Dodaj do ulubionych

Życzenia dla firmy Arkanum :)

IP: *.internetia.net.pl 24.01.11, 19:41
Serdeczne życzenia dla firmy Arkanum, samych sukcesów i nieprzejmowania się nierobami krytykującymi Waszą wspaniałą firmę! Brawo i oby tak dalej!
Obserwuj wątek
    • Gość: NIKT Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.01.11, 21:29
      Ale fajna prowokacja. Ciekawe kiedy nieroby dostaną wypłaty.
      • Gość: pracodawca Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.internetia.net.pl 25.01.11, 11:10
        To nie prowokacja. Po prostu stwierdzam fakty. A firmie należy się szacunek i podziękowania że ma jeszcze cierpliwość przyjmować takich nierobów co tylko narzekać potrafią i oczekiwać kokosów na wypłatę. Weźcie się ludzie ogarnijcie i nie narzekajcie bo ja sam jestem pracodawcą i powiem szczerze że ludzie pracują po 12, nierzadko 14 godz. i zarabiają 1200 zł. i całują mnie po rękach że dzięki mnie mają co do gara włożyć. Oczywiście zdarzają się mądrusie którym nic się nie podoba. Taki delikwent zawsze dostaje kopa w d... a potem z podkulonym ogonem wraca, przeprasza i prosi o ponowne przyjęcie do pracy bo bieda, bo dzieci itd. Niestety drugiej szansy nie dostaje. Dlatego radzę się zreflektować bo potem może być za późno.
        • Gość: hycel Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 11:53
          Mam wrażenie , że piszesz o psach z podtulonym ogonem, które liżą ci łapy z głodu.
          Baranie jesteś. Zacznij płacić nie w gotówce ale w grochówce.
          Bardziej strawna .
          • Gość: NIKT Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.01.11, 13:55
            Do pracodawcy - też płacisz co trzy miesiące? Grochówka jest bardziej realna niż wypłata w arkanum.
            • Gość: pracodawca Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.internetia.net.pl 25.01.11, 14:06
              Jeśli sam mam za małe zyski - robol nie ma co liczyć na comiesięczną wypłatę.
              • Gość: NIKT Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.11, 12:45
                Ty jak nie masz kasy, to oni nie mają wypłat, a oni jak im się nie chce, to nie idą do pracy. To rzeczywiście zdrowy układ. Dziwne, że ustawodawca tego jeszcze nie przewidział :D
                • Gość: pracodawca Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.internetia.net.pl 26.01.11, 18:57
                  Nikogo nie zmuszam do pracy dla mnie. Nie pasuje nie przychodzić. Wywalę na zbity pysk takiego pasożyta.
                  • Gość: NIKT Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.01.11, 20:55
                    Ale to przecież ty jesteś pasożytem. Może powinieneś poszukać uczciwej pracy? Albo zakasać rękawy jak cię nie stać na pracownika?
                    • Gość: pracodawca Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.internetia.net.pl 26.01.11, 21:36
                      Za bardzo się cenię. Od roboty mam wałbrzyskich murzynów. Tyle w temacie
                    • Gość: henryk Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 21:37
                      Ten ktoś o nicku pracodawca to jest chyba psychicznie chory, albo po prostu żartuje (o: ?
                      Ludzie pracują u Ciebie po 12-14 godzin za 1200 zł ? Jaka to firma ? ...Wiem, nie napiszesz.
                      I jak tutaj ma być dobrze
                      • Gość: ass Re: :) IP: *.ip.netia.com.pl 26.01.11, 22:59
                        Precz z Arkanum i z takimi firmami kogucik jak tego pracodawcy won z Wałbrzycha pieprzone przekręty i złodzieje okradający Wałbrzych, śmierdzi od was syfem i złodziejem , sami jesteście nieroby i naciągacze w Arkanum pracuje się na prowizji wiec niby uczciwie każdy zarobił to co mu firma naliczyła, tylko pieniążków nie ma do teraz
                        • Gość: pracodawca Re: :) IP: *.internetia.net.pl 26.01.11, 23:14
                          Niestety - życie... :) Ktoś musi stracić, żeby zarobić mógł ktoś. A że jest możliwość za przeproszeniem wydojenia jednego czy drugiego robola to się korzysta do woli. Od tego jesteście nieroby żeby pracować na takich jak ja. Mamy kapitalizm i uwierzcie mi jeden z drugim, że to czy będziecie mieli za co wyżywić swoje bachory nie obchodzi mnie ani trochę. Jesteście TYLKO tanią siłą roboczą, która musi robić na takich jak ja mimo że narzeka, kozaczy przy innych. Takie czasy
                          • Gość: ass Re: :) IP: *.ip.netia.com.pl 26.01.11, 23:28
                            widzie ze jesteś zwykłym ciułaczem i udajesz jakiegoś biznesmena, to ze zatrudniasz tak zwana tania siłę roboczą, potwierdza moje przypuszczenia sprzedajesz jakieś śmieci albo prowadzisz firmę budowlaną, prawdziwe firmy zatrudniają mądrych wykształconych ludzi ty zatrudniasz lumpa a lum z lumpem zawsze się jakoś dogadają lumpie
                            • Gość: jare Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 23:36
                              Ja bym z chęcią obił mu ryj ... i tyle. Ale trafi na swojego cham jeden
                              • Gość: Wrocław Re: :) IP: *.internetia.net.pl 27.01.11, 00:06
                                Czytam tak ten temat i forum (sentyment do Wałbrzycha, tu się wychowałem, teraz prowadzę własny biznes we Wrocławiu) i jednego jestem pewien, użytkowniku "pracodawca" jesteś chyba właścicielem szczęki na bazarze i handlujesz gaciami jak nasz Paździoch z Ćwiartek 3/4 lub zwykłym badylarzem, gdzie nie umiesz ogarnąć wszystkiego i potrzebujesz do pomocy "Wałbrzyskiego robola". Pracownik - Pracodawca, każdy zna swoje miejsce w firmie i swoje zadania lecz każdy do każdego ma szacunek jako człowieka i dzięki temu dobrze nam się pracuje razem na dobry wynik finansowy firmy.. Zapamiętaj dwie rzeczy: raz na wozie raz pod wozem i z dziada panem jest ciężko się zrobić, ale z pana dziadem już szybciej...
                                • krolowa_pucharow Re: :) 27.01.11, 12:12
                                  Czasami zaglądam tutaj na forum, czytam posty i dochodzę do wniosku, że użytkownik ,,pracodawca ''jest osobą niezwykle chamską w stosunku do ludzi. Nie rozumiem jak można tak traktować innych. Uważa, że będąc szefem może wszystko .
                                  • Gość: pracodawca Re: :) IP: *.internetia.net.pl 27.01.11, 14:23
                                    Tak właśnie uważam i co najlepsze, tak właśnie jest. Life is brutal
    • Gość: co to za kó... to Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.01.11, 14:33
      Arkanum czy ki chój ? jeśli to prawdziwy syn dziwki i koguta to trzeba mu nasłać prokuratora, inspekcje pracy na pewno sie dopatrzą wielu nieprawidłowości i na tej podstawie jakieś zarzuty i szybciutko sie upie... ciecia co mu sie w piździe poprzewracało
      • Gość: RTG o "pracodawcy" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 15:14
        Niedorobiony półgłówek z odchyłami psychopaty, siedzi całymi dniami na kompie i wali raz gruchę raz głupa a Wy dajecie się wpuszczać w maliny.
        Rzeczywiście jest "pracodawcą" dla Was . Daje wam zajęcie i ma i ma z tego zaciechę.

• Gość: pracodawca Re: o "pracodawcy" IP: *.internetia.net.pl 27.01.11, 19:00
          Z takich debili to trzeba mieć zaciechę :) A jak jeszcze, jak w moim przypadku mam z takich "inteligentów" kasę to już w ogóle niczego do szczęścia nie potrzeba :)
          • Gość: do pracodawcy Re: o "pracodawcy" IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.01.11, 21:29
            jakbyś na mnie trafił to gwarantuje ci koguciku, że piszczałbyś i kwilił w kąciku ze zmoczonymi majtkami, także nie cwaniaczkuj bo życze ci żebyś trafił na dobrego zawodnika co ci przepierdolke przy gościach zrobi
            • Gość: pracodawca Re: o "pracodawcy" IP: *.internetia.net.pl 27.01.11, 22:59
              Już nie jeden taki cwaniaczek się odgrażał a potem szybciutko robił się potulny. Na takich też są sposoby. Uwierz mi. Szczegółów nie będę opisywał. Taki kozaczek szybko zmienia się w potulnego baranka. Więc jak mówi powiedzenie - Nie strasz bo się zesrasz :) Buźka!
              • Gość: o pracodawcy Re: o "pracodawcy" IP: *.146.149.104.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.01.11, 23:15
                Gościu Was podpuszcza, a Wy się podniecacie. Przecież od razu widać, że żadnej firmy nie ma. W każdym poście stara się pokazać jaki to on władczy jest, a to tylko teksty, żeby ktoś się wkurzał, odpisał i zaspokoił ślinotok "pracodawcy". Już widzę to jego niepohamowane podniecenie i zacieranie rąk przed monitorem :D.
                Mając firmę to forum byłoby ostatnim miejscem, do którego bym zaglądał :)
                • Gość: NIKT Re: o "pracodawcy" IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.11, 23:18
                  ja mam firmę i zaglądam... @_@
    • Gość: !! Re: Życzenia dla firmy Arkanum :) IP: *.play-internet.pl 31.01.11, 18:39
      szczegolne pozdrowienia dla przedstawiciela waszego co zajechał drogę jadąc po chodniku przy rondzie tesco i cwaniakował jeszcze. nie daj, żebym go spotkał na drodze, bo mu ta służbówka nie pomoże!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka