Gość: Dianka IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.05.11, 15:16 Poszukuje namiarów na dobrą fryzjerkę, która przyjeżdża do domu klientki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Fryzjerka- do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 15:37 Strzyżenie z modelowaniem 50zł ( inne - według cennika zakładu) Pasuje ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dianka Re: Fryzjerka- do domu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.05.11, 15:49 Interesuje mnie balejaż 2-kolorowy/ blond z brązem/ ze podcięciem końcówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Fryzjerka- do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 16:07 długość włosów ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dianka Re: Fryzjerka- do domu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.05.11, 16:40 do ramion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Fryzjerka- do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 17:17 musisz się liczyć z wydatkiem 200zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dianka Re: Fryzjerka- do domu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.05.11, 17:21 tie ... to ja już sobie pójdę do salonu ... wyjdzie taniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Fryzjerka- do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 18:27 podcieranie tyłka własną ręką zawsze wyjdzie taniej , niż wynajmowanie do tego celu babci klozetowej. Liczysz na to, że po to abyś ty zaoszczędziła na czasie i biletach lub benzynie, przyjedzie do ciebie profesjonalista i robiąc swoją robotę w prymitywnych warunkach skasuje cię tak jak w salonie? Nie ośmieszaj się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dianka Re: Fryzjerka- do domu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 29.05.11, 18:38 nie :) po prostu trudno mi znaleźć czas w godzinach pracy na fryzjera. Sądziłam, że taka usługa w domu jest tańsza: w zakładzie pieniądze trafiają do właścicielki i w cenę wliczone jest wszystko: łącznie z prądem, wodą, szamponami, odżywkami, sreberkami ... w salonie za taka usługe płace 150 pln. pozdrawiam i nie korzystam z babci klozetowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Fryzjerka- do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.11, 21:41 No cóż, nie wszyscy mają mentalność złodzieja a profesjonalne produkty ( których nie kupisz w markecie) i tak pochodzą z salonu. Jeśli więc dodasz do tego dojazd i powrót , to rachunek masz prosty. Jeśli pomniejszasz cenę o swoją wodę,szampon i odżywkę , to odejmij sobie złotówek... a srebrniki oddaj na kościół. Odpowiedz Link Zgłoś