Gość: złota rybka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 13:39 czy znacie jakieś sposoby na pozbycie się uczucia ciągłego, niustajacego i nie odstęoujacego na krok głodu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Danio Re: jak pozbyć się głodu IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 11.08.10, 14:11 Tylko DANIO - sposób na głoda :) A teraz pytanie, jakiego głodu ??? Głodu nikotyny - zapal sobie Głodu pożywienia - najedz się Głodu seksu - daj się stuknąć, lub stuknij kogoś* * - wybrać właściwe dla płci) itd. itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 14:24 oczywiście że chodzi o pożywienie, mikotyna i sex nie stoi w moim geście bo mi sie wciąż chce jeść a jadłabym jeszcze i jeszcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edi-666 Re: jak pozbyć się głodu 11.08.10, 14:41 To uważaj z tym jedzeniem bo jak sie zapasiesz to tylko wibratorem sie bedziesz mogła wybzykać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 14:57 z tym wibratorem to przesada ktoś tu głupoty chyba opowiada! w razie pociągu sexualnego chłopa se wezme jakiego! zawsze znajdzie sie jakiś dziad, który zorganizuje mi jaki wsad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 15:08 ja pier... dialog dwóch prymitywów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 15:58 każdy ma prawo do swego zdania,"pier.prymitywem" nie jestem na pewno ja i mimo wszystko życze miłego dnia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edi-666 Re: jak pozbyć się głodu 11.08.10, 15:19 W sumie to nie ma brzydkich kobiet jest tylko mało alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: jak pozbyć się głodu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.10, 15:38 rozdęty żołądek, który wymaga ciągłego napychania, obżarstwo to jeden z nałogów, zwalcza się go poprzez zmianę na inne pozytywne zainteresowanie, to tak ogólnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ałota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 16:06 dziękuje, o tym juz wiem i z pewnością nie obżeram się! myślałam że dowiem się czym apetyt złagodzić lecz to była głupota nie warto więc tu wchodzić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 16:02 tak mówią faceci lecz nie o tym tu mowa,chodziło mi o to co zjeść by wreszcie nie chciało się jeść!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emz Re: jak pozbyć się głodu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 22:05 spróbuj chrom w tabletkach i błonnik, przed kazdym posilkiem popijając szklanką ciepłej wody. mnie pomagało. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:07 dziękuję na pewno spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emz aha,jeszce jedno :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 22:08 zbadaj sobie krew, pod kontem hormonów i cukru,mozesz tez sprawdzić poziom żelaza. Być może to wina organizmu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: jak pozbyć się głodu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.10, 16:46 pij dziennie 10 piw i nic nie jedz, piwo to puste kalorie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 17:14 po piwach dziesięciu mój brzuch uległby pęknięciu! zresztą alkohol apetyt wzmaga więc wtedy dopiero wzrosłaby mi waga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kucharz Re: jak pozbyć się głodu IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 18:03 zjedz golonkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 18:28 za golonke świetnie dziękuje jutro na obiad ją ugotuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydafca Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 18:39 ja polecam zupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 19:53 zupa może być bo po lekkostrawnej nie zaczne tyć! gorzej z poczuciem głodu będzie bo jeść mi sie chce zawsze i wszędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: jak pozbyć się głodu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 11.08.10, 23:06 głęboki problem psychiczny potrzebny dobry psychoterapeuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 09:17 psychoterapeuta lepiej żyby nie słyszał co mam mu do powiedzenia gdyż sam rzuci się w rytm ciągłego jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wedzona makrela Re: jak pozbyć się głodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 10:47 Ja bym zjadl dorsza, albo dwa ... ;-)) A na powaznie Herbalife mialo takie platki prasowanych jablek, jadlo sie to popijalo woda a one pecznily w zoladku dajac uczucie sytosci i nie powodujac przy tym wzrostu wagi. Moze w ten sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 10:56 a dziękuje , dorsz pyszna ryba lecz herbalifu spróbuje chyba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzekprzez"u" Re: jak pozbyć się głodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 14:57 Może spróbuj najeść się gipsu, zaklei ci żałąd na amen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 19:02 gips w dzieciństwie podjadałam przez co dziury w ścianach zostawiałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRUBY Re: jak pozbyć się głodu IP: 94.252.125.* 12.08.10, 15:53 JEJSC I JEJSC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złota rybka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 19:04 tak to moje życiowe motto a teraz ide sobie zrobić risotto;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poradka Re: jak pozbyć się głodu IP: *.chello.pl 24.09.10, 20:15 Ostatnio czytałam że waciki namoczone w soku na długo powstrzymują apetyt, po prostu nie czuje się głodu. oczywiście nie polecam tego sposobu. Tak odchudzają się podobno modelki. A tak na poważnie to nalezy zjeść 5 małych posiłków dziennie wówczas nie będzie uczucia głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: jak pozbyć się głodu IP: 83.232.177.* 25.09.10, 05:08 Skończ jarać, to Ci gastro minie i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś