Dodaj do ulubionych

czujnik czadu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 11:29
gdzie w wałbrzychu kupię czujnik czadu?
Obserwuj wątek
    • Gość: 123 Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.12.10, 11:41
      Castorama, albo Obi. Względnie jakiś sklep z artykułami BHP
    • Gość: Imię44 Re: czujnik czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 12:09
      Polecam czujnik gazu i czadu w jednym. Jak już płacić to za coś lepszego.

allegro.pl/listing.php/search?string=czujnik+czadu+i+gazu&category=0&sg=0
      pozdrawiam.
      • Gość: didier Re: czujnik czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 16:32
        w makro ostatnio kupowalem okolo 120zl kosztuja one w obi i casto tez kiedys widzialem
        • Gość: ZiBi Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.12.10, 18:58
          Od jutra w Makro za 61zł.
          Mi 2 lata temu kumpel z Anglii zwoził za niecałe 100zł Kidde z wyświetlaczem poziomu CO.
          Polecam jak ktoś ma piecyk gazowy. Coraz większa moda na zatykanie wszystkich szczelin, a taki piecyk przecież musi oddychać.

Pozdrawiam.
          • Gość: ing Re: czujnik czadu IP: *.centertel.pl 13.12.10, 22:34
            Sprawdż czy jest zasilany z sieci, nie bierz zasilanego bateryjnie bo łatwo zapomnieć o uzupełnieniu baterii.Brak prądu zdarza się rzadziej niż wyładowanie bateryjki.Ja kupiłem na allegro czujnik gazu ziemnego i CO w jednym- w wałbrzychu niestety szajs sprzedawali po marketach.Lepiej zainwestować i być bezpiecznym.
            • Gość: ZiBi Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 13.12.10, 23:00
              No to mój Kidde ma już 2 lata i nadal na oryginalnych bateriach. A ma jeszcze wyświetlacz LCD. Jak zaczną się kończyć to poinformuje o tym.
              Nie kupiłbym sieciowego, bo to problem z kabelkami w łazience, przynajmniej u mnie. No i zgaśnie prund i nie działa?
              • Gość: yaskuza Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 14.12.10, 09:09
                Pierwsza podstawowa zasada kupowania takiego czujnika to sprawdzenie czy posiada certyfikat.
                Każdy egzemplarz powinien taki posiadać wraz z unikatowym numerem urządzenia. Oznacza to że został sprawdzony i przetestowany w Polsce według naszych norm które są jednymi z bardziej wymagających. Nie kupujcie tanich podróbek tylko zainwestujcie w coś sprawdzonego bo od tego może zależeć wasze życie. Takie czujniki widziałem w obi i castoramie.
                pozdrawiam i oby wam się nigdy nie przydały:)
    • Gość: bboy Re: czujnik czadu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.10, 09:24
      Polecam polskiej produkcji z certyfikatem. Firma GAZEX.
    • Gość: Yogi Re: czujnik czadu IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.10, 16:14
      Jeśli masz w domu piec na drewno lub węgiel i czujesz dym - koniecznie kup czujnik. Ja mam kominek a czujnuk kupiłem w markecie - cena ok. 120 zł. Teraz jestem bezpieczny !
    • Gość: yaskuza Re: czujnik czadu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.12.10, 09:47
      Kilka informacji o czadzie i czujnikach
      www.plejada.pl/223852,3,ciachorowski-zatrul-sie-czadem,wideo.html
    • Gość: obywat Re: czujnik czadu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 10:11
      A wiesz Aniu gdzie umieścić czujnik, żeby działął należycie? :)
      (Również mam czujnik na baterie - sygnalizuje jak się kończą.)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka