Gość: goebels IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 07:08 www.youtube.com/watch?v=CVc8Ktu4LFM&feature=player_embedded perfidna prowokacja wyborcza ! zobaczcie co wyprawiają kandydaci od Patryka Wilda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bartek Re: perfidna prowokacja! IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.11.10, 07:50 TO NIE PROWOKACJA - TO SAMA PRAWDA, KTÓRA W OCZY KOLE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: perfidna prowokacja! IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.11.10, 08:22 chyba pomyliles kandydatow!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: do goebelsa IP: 46.113.223.* 08.11.10, 08:36 Miałem gości z Wrocławia.To,co mi naopowiadali o tym Wildzie,to włosy mi stanęły "dęba"na głowie.Nikt go nie chce we Wrocławiu,to chce wsadzić d..ę do Wałbrzycha,żeby zrujnować go jeszcze bardziej?Nie dajmy się zwariować i nie wierzmy w jego PORYPANE,DURNOWATE pomysły,co to on by nie zrobił i zmienił u Nas. Wykończy Wałbrzych,jak wykończył niektóre zakłady we Wrocławiu. A ponadto,skąd się tu ten kutafon tak nagle wziął na listach startujących naprezia Wałbrzycha?Co on może wiedzieć o prezydenturze Wałbrzycha,jak nie może "pozamiatać" swoich spraw tam gdzie mieszka? Niech wypier..la 100 km pod wiatr od Naszego miasta.Mamy już takich "cudotwórców"i "uzdrowicieli" Wałbrzycha u siebie.Nie potrzeba obcych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buba Re: do goebelsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 08:40 Już urzędnicy zaczynają bronić swojego jedynego, słusznego pana i władcę PK ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: do Buby IP: 46.113.223.* 08.11.10, 09:04 Niestety,nie jestem za obecnym prezydentem,a wręcz jego bardzo zaciekłym przeciwnikiem,ale nie jest mi obojętne kto będzie rządził Wałbrzychem przez następne lata.Nie mam zamiaru patrzeć,jak następny,nieopierzony jakiś "wynalazek"z Wrocławia niszczy Wałbrzych,bo ma "poronione"pomysły.Trzeba naprawiać błędy obecnego nieudacznika,a potem wprowadzać nowelizacje miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra, dobra Re: perfidna prowokacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 08:40 Był już jeden, pewny, że ma haka na Wilda, i posłuchaj jak skończył w941.wrzuta.pl/audio/2P5UMKAFrml/przeprosiny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: do dobra,dobra IP: 46.113.223.* 08.11.10, 09:15 Jak jest takim świetnym kandydatem na prezydenta,to dlaczego nie startuje we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
toffa123 Re: do Buby 08.11.10, 09:25 walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/646696,walbrzych-rafal-dutkiewicz-poparl-patryka-wilda-w-wyborach,id,t.html No właśnie,bardzo ciekawe,dlaczego Dutkiewicz popiera Wilda startującego na prezydenta Wałbrzycha,a nie zatrzyma go we Wrocławiu?Jeśli jest takim wspaniałym kandydatem na "ciepłą"posadkę,to nie szkoda by było go utracić i "oddać"do Wałbrzycha?Przecież nie "zabija"się kury znoszącej złote jajka i "pomysły". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: do Buby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 09:33 BO CHCE SIĘ GO POZBYĆ ZA WSZELKĄ CENĘ ! Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_wch Re: perfidna prowokacja! 08.11.10, 16:03 to wszystko bzdura i domysły bez sensu... film jest autentyczny... dziś została powiadomiona prokuratura o przestępstwie... jutro na youtube zostanie pokazany film w pełnej wersji - z odpowiedziami na śmieszne zarzuty Odpowiedz Link Zgłoś
milaaa30 Re: perfidna prowokacja! 09.11.10, 09:32 Ludzie!! Czy wy nie widzicie, ze to co zrobił Orfin i Wild to perfidne oszczerstwo!!! Powinni za to odpowiedziec!!! Przeciez to nielogiczne!!! Po kiego ch.. Lubiński miałby wynajmować jakichś meneli, zeby powiesili jego plakat w sklepie Orfina, który kandyduje od Wilda? No po ch..? Mało jest miejsc do powieszenia plakatu? Poza tym chłop wchodzi do sklepu, a tam na krześle czeka na niego gotowy plakacik do powieszenia! Perfidne kłamstwo i do tego nie profesjonalnie przygotowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartek_wch Re: perfidna prowokacja! 21.07.11, 12:00 Bo z tymi menelami współpracuje od wielu lat. W internecie pojawił sie drugi film na którym widać skąd wziął plakat... Niech kochanka Lubińskiego się tak nie denerwuje bo i tak wszyscy wiedza kto za tym stoi!!! milaaa30 napisała: > Ludzie!! Czy wy nie widzicie, ze to co zrobił Orfin i Wild to perfidne oszczers > two!!! Powinni za to odpowiedziec!!! Przeciez to nielogiczne!!! Po kiego ch.. L > ubiński miałby wynajmować jakichś meneli, zeby powiesili jego plakat w sklepie > Orfina, który kandyduje od Wilda? No po ch..? Mało jest miejsc do powieszenia p > lakatu? Poza tym chłop wchodzi do sklepu, a tam na krześle czeka na niego gotow > y plakacik do powieszenia! Perfidne kłamstwo i do tego nie profesjonalnie przyg > otowane!!! Odpowiedz Link Zgłoś