Dodaj do ulubionych

Sylwester pod lwami :( 2010

IP: 46.112.224.* 03.01.11, 11:17
Chciałbym znać wasze opinie czy tylko mi sie nie podobało na sylwestra w restauracji w Szczanie zdrój ,,Pod lwami '' Moim zdaniem impreza była warta góra 100zł właścicielka tak poleciał z oszczędnościami że brakowało tylko paluszków i czipsów na stole i to był by rarytas. Wiedziałem co mnie czeka bo opinie ludzi zeszłego roku były właśnie takie że mogę nie mieć czym zagryźć . Chciałem aby było inaczej lecz się zawiodłem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Iga Re: Sylwester pod lwami :( 2010 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.11, 16:33
      Hahaha, teraz żalenie na forum nic Ci raczej nie da :) Generalnie większość balów sylwestrowych w wałbrzyskich lokalach nie było wartych swoich cen. Ten sam szajs co każdego dnia. Z ciekawości - ile kosztował tam Sylwester ?
      • Gość: x Re: Sylwester pod lwami :( 2010 IP: *.walbrzych.vectranet.pl 03.01.11, 21:23
        "Pod Lwami" nie jest walbrzyskim lokalem :)
        • Gość: dada Re: Sylwester pod lwami :( 2010 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 21:46
          jestem zdziwiony bo jedzenia było jak na mój gust sporo nikt pzry naszym stoliku nie narzekał na pustki na stole .Znajomi siedzieli przy innym stole i też wyszli bardzo zadowoleni. Zawsze jest tak że się wszystkim nie dogodzi ale z paluszkami to lekka przesada
          • Gość: ALEX DLA MNIE BOMBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 21:57
            BALOWALISMY DO KOŃCA SUPEEEERRRR, JEDZENIE BARDZO DOBRE. SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU 2011

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka