Dodaj do ulubionych

era internet

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.11, 08:41
Proszę o opinie :czy na Białym Kamieniu warto przenieść internet z TP SA do Ery?
Obserwuj wątek
    • Gość: rabbit Re: era internet IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.11, 09:20
      ... do ery Mezozoicznej.
    • Gość: Cykloniusz Beniusz Re: era internet IP: *.centertel.pl 30.09.11, 19:51
      Nie! Ja mam (na Bema) Erę i lipa! ,,Chodzi'' wolno! Mam też Orange, ale z antenką i mam 3G.
      Era niby pokazuje zasięg 3G, ale sygnał jest słaby i rwie połączenia.Jestem niezadowolony z Ery.
    • Gość: aska Re: era internet IP: 82.160.104.* 30.09.11, 21:00
      NIE POLECAM.Miałam ten cholerny internet a właściwie prawie go nie mialam przez ostatnie 2 lata.Beznadzieja ! Tlumaczenia operatora,że to wina TP SA a tamci zwalali winę na ERĘ (teraz t-mobile).Nigdy więcej !
      • Gość: paw Re: era internet IP: *.walbrzych.vectranet.pl 30.09.11, 21:55
        Ja mam telefon z internetem w abonamencie podłączam go do kompa i nie narzekam,rewelacji nie ma, tragedii też nie
        • Gość: asd Re: era internet IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.11, 13:33
          Najlepiej to się wyprowadzić z takiego zadupia i wziąć internet z Vectry czy z UPC. Ewentualnie można jeszcze włazić w dupę jednemu z w/w, żeby udostępnił swoją ofertę na zadupiach.
          • Gość: ona... Re: era internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 14:03
            asd nędzny prostacki blokersie tylko takim matołkom jak ty wydaje się,że szczytem marzeń jest zamieszkać w klatowiskach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka