Dodaj do ulubionych

Firma Wys-Eko Wałbrzych

• Gość: ech Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.xdsl.centertel.pl 23.08.11, 10:10
      powtarzam nic Pan tu nie zdziała że Pan wkleja te głupie linki wygrywa Pan oferty za najniższe pieniążki ile u Pana ludzie będą zarabiać jak Pan będzie kombinował że ich oszukać jak bzdura i kłamstwo nie szanuje Pan ludzi i wkleja Pan tu coś że myśli że ludzie co będą myśleć zacznij PAN SZANOWAĆ LUDZI
      • Gość: gość Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.181.47.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.08.11, 07:17
        Ludzie opamiętajcie się,czy wy nie rozumiecie,że Pan K.dorabia się Waszym kosztem,on jeździ na drogie wczasy, a Was nie stać na opłacenie rachunków.
        I jeszcze te potrącenia, brawo głupota i naiwność ludzi nie zna granic.
        • Gość: Gość1 Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.11, 10:12
          MI RAZ ZROBIŁ POTRĄCENIE. ALE SZYBCIEJ TĄ KASĘ ODDAŁ NIŻ ZABRAŁ.
          • Gość: ja Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.hotspotsvankpn.com 25.08.11, 11:32
            to juz wiem dlaczego pracownicy WYS_EKO udaja ze sprzataja !

ja po kilku miesiacach zerwalem umowe, zima nie odsniezone, latem niby sprzatane
            • lokator-legnica Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych 17.09.11, 16:57
              Poczytałem sobie te wpisy i zainteresowałem się tą firmą.Tak się składa,że od niedawna moją klatkę schodową i teren przed nią sprząta firma Wys-Eko.Z tego co zdąrzyłem zauważyć to prze około 3 miesiące ludzie sprzątający zmienili się już 3 lub 4 razy!To chyba o czymś świadczy!Wielokrotnie rozmiawiałem z paniami sprzątającymi moją klatkę jak również z ludżmi srzątającymi teren i wszyscy jednym głosem twierdzą,że ta firma to ,,bagno,, i są tam tylko w formie przejściowej.Od jakiegoś czasu po Legnicy jeżdzi białe seicento z napiem Wys-Eko a w nim,młody człowiek obowiązkowo w towarzystwie młodej kobiety,zaczerpnąłem języka u pracownika i dowiedziałem się,że jest to nowy kierownik!!!Smiać mi się chciało,jak mijając pracownika nie ukłonił się,nie przywitał,zero reakcji tylko liczyła się kontrola!Przypomina mi to zachowanie Pana Kałuży-w końcu lizus uczy się od ,,mistrza,,:)Nie wiem tylko co stało się z poprzednim kierownikiem ale dowiem się i z pewnością jeszcze na tym forum coś napiszę.Pozdrawiam byłych pracowników firmy wys-eko,szacunek za to,że zmieniliście firmę!
    • Gość: boleklolek ;-) Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.11, 16:33
      a mnie zwolnił na chorobowym dyscyplinarnie i nie chciał mi wypłaty zapłacić wstrzymał mi kasę dopiero jak złożyłem pozew do sądu mi wypłacił założyłem też sprawę o nie zgodne z prawem zwolnienie z pracy i wygrałem teraz komornik ma dla mnie kasę odzyskać ( odszkodowanie) noi teraz to wpiszę go do rejestru dłużników jak będzie się migał z płaceniem. Jednak mimo wszystko bardzo mi przykro z powodu śmierci Tomasza. Współczuje
      • Gość: Pracownik Nowość??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.10.11, 16:00
        Wcale nie nowość!!! Stare i wyświechtane zagranie tego pożal się Boże "pracodawcy". Dzisiaj (10 października 2011) na przykład nie było wypłat, jedynie symboliczne zaliczki. Zero tłumaczenia, zero wyjaśnienia. Koperty do ręki i won z "firmy"! Możesz sobie dzwonić!!! Kałuża nie odbierze!!! Tchórz i cykor!!! Żenada!!! Szkoda słów. Bagno!!! Dno i wodorosty!!! Wys-Eko powinno być wysadzone ekologicznie w powietrze!!! Takiego "szefa" mieć to padaczka!!! Że też ma czelność po tym wszystkim co wyprawia, patrzeć ludziom w oczy!!! Pytam: kiedy reszta pieniędzy??? Kiedy odsetki za zaleganie z wynagrodzeniem??? Wiem, że nie doczekam się odpowiedzi. Jak długo jego złodziejstwo będzie tolerowane???
      • Gość: shfhks Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.10.11, 11:04
        Hej, coooo Tomasz Kaluza nie zyje? co sie stalo, chcialbym wiedziec bo kiedys tam pracowalem i znalem typka
      • Gość: Artur z Wrocławia Tomasz K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.11, 11:28
        Niech ktoś mi powie, czy to prawda, że Tomek nie żyje. Pracowałem u Pana Kałuży. Ale bez względu na to jak się pracowało to mam bardzo dobre zdanie o Tomku i chcę wiedzieć co się stało. Niech ktoś mi napisze na e-maila lub GG co się stało. Mój e-mail arturrowrocek@gmail.com GG 20930551 Kiedy jest Tomka pogrzeb? Chcę jechać na chłopaka pogrzeb. Niech ktoś mnie poinformuje.
        • Gość: postronna Re: Tomasz K. IP: *.146.49.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.11, 16:41
          Nie jestem pracownikiem i nie byłam pracownikiem tej firmy - zdjęcia z wypadku były w internecie na stonie Jelonka - coś takiego już dokładnie nie pamiętam. Chłopak miał zwyczaj jak ojciec jeżdzić brawurowo i bez zapiętych pasów do tego pisał zawsze sms-y. Jechał do ludzi w Jeleniej Górze. Dobrze że ludzi nie miał ze sobą, Bo jak jadę ulicami Wałbrzycha i widzę ludzi w bagażniku to nie muszę szukać co za idiota tam pakuje ludzi to oczywiście WYS EKO ma ludzi w bagażniku Że się godzą na to. Wstyd dla właściciela firmy. Pokupywał autka mikro pikro a upycha tam ludzi jak..... Jeszcze troche to kupi skutery bo taniej będzie będzie kazał w kilka osób jechać.
          • Gość: Artur z Wrocławia Re: Tomasz K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.11, 17:12
            A ma ktoś linka do strony z wypadku Tomka?
        • Gość: postronna Re: Tomasz K. IP: *.147.150.209.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.01.12, 18:16
          wpisz - śmiertelny wypadek w Radomierzu, lub wejdż na stronę - Jelonka.com. Tam zobaczysz skutki "beztroskiej jazdy". I może się komuś nie podobać co inni piszą o tym wypadku, ja jednak uważm że głupota niektórych kierowców sięga dalej niż wzrok.
    • Gość: ech Re: Tomasz K. IP: *.xdsl.centertel.pl 25.10.11, 15:24
      co ty wogole tu gadasz takie bzdury w wypadku zginął i to było 22 sierpnia bo dajże jak tak możesz pisać takie glupoty
    • Gość: ja Re: Tomasz K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 16:55
      A ja słyszałem , że tobie frajerze nawet lekarze już nie są w stanie pomóc w debiliżmie , skoro takie rzeczy wypisujesz
      • Gość: obciongniesz mi ? Re: Tomasz K. IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.10.11, 16:59
        .
    • Gość: sara Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.xdsl.centertel.pl 29.11.11, 16:40
      powiedzcie jak tam losy pana k wys eko jescze istnieje
      • Gość: Sar Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.11, 19:02
        więc zadzwoń do niego . Tel w net
      • Gość: były pracownik Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: 213.231.195.* 11.01.12, 00:07
        A czy ktoś z was wie, gdzie podziewa się i co stało się z z Jego piękną młodą żoną?
    • 57jurand Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych 04.12.11, 21:31
      Mam ofertę pracy w firmie o podobnym profilu działalności. Poza kolejowym zakresem obowiązki w sumie te same i najważniejsze płaca, fachowcy od koszenia ,pielęgnacji terenow zielonych i utrzymania czystości z kilkunastoletnimi stażami otrzymali propozycję 1800zł brutto + jakiś dodatek za staż co netto daje tym ludziom i mnie status pracujących biedaków . Więc jeżeli Wys-Eko daje 2 3oo netto to p. KAŁUŻA może nas wziąć tylko jedno, my w bajeczki nie wierzymy.
      • Gość: janosik Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 21:43
        więc pracój gdzie chces pie...
      • Gość: kosiarz Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 22:20
        Nieżle placa u ciebie za koszenie w gródniu zamęcieżu. ciekawe ile dostaniesz za koszenie w stycniu . napisz jeszcze parę bzdur .. napisz tez do woloszanskiego. W sensacjach xx wieku napewno nakeci odcinek O TWEJ PRACY DUPO
        • 57jurand Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych 05.12.11, 18:51
          Jeżeli kosiarzu pijesz do mnie to wiedz że też przestawiamy się na zimowy full serwis dbania o czystość.
          • Gość: kosiarz Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 20:24
            w szambach i biedaszybach cha,cha,cha.....dupo;)
          • Gość: obserwator Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.11, 20:33
            Załośni ci którzy piszą takie bzdury na forum. Szkoda czasu na czytanie . A autorom proponuję lekturę ze słowników np. poprawnej polszczyzny - pomaga. Dopiszcie jeszcze jakieś sensacje - morderstwa , UFO , bąba najlepiej atomowa w Wałbrzychu , trawa genetycznie modyfikowana....... żal mi was :(
            Dobranoc
          • Gość: ello Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: 79.162.133.* 11.06.12, 14:44
            ale o co wy się kłócicie no nie wiem wyzwiska to jest forum każdy ma prawo powiedzieć co myśli w życiu różnie się układa jednemu pracodawca jest ok drugiemu nie no tak jest a wy tu jakieś dziwne rzeczy piszecie pozdrawiam
            • corsa15 Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych 08.07.12, 17:43
              Nie wiem kto to piszę o co się kłócicie ,chyba sam właściciel.Mnie wynajął przez sekretarkę ,pracowałem podnośnikiem 30 godzin w Krakowie przy pielęgnacji drzew,po zakończonej pracy wysłałem fakturę ,po terminie dzwonię nie odbiera komórki,widzi kto dzwoni wyłącza .Pan Roman
              jest niewypłacalny ,muszę sprawę wnieś do sądu ,Uważajcie na tego pana .Pozdrawiam
        • Gość: gosc Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: 31.61.167.* 17.02.12, 14:52
          omijajcie tą firmę jak ostatnie gó... pozdrawiam
        • Gość: gość Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.play-internet.pl 07.03.12, 13:44
          Ta firma to jest oszustwo.Agatka co siedzi w biurze ona tylko potrafi przeklinać na pracowników a tak naprawdę w kulki gra.Nie raz próbowałem zadzwonić do biorą lecz jej nie było bo zapewnię była ze swoim facetem który ją bardzo często odwiedza.Myśli ze jest panią a tak naprawie jest nikim
          • Gość: ZUZA Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.12, 20:21
            dUPO ANALFABETYCZNA - TAM NIGDY NIE BYLO ZADNEJ AGATY!
            A TY TO Z MARSA , CZY OD WENUS Z LÓŻKA SPADLEŚ DUPO PISĄC TAKIE BZDURY
    • corsa15 Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych 05.07.12, 11:18
      Pan Roman po zakończonej pracy wyłącza komórkę i nie płaci
    • logos711 Re: Firma Wys-Eko Wałbrzych 12.01.14, 09:48
      Miałem do czynienia z tą firmą i nie polecam !!! Zatrudniłem się w charakterze kierowcy, pierwszego dnia pracy, dostałem grata IVECO tego dnia auto miało poważną awarię zapiekło się łożysko w prawym tylnym kole - 2 min później na obwodnicy, jadąc 80 km roztrzaskałbym się o mur i jeszcze kogoś bym zamordował - dobrze że Bóg nade mną czuwał.

P. Roman kazał mi naprawić usterkę, postawiłem się - nie jestem od tego, więc kazał mi zadzwonić do mechanika z Poniatowa i uciekł. Mechanik miał do mnie pretensję, że dzwonię ponieważ szef nie rozliczył się z ostatnich napraw. 2 dni jeździliśmy z kolegą traktorkiem i było ok.

Następnie dostałem grata Ducato duże wycieki oleju, trzeba było co 2 dzień uzupełniać litr-1.5 oleju silnikowego, silnik przegrzewał się, oraz uruchamiał za 1-3 razem, trzeba było uruchomić silnik, podłubać kluczykiem w stacyjce, włączyć wycieraczki i gdy te zadziałały, wówczas automatycznie zapalały się obowiązkowe światła mijania. Jako jedyny miałem pasy, fotel pasażera był wyłamany. Pomimo, że Pan Roman zastrzegł sobie wyłącznie prawa i przywileje w umowie zawartej ze mną np. jeżeli nie przepracuję miesiąca czasu nie wywiążę się ze swoich obowiązków i nawet gdybym przepracował 3 tygodnie, a brakłoby 1 dnia nie dostałbym pieniędzy
      Pomimo to dostałem pieniądze 200 zł za tydzień pracy. Czyli gość miał coś na sumieniu, może bał się ze naślę na niego inspekcję drogową, ponadto właśnie co do inspekcji przez warunki jakie serwował mi pracodawca, byłem narażony na sankcje karne - Taki to właśnie pracodawca !!!

P,s na wypłatę trzeba czekać ok dwie godzinki oczekując przed biurem firmy, bardzo niewygodna sprawa i nie płacą za te nadgodziny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka