Gość: fan pedałów IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.11, 09:25 Chodzi przede wszystkim o wycieczki po scieżkach wokół Książa, Cisów, Daisy, Ptasia Kopa i okolice ... górala polecacie czy trekking? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: .... Re: Jaki rower? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.11, 10:45 tylko góralem bo lżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaki rower? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.11, 10:52 Jezeli chcesz jezdzic tylko po utwardzonych drogach to nie jest Ci potrzebny pelny mtb tylko kross, na ktorym spokojnie pojezdzic rowniez po asfalcie. Natomiast jesli zamierzasz zjezdzac z trasy i jezdzic w typowym gorskim terenie, nie koniecznie utwardzonym i rownym, to wtedy jedynie mtb polecam, ale wtedy odradzam jazde po asfalcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shah massud Re: Jaki rower? IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.11, 19:52 www.brennabor.pl Polecam, chłopaki na "Afryce Nowaka" (afrykanowaka.pl) jadą właśnie na Brennaborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz tu raz tam Re: Jaki rower? IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 00:50 Tylko nie kupuj marketowego badziewia, no i u Piotrowskiego,raz, że drogo, dwa, że nie doradzi fachowo, bo nie będzie miał czasu,polecam inne sklepy rowerowe tylko nie ten na pl. Tuwima, obsługa pozostawia wiele do życzenia...... Zaznaczam, że nie reklamuje tu nikogo,tylko po prostu doradzam na swoim przykładzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan pedałów Re: Jaki rower? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.11, 07:44 O kurcze, właśnie myślałem o Piotrowskim. W takim razie odpuszcze. Może wybiorę sklep na 11 Listopada? Tam rowerowy był od zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walet_pik Re: Jaki rower? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 10.04.11, 08:29 Polecam rowerowy na Armii Krajowej vis a vis Kina Apollo.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globtroter Re: Jaki rower? IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.11, 09:10 Lubie jazde na rowerze, ale pedalow juz nie za bardzo :-} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observator Re: Jaki rower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 22:44 Polecam Sklep Pl Tuwima kupowałem tam już 3 rowery w rodzinie, zawsze mi dobrze doradzili. Fakt ceny nie marketowe ale jakość też inna niż w markecie po kilku latach wciąż nadają się do użytku. Odpowiedz Link Zgłoś
sodarczyk Re: Jaki rower? 17.12.20, 10:55 www.forcamp.pl/rodzaje-rowerow-mtb/ spisuje się wyśmienicie. Odpowiedz Link Zgłoś