Dodaj do ulubionych

jak pozbyć się głodu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 13:39
czy znacie jakieś sposoby na pozbycie się uczucia ciągłego,
niustajacego i nie odstęoujacego na krok głodu???
Obserwuj wątek
    • Gość: Danio Re: jak pozbyć się głodu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.10, 14:11
      Tylko DANIO - sposób na głoda :)

A teraz pytanie, jakiego głodu ???

Głodu nikotyny - zapal sobie
      Głodu pożywienia - najedz się
      Głodu seksu - daj się stuknąć, lub stuknij kogoś*

* - wybrać właściwe dla płci)

itd. itp.
      • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 14:24
        oczywiście że chodzi o pożywienie, mikotyna i sex nie stoi w moim
        geście bo mi sie wciąż chce jeść a jadłabym jeszcze i jeszcze!!!
        • edi-666 Re: jak pozbyć się głodu 11.08.10, 14:41
          To uważaj z tym jedzeniem bo jak sie zapasiesz to tylko wibratorem sie bedziesz
          mogła wybzykać
          • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 14:57
            z tym wibratorem to przesada ktoś tu głupoty chyba opowiada! w razie
            pociągu sexualnego chłopa se wezme jakiego! zawsze znajdzie sie
            jakiś dziad, który zorganizuje mi jaki wsad!!!
            • Gość: kkk Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 15:08
              ja pier... dialog dwóch prymitywów
              • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 15:58
                każdy ma prawo do swego zdania,"pier.prymitywem" nie jestem na pewno
                ja i mimo wszystko życze miłego dnia!!!!
            • edi-666 Re: jak pozbyć się głodu 11.08.10, 15:19
              W sumie to nie ma brzydkich kobiet jest tylko mało alkoholu.
              • Gość: ... Re: jak pozbyć się głodu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.10, 15:38
                rozdęty żołądek, który wymaga ciągłego napychania, obżarstwo to jeden
                z nałogów, zwalcza się go poprzez zmianę na inne pozytywne zainteresowanie, to
                tak ogólnie
                • Gość: ałota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 16:06
                  dziękuje, o tym juz wiem i z pewnością nie obżeram się! myślałam że
                  dowiem się czym apetyt złagodzić lecz to była głupota nie warto więc
                  tu wchodzić!!!
              • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 16:02
                tak mówią faceci lecz nie o tym tu mowa,chodziło mi o to co zjeść by
                wreszcie nie chciało się jeść!!!
                • Gość: emz Re: jak pozbyć się głodu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 22:05
                  spróbuj chrom w tabletkach i błonnik, przed kazdym posilkiem popijając szklanką
                  ciepłej wody. mnie pomagało.
                  pozdrawiam
                  • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:07
                    dziękuję na pewno spróbuję
                • Gość: emz aha,jeszce jedno :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 22:08
                  zbadaj sobie krew, pod kontem hormonów i cukru,mozesz tez sprawdzić poziom
                  żelaza. Być może to wina organizmu. Pozdrawiam
    • Gość: aa Re: jak pozbyć się głodu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.10, 16:46
      pij dziennie 10 piw i nic nie jedz, piwo to puste kalorie
      • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 17:14
        po piwach dziesięciu mój brzuch uległby pęknięciu! zresztą alkohol
        apetyt wzmaga więc wtedy dopiero wzrosłaby mi waga!
    • Gość: kucharz Re: jak pozbyć się głodu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 18:03
      zjedz golonkę
      • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 18:28
        za golonke świetnie dziękuje jutro na obiad ją ugotuje
        • Gość: wydafca Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 18:39
          ja polecam zupę.
          • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 19:53
            zupa może być bo po lekkostrawnej nie zaczne tyć! gorzej z poczuciem
            głodu będzie bo jeść mi sie chce zawsze i wszędzie!
    • Gość: ... Re: jak pozbyć się głodu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.10, 23:06
      głęboki problem psychiczny potrzebny dobry psychoterapeuta
      • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:17
        psychoterapeuta lepiej żyby nie słyszał co mam mu do powiedzenia
        gdyż sam rzuci się w rytm ciągłego jedzenia
        • Gość: wedzona makrela Re: jak pozbyć się głodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 10:47
          Ja bym zjadl dorsza, albo dwa ... ;-))

A na powaznie Herbalife mialo takie platki prasowanych jablek, jadlo sie to
          popijalo woda a one pecznily w zoladku dajac uczucie sytosci i nie powodujac
          przy tym wzrostu wagi. Moze w ten sposob?
          • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 10:56
            a dziękuje , dorsz pyszna ryba lecz herbalifu spróbuje chyba;-)
            • Gość: juzekprzez"u" Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 14:57
              Może spróbuj najeść się gipsu, zaklei ci żałąd na amen :)
              • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 19:02
                gips w dzieciństwie podjadałam przez co dziury w ścianach zostawiałam
    • Gość: GRUBY Re: jak pozbyć się głodu IP: 94.252.125.* 12.08.10, 15:53
      JEJSC I JEJSC
      • Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 19:04
        tak to moje życiowe motto a teraz ide sobie zrobić risotto;-)
    • Gość: poradka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:15
      Ostatnio czytałam że waciki namoczone w soku na długo powstrzymują apetyt, po prostu nie czuje się głodu. oczywiście nie polecam tego sposobu. Tak odchudzają się podobno modelki. A tak na poważnie to nalezy zjeść 5 małych posiłków dziennie wówczas nie będzie uczucia głodu.
    • Gość: ja Re: jak pozbyć się głodu IP: 83.232.177.* 25.09.10, 05:08
      Skończ jarać, to Ci gastro minie i po sprawie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka