IP: 46.112.52.* 25.11.10, 21:46
Witam mam pytanie do osób które były kiedys w trudnej sytuacji materialnej i korzystały z pomocy Mopsu czy mozna sie ubiegac o dofinansowanie ogrzewania i w jakiej kwocie . Wiem ze zaraz posypie sie na mnie grad oskarżeń o nieróbstwo i etc. Ale ja nigdy nikogo nie prosiłam o pomoc dopiero teraz jest mi cieżko nie bede opisywac dlaczego i jak, bo to nic nie zmieni . Tylko zanim tam tzn . do Mopsu pójde zaniem sie w sobie zbiore to chciałabym wiedzic czy cos mogę otrzymac zeby przetrwac tą zime ktora nadchodzi za złosliwe rady od razu dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: opał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 22:25
      weź się do roboty a nie łapy po jałmużne wyciągasz. Dziady cholerne to państwo opanowały!
      • Gość: lotta Re: opał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.10, 23:00
        Wiesz ,najlepiej zapytaj u źródła .Poruszanie tego typu tematów na tym forum jest wielce ryzykowne:/
    • red_carpet Re: opał 26.11.10, 00:21
      Do Aurelii - zamiast siedzieć przed monitorem znajdź sobie jakiś zajęcie, choćby za niewielki pieniądze, to co płacisz za internet odkładaj, a jesienią policz kasę i kup węgiel.
      Trochę sprytu i będziesz się śmiała z innych, nie wyciągając ręki po darmochę.
      • Gość: mama Re: opał IP: 178.56.108.* 26.11.10, 02:00
        dają na pół tony, żenada. Można wybrać sobie, albo ok 280 zł albo oni (MOPS)zamawiają węgiel
        • Gość: a Re: opał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 10:09
          to weź się do roboty a nie łapy po jałmużne wyciągasz. Dziady cholerne to państwo opanowały!
          • Gość: do a Re: opał IP: 46.113.206.* 26.11.10, 10:58
            ojojoj ile w tobie człowieku jadu!!!!!!! założę sie ze jakby dawali ci cos za darmoche to pierwszy byś łape wyciągnął zakłamańcu jeden
            • Gość: a Re: opał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 11:08
              jakbym była takim nierobem jak ty, to bym wyciagała. Przecież dajemy wam jałmużne bez problemu, więc żaden problem stanąć po drugiej stronie, tylko trzeba by się wyzbyć wszystkich zasad, a zaszczepić w sobie mentalność nieroba. Banda brudnych pasożytów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka