Gość: obieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 13:10 W szoku jestem jak zobaczylam ile mlodych ludzi w wieku 20-30 lat choruje na depresje.. I to ludzie wyksztalceni, z dobrych domow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo Re: Mlode osoby z depresja. IP: *.centertel.pl 21.04.11, 13:32 To prawda, ja mam 35 lat i w zeszłym tygodniu to miałem. Straszna sprawa. Kiedyś mało kto o tym słyszał w ogóle. To dzięki tworzeniu "zielonej wyspy skarbów"- ciągła walka o przeżycie, jak zwierzęta.Dzięki ci Tusk. Dziś mnie jutro tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Mlode osoby z depresja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 15:43 Wydaje mi sie ze problem bierze sie z braku perspektyw na zalozenie rodziny ( bo jak z takimi zarobkami mozna decydowac sie na dziecko). Ja chyba zylabym w ciaglym stresie, ze co bedzie jak mnie zwolnia- co ja dziecku dam jesc, jak pośle kiedys do szkoly skoro teraz ledwo co wiaze koniec z koncem..mimo ze mam dobre wykszlcenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Mlode osoby z depresja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.11, 08:22 Pieknie powiedziane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HM_ Re: Mlode osoby z depresja. IP: *.wroclaw.vectranet.pl 21.04.11, 17:31 Co miałeś w zeszłym tygodniu? Depresję? A w tym już nie masz? No, faktycznie, lolo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Mlode osoby z depresja. IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.11, 16:57 A co ma wykształcenie i pochodzenie do choroby, jaką jest depresja? To choroba jak każda inna. A na grypę chorują tylko niewykształceni i z patologicznych domów? Proszę poczytać sobie o tej chorobie, objawach i jej przyczynach. To może dotknąć każdego, nawet tego, który ma pracę, kasę, pozycję społeczną itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ; Re: Mlode osoby z depresja. IP: *.range86-182.btcentralplus.com 21.04.11, 19:02 Nie o to chodzi jakiego pochodzenia. Nie mozna miec depresji prze tydzien. pl.wikipedia.org/wiki/Zaburzenia_depresyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INGA Re: Mlode osoby z depresja. IP: *.dip.t-dialin.net 22.04.11, 10:50 I TY SIĘ DZIWISZ ????? NIE MAJOM PERSPEKTYW A I MAJĄ MARZENIA A TAKIE GNOJE ZADZOM MJASTEMI KRAJEM LIBERAŁOWJE BOGATY JESZCZE BOGATRZY SZARACZKA WYDOIC A ZYCIE SAM SE ODBIERZE .. JAK SŁUCHAM ZE ODWOŁALI PREZESA WODOCIONGÓW I BENDZIE DALEJ DOSTAWAŁ WYPŁATE BO CHRONI GO IMUNITET TO KURWA NA JAKIEJ JA PLANECIE ZYJE CZY TEN KRUCZKOWSKIWI MA WOGULE AMBICJE GODNOŚĆ . PO SPRAWJE KOLESIE Z LUDWISIEM SPOTKANKO NA BOISKU SE WALNELI KURWA ONI DRWJOM Z WSZYSTKICH . I MJESZKANCY HUI Z TYM ROBJĄ .. WJEC PO CO BJADOLICIE WTYM POSRANYM MJESCIE I NAZEKACIE DALEJ DAWAJCIE PALANTOM MANDACIK ZAUFANIA I NIECH WAM PJERDZIELI JAK TO ON PRAGNIE BY WAŁBRZYCH BYŁ PRZEJZYSTY UCZCIWY I WYGODNY DLA JEGO UKLADÓW I JAK BY BYŁ TAKI UCZCIWY TO NIE CZASŁ BY SIE O STOŁEK PORAZ 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzspecjalista Re: Mlode osoby z depresja. 22.04.11, 22:52 Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem dobry dom. Poza tym co znaczy: w szoku jestem jak zobaczylam Czy to oznacza, że jesteś/byłaś w zakładzie zamkniętym, gdzie się leczy ciężkie postaci depresj? Czy to oznacza, że nie masz depresji? Jeżeli tak to więcej współczucia i delikatności. Mam wrażenie że się pasiesz. Odpowiedz Link Zgłoś