Dodaj do ulubionych

Internet z T-Mobile

IP: *.204.63.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 18:40
Ostatnio uległem pokusie zakupu internetu wraz z laptopem.Co do laptopa to nie mam żadnych zastrzeżeń, jednak martwi mnie sam internet. Niby zasięg jest ok, a internet muli tak że aż mnie krew zalewa, strony otwierają się nie sekundach, a niekiedy w minutach. Wiem że na pewno jest coś nie tak, wydaje mi się że może z sam blukonet jest walnięty. Może macie podobne problemy lub pomysł jak to rozwiązać. Dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: Internet z T-Mobile IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.12, 19:58
      Sprawdź prędkość łącza w stosunku do umowy,jeśli różni się znacznie-reklamuj.Jeśli jest zgodna to może być problem z programami w laptopie np.antywirusem, zaporą sieciową.
      • trinity2520 Re: Internet z T-Mobile 06.06.12, 17:38
        Internet z tmobile to w tej chwili dno poniżej wszelkiej krytyki. Ja na początku ub. r. zawarłam z nimi umowę wraz z lapkiem na 3 lata. Przez jakieś 6mcy internet faktycznie śmigał a pod koniec ubiegłego roku.... masakra. Non stop disconnect interwenecje do Biura Obsługi i jakiś czas znowu net jak trzeba. Teraz powtórka z rozrywki komp net w tym samym miejscu co zawsze a transfer danych poniżej wszelkiej krytyki... bo pomimo przeciążenia sieci zdemontowano jeden z nadajników. Nadajnik miał być zamontowany do końca maja tego roku dziś Pani mi mówi że niego nie ma i w najbliższym czasie nie planują jego montażu. I kolejna moja ulubiona ściema "nie blokujemy portów" Owszem blokują wiec liczmy się z tym że korzystamy z jakiegoś team speaka gry itp od lat możemy już z niego nigdy nie skorzystać. T - mobile to zwykli oszuści.
    • Gość: iPlus&Play Re: Internet z T-Mobile IP: *.sattom.pl 10.01.12, 19:59
      Kiedyś napisał bym, że takie rzeczy tylko w Erze. No ale jak widać T-mobile również dotyczy zasada, że pudrem gówna nie zakryjesz
    • Gość: zasięg Re: Internet z T-Mobile IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.12, 22:56
      zasięg dawnej ery jest b marny i psuje się os połowy grudnia. Na Sobięcinie mamy 3 maszty i era nie odbiera nawet w telefonach-ludzie pisali reklamacje w grudniu i styczniu. Jeśli możesz zmień(oddać mozna produkt do 14 dni), jak nie będziesz miał taniec z szablami. Powodzenia.
      • Gość: KASIULA Re: Internet z T-Mobile IP: *.146.201.221.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.01.12, 00:17
        Ja mam internet jeszcze z ERY chyba ze dwa lata...i jest do dupy od samego początku nie ma co ukrywać . Także nie zmienił się nic od czasu kiedy mamy T-Mobile muli strasznie, strony otwierają się kilka minut a co ciekawe jest jeszcze to że odbiór jest uzależniony od miejsa w którym się obecnie znajduję (w domu w kuchni super a w pokoju brak wyświetlenia strony) żenada....Teraz juz napewno nie przedłuże umowy bo za taką lub mniejszą cenę można mieć naprwde szybki internet....
        • Gość: kkjjbgcvb Re: Internet z T-Mobile IP: *.180.211.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.12, 16:43
          mnie tak samo nabrali, pisalismy reklamacje i w odp przysłali list ze zasieg ok i nie mozna odstapic od umowy, a to gowno otwiera strone 5 minut. chcielismy przeniesc internet na stałe łoncze, ale nie da rady. mamy sie tak meczyc 3 lata? a kara za zerwanie umowy 1500 zl. placimy za internet ktorego nie ma. smiech na sali
          • Gość: Dialog OK Re: Internet z T-Mobile IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.12, 17:33
            Kurde, na osiedlu Górniczym nie ma problemu z netem w t-mobile, o czym świadczy wiele debilnych postów z tego rejonu.
    • krymistado Re: Internet z T-Mobile 25.01.12, 11:07
      Witam serdecznie -rowniez uleglam pokusie i kupilam t-mobile internet z laptopemmMialam go 4 dni i myslalam ze trafi mnie szlag-/mieszkam na Podzamczu/ mam rowniez int.stacjonarny, ale chcialam byc niezalezna ha,ha.O jakze bylam w bledzie.Wzielasm laptopa i udalam sie do sklepu aby odstapic od umowy.Pani pomogla napisac pismo i mam czekac ok.30 dni na rozwiazanie sprawy.Szukajac po int.trafilam na to forum i sie wcinam.Narazie nic zlego sie nie dzieje,ale skora mi cierpnie,ze moga byc problemy.Odezwe sie jeszcze jak sytuacja bedzie sie rozwijala-ku przestrodze dla innych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka