Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 11:29 gdzie w wałbrzychu kupię czujnik czadu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.12.10, 11:41 Castorama, albo Obi. Względnie jakiś sklep z artykułami BHP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imię44 Re: czujnik czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 12:09 Polecam czujnik gazu i czadu w jednym. Jak już płacić to za coś lepszego. allegro.pl/listing.php/search?string=czujnik+czadu+i+gazu&category=0&sg=0 pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didier Re: czujnik czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 16:32 w makro ostatnio kupowalem okolo 120zl kosztuja one w obi i casto tez kiedys widzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.12.10, 18:58 Od jutra w Makro za 61zł. Mi 2 lata temu kumpel z Anglii zwoził za niecałe 100zł Kidde z wyświetlaczem poziomu CO. Polecam jak ktoś ma piecyk gazowy. Coraz większa moda na zatykanie wszystkich szczelin, a taki piecyk przecież musi oddychać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ing Re: czujnik czadu IP: *.centertel.pl 13.12.10, 22:34 Sprawdż czy jest zasilany z sieci, nie bierz zasilanego bateryjnie bo łatwo zapomnieć o uzupełnieniu baterii.Brak prądu zdarza się rzadziej niż wyładowanie bateryjki.Ja kupiłem na allegro czujnik gazu ziemnego i CO w jednym- w wałbrzychu niestety szajs sprzedawali po marketach.Lepiej zainwestować i być bezpiecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.12.10, 23:00 No to mój Kidde ma już 2 lata i nadal na oryginalnych bateriach. A ma jeszcze wyświetlacz LCD. Jak zaczną się kończyć to poinformuje o tym. Nie kupiłbym sieciowego, bo to problem z kabelkami w łazience, przynajmniej u mnie. No i zgaśnie prund i nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaskuza Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.12.10, 09:09 Pierwsza podstawowa zasada kupowania takiego czujnika to sprawdzenie czy posiada certyfikat. Każdy egzemplarz powinien taki posiadać wraz z unikatowym numerem urządzenia. Oznacza to że został sprawdzony i przetestowany w Polsce według naszych norm które są jednymi z bardziej wymagających. Nie kupujcie tanich podróbek tylko zainwestujcie w coś sprawdzonego bo od tego może zależeć wasze życie. Takie czujniki widziałem w obi i castoramie. pozdrawiam i oby wam się nigdy nie przydały:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bboy Re: czujnik czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 09:24 Polecam polskiej produkcji z certyfikatem. Firma GAZEX. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: czujnik czadu IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.10, 16:14 Jeśli masz w domu piec na drewno lub węgiel i czujesz dym - koniecznie kup czujnik. Ja mam kominek a czujnuk kupiłem w markecie - cena ok. 120 zł. Teraz jestem bezpieczny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaskuza Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.12.10, 09:47 Kilka informacji o czadzie i czujnikach www.plejada.pl/223852,3,ciachorowski-zatrul-sie-czadem,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywat Re: czujnik czadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 10:11 A wiesz Aniu gdzie umieścić czujnik, żeby działął należycie? :) (Również mam czujnik na baterie - sygnalizuje jak się kończą.) Odpowiedz Link Zgłoś