Gość: kasa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 17:12 dolnyslask.naszemiasto.pl/artykul/478746,marta-haruk-miss-polonia-dolnego-slaska-zdjecia,galeria,464666,id,t,tm,zid.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czesław Hydraulik Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.chello.pl 30.07.10, 17:34 buhahahahah... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emil Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.10, 18:22 daleko im do mojej żony. Moja żonka to super laseczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarfgergf Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 18:56 każda dziewczyna jaką na co dzień mijam na ulicy to lepsza laseczka. ludzie te wybory to już nie to co kiedyś wybory najpiękniejszej ale chyba najbrzydszej, no przecież to jest jakaś masakra. nie to co w stanach albo miss świata - same lalki, a ten polski poziom to masakra!! czemu tak jest!wiem ze układy - np we wrocku wygrała córka sponsora - brzydka jak but!czemu nikt już nie patrzy na twarz, w tych wyborach często nie ma ani jednej do której ryja nie można się przyczepić! patrząc na ten obrazek, to jak dla mnie dziołcha ponżej przeciętnej a i uśmiech i zęby - wiele do życzenia :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob budowniczy Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.10, 23:14 No twoja zonka to wymiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirel Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 109.243.236.* 30.07.10, 18:52 HEEEE HEEEE PIEKNA !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 178.235.51.* 30.07.10, 21:24 Czego wy chcecie od tej dziewczyny? Według mnie jest bardzo ładna i zgrabna. Na powyższych zdjęciach całkiem całkiem jest również pani z nr 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuracjuszka Re: miss Dolego Śląska - better face then ever! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.10, 22:37 www.regional.pl/news.php?katid=28&aid=19305 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koneser Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.10, 00:59 przyjemna dla oka a do tego dziewczyna wydaje się normalna www.tvtwoja.pl/?p=4074 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.10, 01:17 To takie dziwne zjawisko, że wybrzydzają najbardziej Ci co to mają wybór w necie a tak na prawdę np w barze to byś nawet do takiej nie zagadał bo by nie wiedział jak. Ładna dziewczyna jest i niech przez was zawiść nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rew Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.217.146.194.generacja.pl 31.07.10, 03:27 no właśniechodzi o to żenie jest ładna. jestem facetem więcczemu miałby,być zawistny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marko Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.10, 08:56 A no dlatego bo Twoja kobieta tak nie wygląda i nigdy takiej nie będziesz miał bo nawet nie zwróci na takiego gościa jak ty uwagi. Męskie ego postanawia Ci wtedy mówić "eee i tak jest brzydka i nawet jakby ona chciała to ja bym się nie zainteresował". Co oczywiście jest nie prawdą bo jak by się tak zdarzyło to byś od razu się zaczął do niej ślinić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.07.10, 11:22 Przecież ta dziewucha jest brzydka, jakaś koślawa i krzywa, a do tego głupia!! Widziałem kilka wywiadów z nią i byłem w szoku, że dziewczyna, która wygrała, mówi jak przekupa na targu!! TO JUŻ JEST PONIŻEJ KRYTYKI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 12:42 ja tam nie wiem, myśle że brzydkich kobiet naprawdę nie ma, kwestia odpowiedniej fryzury,makijażu, ubioru, ta dziewucha nie jest jakąś raszplą przecież, nie wiem wprawdzie co ma do powiedzenia ale to juz inna sprawa!Zresztą jak patrze na młodziutkie dziewczyny to wiekszośc wygląda podobnie (takie standarty)włosy blond,skórka opalona,ostry makijaż, tipsy- chcą niech robią! poprzyglądajcie się czasami "zwykłym szarym kobitką" na pewno dostrzeżecie cos łdnego , potem wyobraźcie je sobie modnie ubrane z fajną fryzurką!!!!I nie gardzić tymi niby "brzydszymi gorzej ubranymi czy grubszymi" W każdej z nas tkwi piękno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 178.235.51.* 31.07.10, 14:47 Znam tę dziewczynę i z całą pewnością stwierdzam, że jest mądrą, miłą i sympatyczną osobą. To przykre, jak ludzie potrafią być zawistni. A co do niektórych facetów i ich komentarzy...pewnie niejeden marzyłby o takiej lasce... Szkoda słów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 178.235.51.* 31.07.10, 14:48 Dodam jeszcze gratulacje dla dziewczyny i powodzenia w następnych wyborach! To duży sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: miss Dolego Śląska - no coment IP: 188.33.173.* 31.07.10, 15:15 Śliczna dziewczyna , a jeśli oprócz tego ma coś w głowie to tylko pogratulować . Odpowiedz Link Zgłoś