Gość: :? IP: *.chello.pl 06.08.10, 10:05 I rym cym cym i hop sa sa... Co roku o 1 % :) Ku chwale ojczyzny! My prawdziwi POlscy patrioci zrobimy wszystko, by w kraju żyło się lepiej (złodziejom). www.youtube.com/watch?v=7bN60GDgPjg&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrotki Re: VAT POdniosą do 25% ??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.08.10, 10:54 Nie podniosą do 25%. Przez 3 lata będzie 23% a potem zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :? Re: VAT POdniosą do 25% ??? IP: *.chello.pl 06.08.10, 17:08 Mówisz? To zdążycie sobie wypchać konta bankowe przez ten czas? 3 lata to cholernie mało czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Producent żywności Re: VAT POdniosą do 25% ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.08.10, 18:33 A kto mi zabroni podnieść ceny żywności netto skoro wzrosną koszty produkcji. Brutto po mimo obniżenia VAT-u na żywność i tak będzie drożej. Bo na przykład mój pracownik na inne artykuły wyda więcej kasy to znaczy że relatywnie mniej zarobił i trzeba z upływem czasu mu to zrekompensować.......itp itd. Jedną prawdę Tusk ostatnio powiedział z trybuny, cytuję: ... jestem tylko skromnym magistrem i nie nadążam..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspomnita słowa me Re: VAT POdniosą do 25% ??? IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 18:49 a co, wszak za Bronkową wiernopoddańczość wobec rosyjskiej ropy trzeba będzie płacić przeca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: VAT POdniosą do 25% ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 22:18 Ja i moja inteligencka rodzina zawsze głosujemy na pana Tuseka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rajwach Re: VAT POdniosą do 25% ??? IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.10, 07:59 w takim razie możesz wykreślić z opisu swojej rodziny przymiotnik "inteligencka" Odpowiedz Link Zgłoś