17
      To takie dziwne zjawisko, że wybrzydzają najbardziej Ci co to mają wybór w necie
      a tak na prawdę np w barze to byś nawet do takiej nie zagadał bo by nie wiedział
      jak. Ładna dziewczyna jest i niech przez was zawiść nie przemawia.
      • Gość: rew Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.217.146.194.generacja.pl 31.07.10, 03:27
        no właśniechodzi o to żenie jest ładna. jestem facetem więcczemu miałby,być zawistny
        • Gość: Marko Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.10, 08:56
          A no dlatego bo Twoja kobieta tak nie wygląda i nigdy takiej nie będziesz miał
          bo nawet nie zwróci na takiego gościa jak ty uwagi. Męskie ego postanawia Ci
          wtedy mówić "eee i tak jest brzydka i nawet jakby ona chciała to ja bym się nie
          zainteresował". Co oczywiście jest nie prawdą bo jak by się tak zdarzyło to byś
          od razu się zaczął do niej ślinić.
          • Gość: yy Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.10, 11:22
            Przecież ta dziewucha jest brzydka, jakaś koślawa i krzywa, a do tego głupia!!
            Widziałem kilka wywiadów z nią i byłem w szoku, że dziewczyna, która wygrała,
            mówi jak przekupa na targu!! TO JUŻ JEST PONIŻEJ KRYTYKI!!
    • Gość: złota rybka Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 12:42
      ja tam nie wiem, myśle że brzydkich kobiet naprawdę nie ma, kwestia
      odpowiedniej fryzury,makijażu, ubioru, ta dziewucha nie jest jakąś
      raszplą przecież, nie wiem wprawdzie co ma do powiedzenia ale to juz
      inna sprawa!Zresztą jak patrze na młodziutkie dziewczyny to
      wiekszośc wygląda podobnie (takie standarty)włosy blond,skórka
      opalona,ostry makijaż, tipsy- chcą niech robią! poprzyglądajcie się
      czasami "zwykłym szarym kobitką" na pewno dostrzeżecie cos łdnego ,
      potem wyobraźcie je sobie modnie ubrane z fajną fryzurką!!!!I nie
      gardzić tymi niby "brzydszymi gorzej ubranymi czy grubszymi" W
      każdej z nas tkwi piękno!!!
    • Gość: x Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 178.235.51.* 31.07.10, 14:47
      Znam tę dziewczynę i z całą pewnością stwierdzam, że jest mądrą,
      miłą i sympatyczną osobą.
      To przykre, jak ludzie potrafią być zawistni.
      A co do niektórych facetów i ich komentarzy...pewnie niejeden
      marzyłby o takiej lasce...
      Szkoda słów :(
      • Gość: x Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 178.235.51.* 31.07.10, 14:48
        Dodam jeszcze gratulacje dla dziewczyny i powodzenia w następnych
        wyborach! To duży sukces!
        • Gość: ona Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 188.33.173.* 31.07.10, 15:15
          Śliczna dziewczyna , a jeśli oprócz tego ma coś w głowie to tylko pogratulować .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka