Dodaj do ulubionych

okulista Irena komar

03.03.11, 12:14
witam serdecznie co sadzicie o okulistce DR.IRENA KOMAR
Obserwuj wątek
    • haba.baba Re: okulista Irena komar 04.03.11, 16:53
      nieraz się zastanawiam do jakiego stanu widzenia doprowadziła by mi dziecko gdy bym kazała mu nosić okulary które mu zapisała,mój przypadek nie był jedyny
      • Gość: ona Re: okulista Irena komar IP: *.play-internet.pl 04.03.11, 17:18
        Komar nadaje się do leczenia zwłok niedowidzących,lub nie widzących.Moją mamę doprowadziła do całkowitej ślepoty.Zamiast leczyć od razu w "zarodku" zaczynającą się chorobę,kazała jej "dojrzewać",aż się" rozsypała".Niestety,na operację było za późno,właśnie z tego powodu.
        • lekarzspecjalista księgowa Kasperska 04.03.11, 18:06
          Proszę odważnie podawać nazwiska, np. Waleria Nogaś oślepła i t.d.
          W przeciwnym wypadku narażacie się na zarzut pomówienia wspomnianej osoby o czyn zagrożony. Jest nawet styl forumowy:
          Jan Nowak, listonosz, zamiast zanieść emeryturę mojej ukochanej babci, przepił wszystko. Przez takich zwyrodnialców wszystkie babcie umrą z głodu!
          Właśnie z tego powodu babcia mi się rozsypała.

Tylko, że tchórze piszą i boją się podać nazwisko.
          Za to listonosza obmówią.
          Plotka, plotka ...
          • Gość: zła Re: do lekarzaspecjalisty IP: *.play-internet.pl 04.03.11, 18:40
            A co Ci da nazwisko pacjentki?Jeżeli chcesz coś wiedzieć,to idź i zajrzyj w kartę leczenia pani Gubernat.Wtedy przestaniesz nazywać osoby piszące anonimowo,że są niewiarygodne.Chodziła niewidoma prawie przez 5 lat,bo tyle czasu Komar kazała czekać na "dojrzewanie"katarakty,zamiast operować ją od razu.
            • lekarzspecjalista Re: do lekarzaspecjalisty 04.03.11, 18:51
              Jest wyjście, załóz sprawę, jeśli masz rację, wygrasz.
              Obecnie antylekarskie nastawinie jest tak silne, że problemu nie ma. Pacjenci się nie chwalą, adwokaci też.
              Ale najwięcej zyskuje ZUS, odbierając przyznane świadczenia po zweryfikowaniu rozpoznania. I tego sie pacjenci boją. Nie chcą zabiegu, nie robią badań. I w czasie procesu częto wychodzi, że pacjent się nie zastosował do zaleceń, które otrzymał, ba, nawet pokwitował odbiór.
              Ale wolał poczekać i poszedł do lekarza z zamiarem odroczenia leczenia radyklnego.
              • Gość: o.repo Re: do lekarzaspecjalisty IP: *.opera-mini.net 05.03.11, 16:25
                Sądzę, że mimo wszystko to zła droga. Ja szanuję doktor Komar. Wiele lat do niej chodziłem i zastrzeżeń nigdy nie było. Faktycznie wszyscy ,,pokrzywdzeni'' powinni udać się ze swoimi żalami do sądu.
                BTW: z felczerami spotkałem się w życiu dwoma. Raz z chirurgiem a drugi raz z okulistą. W tej samej przychodni na Podzamczu. Gdy nie spodobała mi się diagnoza poszedłem na konsultację do innego lekarza. Polska to kraj ludzi skrajnie nieodpowiedzialnych mimo zawodów które wykonują, jedyna rada to ,,nie ufać nikomu''. Tyle w temacie
    • Gość: niezadowolony Re: okulista Irena komar IP: 46.182.126.* 05.03.11, 16:27
      Otóż wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że przy zabiegu zaraziła mnie rzerzączką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka