Dodaj do ulubionych

Zaproszenie

08.07.11, 11:38
Witam,
Dawno mnie tu nie było, ale darzę to bagienko szczególnym sentymentem.
Wiem, że mam tu też grono fanów którzy życzą mi wszystkiego najgorszego :)

Czas mamy na tyle ciekawy, że grzechem jest nie komentować tego czy owego.
Dlatego zapraszam na swój profil facebooka do ewentualnej wymiany myśli.
www.facebook.com/profile.php?id=100002581639305
Tylko proszę o ludzi zdecydowanych.
Nie jak pewien leniwy radny, o charakterze niczym chorągiewka z papieru toaletowego.
Obecnie kandydujący na Prezydenta Wałbrzycha.
Który najpierw do znajomych mnie przyjął, a później z niech wywalił :D
Jego strata ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: Zaproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 05:46
      A taka byłaś kontrowersyjna , a tu dupa , echo ....

głupio ???
    • Gość: bagienny Re: Zaproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 08:16
      daria_sejmowa napisała:

> Witam,
      > Dawno mnie tu nie było, ale darzę to bagienko szczególnym sentymentem.

Byłeś i jesteś rozlazła gnido.
      Bagno to przecież twoje naturalne środowisko.
      • Gość: Belfer Re: Zaproszenie IP: *.tmodns.net 09.07.11, 09:14
        Na razie przygladam sie z uwaga....
        • Gość: zyga Re: Zaproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 09:47
          Gość portalu: Belfer napisał(a):

> Na razie przygladam sie z uwaga....

@belfer , nie pitol ( Freud sie kłania ... ) ;-)))
          • Gość: Belfer Re: Zaproszenie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.07.11, 15:44
            No Zyga? I.........?
            • Gość: veni vidi Re: Zaproszenie IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.11, 16:02
              Dziwnych masz znajomych. Szełemej, Zibrow, Szpur i Orfin w jednym szeregu? No i jeszcze ten "Czarek Kanarek" ;)
              • daria_sejmowa Re: Zaproszenie 09.07.11, 16:45
                Miał być jeszcze jeden doktorek, ale zrejterował.
                Najpierw zaproszenie przyjął, potem skasował :D
                • Gość: co to za Re: Zaproszenie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.07.11, 16:57
                  gówienko tam rozdeptujesz bo mi sie nie chce nawet tego czytać możesz streścic?
                  • daria_sejmowa Re: Zaproszenie 09.07.11, 20:55
                    Jeszcze nie zaczęłam. Zardzewiałam trochę i muszę się poprzyglądać. :)
                    Ale obiecuję trochę rozdeptać
            • Gość: zyga Re: Zaproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 17:22
              Gość portalu: Belfer napisał(a):

> No Zyga? I.........?

Skoro aż tak Ci zalezy , to prosze -

Jestes facetem w przedziale wieku 42-50 lat , z wygladu jestes bardzo przecietny , jako ze synapsy masz puki co sprawne , to jestes w miare poukładany i dzieki temu radzisz sobie z niedoborem doznań z alkowy .
              Moznaby pomysleć , ze to z powodu wygasłej empatii do obecnej towarzyszki poszukujesz w sieci emocji podczas łowienia np tej " sejmowej " , ale chce cie przestrzec , repertuar lansu intelektualno-łowieckiego , masz dosc ograniczony , zeby nie powiedziec skończony i nim juz raczej nie uzupełnisz poziomu endorfin u potencjalnej Darii :-))

tak czy siak - finito chłopie
              • Gość: Belfer Re: Zaproszenie IP: *.hsd1.fl.comcast.net 09.07.11, 19:46
                Masz racje, z wygladu jestem do nikogo niepodobny, z wiekiem pudlo:)
                • Gość: napalnony Re: Zaproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 22:06
                  Te Daria to jakas nowa agencja? Gdzie i po ile, jakie warunki?
                  • daria_sejmowa Re: Zaproszenie 09.07.11, 22:26
                    Hahaha,
                    Ale byś się gościu rozczarował :)
                    • Gość: gogo Re: Zaproszenie IP: *.opera-mini.net 10.07.11, 01:55
                      "ciekawy" watek - rozumiem,ze jest tutaj jakas mysl ..przewodnia? czy mamy sie wszyscy zachwycac powrotem larwy do bagna?;)

szkoda,ze zasmiecacie forum jakimis komentarzami,ktore rownie dobrze mozecie umieszczac na jej profiluna fb

a ty daria to co- adoracji szukasz? meza? o co ci chodzi? jestes trollem?
                      • daria_sejmowa Re: Zaproszenie 10.07.11, 12:23
                        > o co ci chodzi? jestes trollem?

Mhm, ale jestem ta "dobra" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka