Dodaj do ulubionych

Wild to porażka !!!

IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 10:04
Wild zaliczył kolejną porażkę, tym razem w wyborach samorządowych w okręgu nr 5
Panie Patryku trzymam kciuki aby tak dalej. Mam nadzieję że do senatu tez pan nas nie zawiedzie jak zawsze :)

wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,10271609,Powtorzone_wybory_radnych_w_Walbrzychu_wygral_SLD.html
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: Wild to porażka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 10:15
      Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni :-)
      • Gość: Piotr Re: Wild to porażka !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 10:25
        Przecież Wildowi nigdy nie chodziło o Wałbrzych, to tylko wyrafinowana gra o Senat. Trzeba być nie wiem jak głupi, żeby tego nie widzieć.
        • Gość: Mała Mi Piotrze IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 11:36
          piszę o tym Piotrze, odkąd zaczęłam pisać w ogóle na tym forum;
          niestety albo takich ludzi jest wielu w mieście, albo tylko tutaj tak wielu znalazło swój własny osobisty rzygownik;
          patryś lada dzień znów wychynie zza winkla - wybory październikowe za pasem;
          • Gość: walbrzych chwila prawdy IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 12:41
            Już wałbrzyszanie 2 raz pokazali Wildowi gdzie jego miejsce , a Wild dalej się pcha , co za natrętny człowiek , jest takie powiedzenie " Kur.. pluć w oczy Kur... powie że deszcz pada "
    • Gość: Darek Re: Wild to porażka !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 13:14
      bzdura... Krzyżowski znów zmobilizował swoje ponad 500 osób i zebrał dwa mandaty... ciekawe, że mimo 3 razy niższej frekwencji tyle samo zdobył głosów... "twardy elektorat"... czy zmuszony?

z tego co widzę, NW zdobył 12,4% - więc więcej niż rok temu
      • Gość: Krzyś Re: Wild to porażka !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 13:37
        Wilda nie było w Wałbrzychu więc odwalcie się od niego. Patryk nie mógł prowadzić kampanii wyborczej każdemu. Jeśli goście nie mają jaj po co się biorą za wybory? Wild się nie sklonuje, ma swoja kampanie do senatu.
        • Gość: Paweł Re: Wild to porażka !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 15:14
          Co wy za bzdury wypisujecie Nowoczesny Wałbrzych zawdzięcza istnienie tylko Patryka Wilda i gdyby nie on to Wałbrzych by dalej był ciemnogrodem POPiSu
    • Gość: Jola Re: Wild to porażka !!! IP: *.dip.t-dialin.net 12.09.11, 19:40
      szydzisz cipo z Wilda hahahaahh a nie wjesz ze doktoro wam szykuje kolejną podwyzkę ---hahahah czynsz i smjeci woda czeka jusz do drukowania a niezapomnij ze jusz cienżarówki wożą syf na nowy mobróczek TY ZASRANA PATRYJOTKO DEBILIZMU PO
      • Gość: Antek Re: Wild to porażka !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 19:49
        Jola Wild nie potrafił zdobyć jednego mandatu a Ty uważasz że jak by został prezydentem Wałbrzycha to nie zwalniał by z pracy, nie podnosił ce3n wody itd? to skąd by miał kasę aby ratować budżet? Jala to byś się dziwiła jak Wild by sprzedał pól Wałbrzycha. Nie zapominaj, że to człowiek PO tylko chwilowo zagniewany. Wild to zbankrutowany polityk podczepiony pod Dutkiewicza
      • Gość: dziadek Do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 19:50
        Jola Ty tumanie, zgłoś ten post do usunięcia, bo czytając twoje wypociny można się roz......lić.
        • Gość: Kola Re: Do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.11, 20:35
          NW bardzo słaby wynik:(
          • Gość: wałbrzyszanin Re: Do Joli IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 20:44
            To nie klimat dla Wilda. On może zdobyć 60%, ale w Stoszowicach. Podobnie jak Lubiński 80% w pierdlu :) Patryk znowu ujrzał wypięte, gołe dupsko.
            • Gość: Heniek Patryk 100% porażki IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.09.11, 23:13
              jak był w Platformie Obywatelskiej też dużo obiecywał a pochwalić sie efektami swojej pracy do dzis nie może
              • Gość: ... Do Wilda (jeśli czyta) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.11, 02:47
                Przysłowia ludowe, rzekomo mądrością narodu...

Kto z głupimi szukał, ten z głupimi znalazł.

*
                Kto nie słuchał mądrych gadania , ten dziś słucha psiego ujadania.

*
                Gdzie dwóch Polaków tam trzy zdania
                *
                Lepszy uczciwy krytyk , niż fałszywy przyjaciel

*
                Gdyby "Mała Mi" miała w dupie drucik, to by była radio.

..........

Pozdrawiam naiwnego chłoptasia z Wrocławia oraz samobójczy elektorat wałbrzyski .
                WaSz.
                • Gość: Mała Mi Re: Do Wilda (jeśli czyta) IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.11, 08:20
                  Mała Mi wsadzi i sprawdzi czy radio :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka