IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 01:19
osoba zglosila sie do SOR z powodu ukaszenia kleszcza dnia:02.09.2011 godz.00:10 i zaczal sie dla mnie prawdziwy dramat mlody lekarz ktory nie mial zadnego pacjeta ktory byl bardzo pewny siebie ktory mial duze pretensje (dlaczego nie pojechalam na pogotowie ,dlaczego mu takim czyms glowe zawracam czy nie mogl mi ktos z domownikow go wyjac
on nie mowil on warczal dla mnie to bylo znecanie sie na mojej osobie choruje na nadcisnienie prosilam zeby przestal on nie podniosl nawet glowy nie wstal ze stolka kleszcza wyciagala pielegniarka i jej za to dziekuje kazal sluchac wszak jak mowil on jest TU LEKARZEM a plenta jest taka jezeli bym dosiegla tego kleszcza (byl pod prawa lopatka reke mialam poprostu za krotka nie moglam go dosiegnac to nie zawracalabym glowy a i ona by mnie teraz o tej porze nie bolala 200/ 90 moze rano ktos zyczliwy by mi go usunal i nic by sie nie stalo .
Obserwuj wątek
    • Gość: bezczelny Re: slusznie IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.11, 07:23
      Podaj jego nazwisko. Niech każdy wie, jaki z niego lekarz. Złóż skargę. Tak nie można. Bardzo Ci współczuję i pozdr.
    • Gość: frędzel Re: slusznie IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.11, 07:26
      A tak reasumując to o co chodzi? masz pretensje do lekarza, ministra zdrowia czy może do byłego dyrektora a obecnego prezydenta?
      • Gość: wałbrzyszanin Re: slusznie IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.09.11, 07:48
        To ja miałem "lepiej". Poszedłem żeby w przychodni w "zabiegowym" usunęli mi kleszcza, usłyszałem że mam się zarejestrować do lekarza ogólnego, ten mi da skierowanie do chirurga i chirurg może usunie mi tego kleszcza. Myślałem że mnie "trafi".
    • Gość: Wir Re: slusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 08:10
      Strasznie długie to zdanie. Ciężko się połapać o co chodzi.
      • Gość: gosc Re: slusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 12:38
        witam serdecznie wiem , ze ciezko sie polapac ale pisalam to w nocy a o co mi chodzi chodzi mi o to, ze jak boje sie lekarzy tak bede sie bala jeszcze wiecej nadmienie , ze przed zgloszeniem sie na SOR dzwonilam na 999 i pytalam gdzie mam sie udac pan powiedzial ,ze na Piaskowa ,prosze pomyslec zamawiajac taryfe[ nie liczac kosztow przejazdow]sam taryfiasz mowil ,ze dobrze zrobilam bo na pogotowiu czesto nie ma specjalisty i tak by mnie mogli wyslac na Piaskowa,nadmienie, ze miesiac temu przez samodzielne usuwanie kleszcza musialam brac silny lek jaki jest pencylina pytam sie czy SLUSZNIE zrobilam ze pojechalam na SOR a moze powinnam przeprosic lekarza , ze mu zajelam 5 min tak mam w wypisie pozdrawiam Wszystkich i zycze duzo zdrowia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka