IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.09.10, 18:13
witam ktos biega na podzamczu pod lasem bo chciałem zacząc ale niema z kim kazdy w smiech mam psa i tak i tak z nim wychodze a troche ruchu sie przyda bo kondycja marna ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: bieganie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.09.10, 19:31
      Witam,
      ja mogę z tobą biegać :-)
      Sama trochę truchtam ale brakuje mi motywacji...
      • Gość: kondycja Re: bieganie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.09.10, 19:42
        dobra a o której jutro i w którym miejscu ?
        • Gość: kondycja Re: bieganie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.09.10, 18:06
          to po bieganiu
          • Gość: rower Re: bieganie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 18.09.10, 20:55
            proponuję rower to ciekawsze i większy obszar
    • Gość: clannad Re: bieganie IP: *.chello.pl 19.09.10, 08:14
      Ja biegam co drugi dzień na Podzamczu od kilku miesięcy . Nie wiem jak jest z twoim zapałem do tego ale przede wszystkim ty sam musisz chcieć i powiem ci z doświadczenia że nie może to być kilka przebieżek tylko jak już zaczniesz to praktycznie cały czas musisz już biegać - właśnie tak wyrabia się kondycję. Jak będziesz chciał to udzielę ci porad i prześlę plan treningowy Najważniejsza jest systematyczność - zresztą jak we wszystkim w życiu
      pozdrawiam
      • Gość: KONDYCJA Re: bieganie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.09.10, 13:54
        dzieki narazie chce sobie tak pobiegac zeby tylko zaczac a potem poprosze o plan treningu aktualnie grypa od dzis mnie łapła a duzo biegasz i lie spadło wagi lub brzucha pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka