Dodaj do ulubionych

Andrzejówka

03.12.10, 15:03
W sobotę rusza sezon narciarski. Dojazd dobry, parkingi odśnieżone. Kto spragniony białego puchu pod deskami? Zapraszam...

Pozdrawiam, radcom
Obserwuj wątek
    • Gość: cube Re: Andrzejówka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.12.10, 15:36
      śniegu nie brakuje, dzisiaj soprawdzone :-)

polecam
      • Gość: xc Re: Andrzejówka IP: *.sattom.pl 03.12.10, 16:34
        a trasy biegowe przygotowane?
        • radcom Re: Andrzejówka 03.12.10, 16:48
          Z bieganiem jest gorzej. Trasy zazwyczaj "robi" osir na "gwarki", jednak myślę, że to zmieni się in plus w tym sezonie...

Pozdrawiam, radcom
          • Gość: Jan Re: Andrzejówka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.12.10, 17:01
            A stoki wyratrakowane? Czy tak jak co roku.
            • radcom Re: Andrzejówka 03.12.10, 17:07
              Miodzio jest. Choć i tak marudy się znajdą...

Pozdrawiam, radcom
    • Gość: turysta Re: Andrzejówka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.12.10, 17:32
      Korzystajcie, póki możecie tam jeździć. Jak uruchomią kamieniołom, wyciąg pozostanie tylko wspomnieniem. Na www.petycje.pl/5617 jeszcze można powalczyć...
      • Gość: beerman Re: Andrzejówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.12.10, 17:40
        Jasne że wpadne na narty tylko najpierw uczciwie pojde na wybory oddac glos na swojego kandydata. I zaden radcom mnie od tego nie odciagnie plugiem.
        • radcom Re: Andrzejówka 03.12.10, 17:46
          Co mają wybory niedzielne, do sobotniego startu sezonu? No i pisz po Polsku chłopcze...
          Po pisowni widać, że jesteś fanem "głodnych".

Pozdrawiam, radcom
          • Gość: mąż zaufania Re: Andrzejówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 17:49
            radcom napisał:

> Co mają wybory niedzielne, do sobotniego startu sezonu? No i pisz po Polsku chł
            > opcze...

Źle zrozumiałeś gościa, radcom. Magistrat w sobotę wypełnia kartki na niedzielę.
            • zaslawek Re: Andrzejówka 03.12.10, 18:02
              Czyli sprawdza się stare powiedzenie Stalina:
              „Nieważne, kto głosuje, ważne, kto liczy głosy” ???
              Chyba nie tym razem..........
              • radcom Re: Andrzejówka 03.12.10, 18:10
                To jest temat o "nartach", odpuśćcie z tą polityką...
                Dla bardziej wymagających dodam, że Rzeczka też rusza jutro. Dzikowiec niestety "rozkopany", ale inwestycje zacne.

Pozdrawiam, radcom
                • Gość: ;> Re: Andrzejówka IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 22:27
                  Bylam dzisiaj pobiegac pod Dzikowcem i okolicy, widzialam, ze tylko jest skromna niewielka petelka zrobiona do lyzwowego stylu biegania na nartach, pozdrawiam;)
    • Gość: narciarz Re: Andrzejówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 19:44
      jutro o 12 beda Rosiak z Lubinskim i ks. Wojcik ZAPRASZAM beda jezdzic na Kruczku, podobno ma tez byc senator L.
      • Gość: a Re: Andrzejówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 21:34
        a czy jest tam miejsce gdzie moge zdzoieckim na sankach pojezdzic>? czy to dziala tylko w weekendy czy w tyg tez? cos sie placi?
        • Gość: szok! Re: Andrzejówka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.12.10, 21:42
          Ale jaja z tym kamieniołomem...M-A-S-A-K-R-A!
          • Gość: He,he Re: Andrzejówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 12:04
            Widzisz "radcom", kiedy jesteś grzeczny to nawet loda dostajesz od admina..:)
            • radcom Re: Andrzejówka 04.12.10, 12:29
              Tu zostałem mile zaskoczony, widać admin "tys norcias". Ludziska na mrozie poszaleją, to krew okrzepnie i miło potem na forum będzie...

Pozdrawiam, radcom
        • Gość: Andrzejowka Re: Andrzejówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.12.10, 11:48
          dla dzieci na ta chwile nieprzystosowana. Narty tak, sanki - nie :(
    • Gość: ja Re: Andrzejówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.10, 11:54
      Jakie warunki w Andrzejówce?
      Czy można wypożyczyć sprzęt i umówić się z instruktorem?
      • Gość: bg Re: Andrzejówka IP: 94.42.104.* 10.12.10, 14:46
        co z trasami do biegania?
        • radcom Re: Andrzejówka 10.12.10, 21:35
          Warunki rewelacja,wypożyczalnia oraz instruktorzy na miejscu. Ja nie biegam, choć biegaczy widziałem...

Pozdrawiam, radcom
    • Gość: Bez komentarza Re: Andrzejówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 23:43
      Czytać to co ten białoruski sługus z PO wyrzuca z Forum:
      forum.gazeta.pl/forum/w,813,120160595,120164394,Re_lubinski_i_jego_fura.html
    • lekarzspecjalista Re: Andrzejówka 24.12.10, 23:47
      Mistrzu, jest gdzieś "webkamerka" ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka