Dodaj do ulubionych

Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kopalni

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.09.10, 19:33
Jak wrażenia z sobotniego koncertu? Piękny występ Dominiki Gawędy i chłopaków z zespołu. Duża scena, świetne światła i przepiękne aranżacje na żywo. Nawet stare hity z repertuaru Tatiany Okupnik w ustach Dominiki brzmiały genialnie. Brawo dla zespołu za profesjolanly koncert!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rebel Yell Re: Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 19:43
      Dzisiaj cieniutko. Pomijajac fakt ze to miejsce zupelnie nie nadaje sie do organizacji tego typu imprez, wygladalo na bardzo biedny festyn. Jedyny plus to ze postawilismy kawe czeszce ktora zapomniala zlotowek, a obsluga brzydzila sie koronami. Swoja droga jak juz ich zaprosiliscie to nie mozna ich bylo czyms poczestowac ?
      • Gość: gość2 Re: Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 19.09.10, 20:26
        No fakt, publiczność nie dopisała. Ale tak to już jest w Wałbrzychu, że jak się nic nie dzieje to narzekamy, a jak już się coś dzieje...to też narzekamy. W miniony weekend w Wałbrzychu były trzy koncerty - Blue Cafe, Oddział Zamknięty i Pogodno - a Wałbrzyszanie wolą siedzieć w domu i oglądać kiepskie seriale...
        Brawa dla zespołu Blue Cafe, że mimo niezawielkiej jak na 100-tysieczne miasto publiczośći - nie zlekceważyli tych, którzy przyszli i zagrali na 100% piękny koncert:)
        • Gość: byłem_i_widziałem Re: Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kop IP: 87.105.201.* 20.09.10, 08:55
          Gość portalu: gość2 napisał(a):

> W miniony weekend w Wałbrzychu były trzy koncerty - Blue Cafe, Oddział Zamknięty i
          > Pogodno - a Wałbrzyszanie wolą siedzieć w domu i oglądać kiepskie seriale...

No przepraszam bardzo. Ja byłem osobiście na Oddziale Zamkniętym w Warce i koncert był rewelacja. Stary dobry Oddział :)
      • Gość: cass pennat Re: Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 21:11
        Rebel. Byly gorsze miejsca:-). Pamietasz parking w Ksiazu?;-)
        • Gość: Rebel Yell Re: Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.10, 21:55
          > Rebel. Byly gorsze miejsca:-). Pamietasz parking w Ksiazu?;-)

Gorsze ? Bylo chociaz gdzie zaparkowac tylko nikt nie mial auta :) publiki zawsze wystarczajaco no i wszystko za nasze a nie unijne :) mlodosci to my nie zmarnowalismy
          • Gość: cass pennat Re: Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 20:44
            Chyba tylko śp Wełna miał małego fiata:-)
            • Gość: endrju Re: Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kop IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.10, 21:08
              było mało ludzi bo jak zwykle mówi się o czym PO fakcie... Oddział Zamknięty reklamowano, Pogodno reklamowano tylko qrwa nic nie było słychać o Blue Cafe.... Tak to już jest w tym PIERDZISZEWIE
              • Gość: kris Re: Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.09.10, 21:36
                Trzeba było czytać plakaty - pełno ich było w autobusach i na słupach ogłoszeniowych. Reklamowały całą imprezę polsko-czeską, więc było na niej więcej nazw zespołów i innych punktów programu. Na plakacie nie było zdjęcia zespołu, ale duży napis BLUE CAFE mi wystarczył:)
                Aha, na Dniach Wałbrzycha przed koncertem "Raz, dwa, trzy" też ze sceny organizatorzy informowali o dacie koncertu Blue Cafe w Wałbrzychu:)
                pozdrawiam
              • Gość: gosc Re: Rewelacyjny koncert Blue Cafe przy Starej Kop IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.09.10, 16:29
                fragment koncertu Blue Cafe z Wałbrzycha;

www.youtube.com/watch?v=-Llwb9SjYkM&feature=feedu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka