IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 21:37
W którym momencie Piotr zatraciłeś rzeczywistość? Wychowałeś sobie żmije na piersi bo w pewnym czasie było Ci tak na rękę? Dziś dalej otoczony grupką doradców od PR idziesz w zaparte a okręt tonie! Piotr ten apel to za mało, trzeba Boga w sercu nie mieć aby spokojnie patrzeć jak wszyscy którzy reprezentują ten sam nurt co Ty za kilka dni pójdą na dno. Piotr co teraz? Będziesz dalej udawał, że nie ma problemu ze Stefanem,Piotrem, Agnieszką, Tomkiem ....Będziesz dalej czekał aż dziennikarze będą obnażać na czym polegał sukces niektórych osób? A przecież zapłacą wszyscy, Ci którzy pracowali uczciwie też. Bierzesz na siebie wielką odpowiedzialność robiąc obecnie tak niewiele. Akceptowałeś przeciwnika, który zagrał poniżej pasa i nie poprosiłeś o pomoc odpowiednich organów Państwa aby zadbały o czystość sprawy jakim jest demokracja. Piotr ten apel to za mało! Czy znajdzie się w Tobie odrobinę odwagi na znacznie więcej?
Obserwuj wątek
    • Gość: o ku... ale żeś łu Re: Do Piotra IP: *.walbrzych.vectranet.pl 26.11.10, 21:42
      rwał tera
      • ledwozipie Re: Do Piotra 26.11.10, 21:54
        Zwróciliście uwagę na to, że Kruczkowski w Wałbrzychu otrzymał o 810 głosów mniej niż lista Platformy Obywatelskiej? Czyżby w wyborcach PO nastąpiło zmęczenie materiału?
        • Gość: Karol Re: Do Piotra IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.10, 22:25
          Ilekroć widzę lub słyszę Piotra Kruczkowskiego nie mam wątpliwości żeby zagłosować przeciw!
          Mam go dość i nawet Rosiak mi nie straszny jak sama mysl że Kruczkowski będzie dalej prezydentem
          • Gość: Halinka Re: Do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:33
            On naprawdę stracił kontakt z rzeczywistością. Nie wiem, czy zdaje sobie sprawę, co go czeka za Mobruk, a pętla się zaciska. To prawie ludobójstwo, setki tys. ton odpadów niebezpiecznych w centrum miasta. Zdajecie sobie sprawę, jaka ekipa musiała to kryć? Wiemy, wiemy Piotrusiu, że Mobruk kupi ci te wybory, stać go, a ty jesteś jego ostatnią nadzieją żeby to wszystko nie pieprznęło.
        • Gość: bajki wschodu Re: Do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:34
          Potarli na szczycie twierdzy Mo-Bruk lampę Dzina Kruczeka-mobruczeka już ponad 25 razy i wreszcie w oparach toksycznego dymu wielu zrozumiało , że ten wąsaty facet , to nie żaden Dzin ale zwykły truciciel.
    • Gość: He,he Re: Do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:38
      Tylko patrzeć jak zaraz ten wątek zniknie.....a Mo-Bruk zostanie!
      • Gość: grabarz Re: Do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 22:42
        Widocznie admin nie mieszka w Wałbrzychu i leje na to, że 120 tyś ludzi jest trutych .
        • Gość: Stary Przyjaciel Re: Do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 00:18
          Piotrze napradę się odrealniłeś. Pamiętasz pierwszą kampanię? Raze walczyliśmy o lepszy Wałbrzych. Wygrałeś i co? Pamiętasz że obiecywałeś wiele, trudno nam było akceptować Rosiaków i tę cała jego ekipę. Wtedy było powiedzenie że po władzę nawet z diabłem. Sam dopuściłeś do tego co się teraz dzieje. Gdzie jest Halina która traktowała cię jak syna? Kazali pogonić? Można się było nie zgadzaż z jej metodami ale była całym sercem z Tobą. CVo teraz zrobisz? za butę i arogancję twoich " doradców" zapłaci całe nasze środowisko. Dlaczego taki inteligenty i wykształcony człowiek człowiek jak ty słucha jakic Romanów? Dlaczego nie słuchasz nie rad np Kasi co? Bo otaczają cię ludzie którzy wmawiają Ci ze jesteś boski i wszytko się uda. Zmieniłeś się i zapłacisz za to cenę przegranych wyborów. Już dzisiaj zakładam się z Tobą że większość Twoich wiernych radnych z korzenia Rosiakowego zdradzi cię dla swoich intersików jak tylkoi wygra Lubiński. Po co ci ta śmietanka biznesowo - lekarsko jakas tam? Ludzie w Wałbrzychu chcą godnie żyć i miec prezydenta który z nimi porozmawia a nie ponapinanych kolesi którzy bez Twojej pomocy nic by nie zrobili. Piotrze czuje się zdradzony przez Ciebie , nie jesteś tym samym zmotywowanym człowiekiem co osiem lat temu. Zasłużyłeś sobie na przegraną. Szkoda
          • Gość: TSC Re: Do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 01:30
            Mówi się o Nas, że Wałbrzych to wielkie śmietnisko odpadów niebezpiecznych i matecznik po-górniczych nieszczęśników ewoluujących w kierunku patologii i degeneracji .
            Utrwalany przez lata obraz nędzy i rozpaczy ma bez wątpienia swoje źródło zarówno w braku należytej dbałości władz lokalnych o kondycję i wizerunek Naszego miasta, jak i w lekceważeniu potrzeb społecznych i opinii publicznej .
            Dość powiedzieć o takich obrazkach jak ogólnopolska emisja programu "Celownik" w TVP1, gdzie przedstawiono widzom w całym kraju tragiczny obraz bezkarnie zatruwanego miasta i jego mieszkańcami przez prywatną firmę Mo-Bruk, czy kompromitujące, drugie miejsce Wałbrzycha w rankingu najbardziej odrażających miast w Polsce.
            Jakąkolwiek argumentację wytoczą twórcy i zwolennicy takiego status quo, jedno jest pewne: To fakty ponure – a z faktami się nie dyskutuje.
            Mądrzy ludzie takie fakty po prostu usuwają.
          • Gość: PK Re: Do Piotra IP: 173.224.217.* 27.11.10, 09:06
            To smutne co piszą Twoi znajomi ale niestety prawdziwe. Zibrow byl "objawieniem" Platformy. Był zapraszany na zebrania Platformy i pięknie przemawiał. Ale to były tylko puste słowa. Dzis niczym Brutus wbija Ci sztylet czekając na Twoją agonię. A "ludzie Wiktora"? Pewne miejsca na listach wyborczych itd. Zapytam tylko czym wykazali się zasiadając w Radzie? A byli ludzie Rosiaka, czy jeszcze wierzysz w to, że gdy będą mieć do wyboru stołki lub lojalność wobec Ciebie wybiorą to drugie? Platforma wygrała wybory i straci władzę. Zwycięstwo będzie klęską. Farbowane lisy zmienią ugrupowanie a uczciwi i wierni zapłacą za klęskę. Szkoda, źe zignorowałeś tych ludzi, których warto było posłuchać. Czy dalej będziesz dumny z tego, że jesteś po imieniu z ministrami? Tylko czy jeszcze znajdą oni czas na rozmowę z Tobą? W wałbrzyskiej Platformie potrzebne są zmiany. Dlatego zapytam: czy stać Cię będzie na odwagę i zrezygnujesz z funkcji Przewodniczącego Rady Powiatu?
    • Gość: kruczkowskiemunie Re: Do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 10:39
      Osobiście miałem okazję zadać Kruczkowskiemu pytanie, dot. problemu w mojej dzielnicy. Był bardzo zdziwiony i stwierdził, że nie zna sprawy, to nie jego problem. Nawet nie starał się zainteresować tym problemem (chodziło o komunikację miejską dla sporej grupy mieszkańców).
      Nie jest Pan już moim prezydentem - ja i moje rodzina i znajomi mieszkańcy Panu już podziękujemy.
      • witoldszpur Re: Do Piotra 27.11.10, 20:02
        Pierwszy temat rachunków krzywd i prawd. Podoba mi się można się dużo dowiedzieć UP
        • marandres Re: Do Piotra 28.11.10, 18:23
          Dziwią mnie te wypowiedzi, bo jeżeli są to znajomi Piotra K. to chyba powinni sami osobiście mu to przekazać. Nie wygląda to dobrze.
          Jeżli bliscy mu ludzie tak piszą ?
          Jest mi obojętne który z nich wygra te wybory, nie widzę żadnych różnic w ich otoczeniu, wszędzie szable Rosiaka i te same cele i metody.
    • propete Re: Do Piotra 30.11.10, 20:38
      o co tu chodzi ludzie? rozjaśnijcie sytuacje mieszkańcom bo robi się coraz ciekawiej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka