Dodaj do ulubionych

Demokracja??????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 14:57
Skradziono głosy, złodzieje i ich wspólnicy się przyznali - SĄD NAJJAŚNIEJSZEJ uznał, że kradzieży nie było...Pani sędzino, czy to pani logika, czy inni napisali scenariusz pomimo pani "niezależności" ?
Do antagonistów:
Nie darzę sympatią ani bandy p.K.,ani bandy p. R. - dla mnie sens głosowania się zakończył z dzisiejszym wyrokiem...
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Demokracja?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 14:59
      I co nie ma racji Kaczyński mówiąc o układzie?
      • Gość: Jola Re: Demokracja?????? IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.11, 18:30
        gdyby nie odsunieto pisu i Ziobra to dawno by tom bande pozamykali znam mase ty ssssssssss ów co za platforme dali by se uje........Ć a w wyborach startowali z ramjenia pisu bo mysleli że Po przegra wjenc kto tu ku... bendzie uczciwy .Ludzie nie chodzom głosowac bo na tych bladych ch...i jurz im sie niechce
    • Gość: ch.u.j.o.z.a Re: Demokracja?????? IP: *.opera-mini.net 20.04.11, 15:13
      Efekt rozpier....a Wałbrzycha przez jeb..ą świdniczkę i "Naszych" ubeków. Ten ch..j, który załatwił świdniczce sąd wiedział, co robi. Tak rozpi..i "zagłębie przemysłowe" i tak działają ręka w rękę z kruczkowskim mokrzyckim i ch..i z sld. Druch dyduch by się uśmiał. Ja buraków ze świdniczki będę roz..ł na ich forum od środka. A w realu, olewał wszystko co od nich, sklepy hurtownie, baseny, ludzie
      • Gość: :) Re: Demokracja?????? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.11, 17:45
        Nie gorączkuj się. Niniejszym postanowieniem Sąd zalegalizował kupowanie głosów (no chyba że 28 kwietnia uwalą wszystko) trzeba tylko żeby ludzie w całej Polsce dowiedzieli się że można legalnie kupować. Ot i wszystko. Proponuję przed kolejnymi wyborami zrobić aukcję głosowania. Stoiska i formalne listy z deklaracjami że za np 20 zł. za głos na konkretnego kandydata. Do tego podpis i upoważnienie na oddanie głosu. Tym sposobem zlikwidujemy kosztowne komisje. To rewelacyjny pomysł. A potem taka sama giełda stanowisk. "....nie po to walczyliśmy o demokrację żeby teraz każdy mówił co chce ...."
        • Gość: pjotr Re: Demokracja?????? IP: *.dip.t-dialin.net 20.04.11, 18:34
          tu kolega ma słusznom racje osobiscie bendem płacił po 20 EU i to spoko bo mam patent jak ojebac to mjasto do reszty Bo skoro te pały robjom to legalnie i nawet Grekus moze to na ch... cienszko tyrac 4 lata mi wystarczy ludzie zapraszam na radnych i prezesów kazdemu cos u mnie skapnie
    • Gość: ulka Re: Demokracja?????? IP: *.play-internet.pl 09.05.11, 16:16
      forum.gazeta.pl/forum/w,168,125013652,125013652,Piotr_Kruczkowski_abdykowal.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka