Dodaj do ulubionych

stef hamuj

IP: *.play-internet.pl 12.03.11, 23:32
www.tvp.pl/wroclaw/informacyjne/fakty-program-informacyjny/wideo/12032011/4132685 ku..a stefek jest pełno swiadków nie rób siary rodzinie sam wiesz jak było, roman L zbyszek CH tez tak głupio sie tłumaczył sobies to przypadek on był u siostry na cmentarzu .Pamietasz ZBYCHO tak gadał ?
Obserwuj wątek
    • Gość: młody Re: stef hamuj IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.11, 08:49
      popatrz stefek jak juz niektorym nogawy faluja rob swoje i wsyp konfidentow niech prawda wyjdzie najaw
      • Gość: jas Re: stef hamuj IP: *.play-internet.pl 13.03.11, 10:25
        wszyscy są na monitoringu w wzwik,pamietasz ?niedziele wyborczą?
        • Gość: x Re: stef hamuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 12:02
          ty tez tam jestes? przyjdzie tez pora na ciebie
        • Gość: sic Re: stef hamuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 12:06
          a o ktorej niedzieli wyborczej mowisz? byly dwie. wazniejsza jest ta z 5 grudnia,z tego co wiem.
    • Gość: iiji Re: stef hamuj IP: *.18.231.lan.e-wab.pl 14.03.11, 00:51
      od rodziny to sie odpie...
      • Gość: ciężki frajer Re: zakłamany wałbrzych IP: 31.60.114.* 14.03.11, 08:27
        Zakłamany Wałbrzych. Dalej tak róbcie, srajcie pod siebie. Tylko dla mnie , dla rodzinki a innych wyzwać od konfiorów i frajerów. Tylko abym miał ładny domek, furę, plazmę w srodku. A to co na zewnątrz nie ważne. Nie istotne, że dziury, niebezpiecznie, że mobruk truje. Ważne moje, żony, dzieci.Moje -tratwą ratunkową i oazą w morzu gnoju. Wieczna polska głupota.
        • Gość: ? Re: zakłamany wałbrzych IP: *.na.teamspeak.net.pl 14.03.11, 09:33
          Stefcio nie jest już szefem wodociągów, ale czy dalej jest wałbrzyskim radnym ?
          Bo jak tak, to chyba po raz pierwszy od 7 lat bierze z tego tytułu kasę zgodnie z prawem.
          • Gość: seba Re: zakłamany wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 11:40
            ten prezenter jaki beznadziejny masakra :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka