Gość: wrotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 08:24 www.youtube.com/watch?v=i8Qn-MvSgg8 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elka Re: Pani Olanin...... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.01.12, 09:02 mądra kobieta;-)))) jak cały klub platfusów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Pani Olanin...... IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.12, 09:41 Oj mądra, mądra;) i takimi właśnie ludżmi otacza się nasz prezydent... BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Pani Olanin...... IP: *.205.71.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.01.12, 10:09 Pani Krysiu niech pani idzie do szkoly, pani sie po prostu kompromituje, pani kompromituje tez platforme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX Re: Pani Olanin...... IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.12, 19:13 jak zle pociagła to w 100% pociągnie jeszcze ras i za to odpowie hahaha ludzie nie do wiary i wy to wybraliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Pani Olanin...... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.01.12, 10:10 ŻENADA! ! ! I to jest Pani Radna, która została wybrana przez Mieszkańców? Kto tą Panią wybierał ? Wstyd! Jestem przekonana, że ta Pani nie ma również pojęcia o obowiązkach radnego i roli, do której pełnienia wybrali Ją mieszkańcy Wałbrzycha. Aż trudno uwierzyć, że faktycznie głosowali na tą Panią Olanin wyborcy......dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyy Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 18:21 Jak to kto głosował na tą panią Olanin przekupiła paru żulików w Wałbrzychu jest w tym dobra zapłaciła i po sprawie.Teraz ma ciepłą posadke w Ratuszu. siedzi i nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Pani Olanin...... IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.12, 23:50 Na Pania to ona musiała by mieć wygląd i pieniądze hahahahah OBRZYDLIWE BABSKO ONI JAKO RADNI NAWET NIE ZNAJĄ SKŁADY MINISTERJALNEGO PO WIĘC O CZYM TU MOWA RADNI PLATFORMY hahahahahah KOŃ BY SIĘ UŚMIAŁ . ZAPYTAJCIE SIĘ ICH PO JAK NA IMIĘ MA ŻONA TUSKA hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Pani Olanin...... IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.12, 19:15 poznajcie mnie z nią bi widzę że jest odpowiedzialna hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 13:29 dobry wywiad.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Pani Olanin...... IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.12, 15:37 Jasne że dobry wywiad tym bardziej że jedyny jakiego udzieliła od 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 13:33 zacierała rece chyba jakiś dobry interes zrobiła.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Pani Olanin...... IP: *.180.210.222.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.01.12, 14:20 Mądra kobieta, zaufała tym wszystkim cyferkom i tabelkom, chociaż wyliczenia zespołu likwidacyjnego są zupełnie inne, oczywiście in plus za utrzymaniem szkoły 31. Tak obejrzałem ten wywiad i naszła mi pewna konkluzja - cytat z filmu "Symetria" - "ru...ajcie mnie chłopaki, bo już mnie gęba boli" Takie luźne skojarzenie ;) BTW. Kim wogóle wcześniej była ta Pani, zanim została radną ? Ile musiała głosów kupić, o co podobno była, nie wiem czy dalej jest podejrzewana, bo w internecie ani widu ani słychu o zakończeniu procesu. Poza tym jeszcze jedno pani radno: jak sie na czymś nie zna to sie nie odzywa i wstrzymuje od głosu. Tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xy Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 14:32 Jak znam ta telewizje to na pewno poprzerabiali tak jak chcieli to nagranie. Na to wyglada jak sie słucha . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Pani Olanin...... IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.12, 15:13 Tak, tak to na PEWNO nie ona mówiła;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Pani Olanin...... IP: 108.59.252.* 28.01.12, 15:41 Gdyby głupota potrafiła latać p Olanin głosowałaby z żyrandola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Pani Olanin...... IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.12, 15:50 Ha ha... no prawie już tam była, ale zdała się na cyfry i tabelki;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 17:50 Intelektualistka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Pani Olanin...... IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.12, 17:53 Za Kruczkowskiego umorzyli jej 20 tyś. Bidula. A sklepy zapier... i kasę się trzepie.Może to też była kasa na waciki.Warto drąrzyć temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezstronny Re: Pani Olanin...... IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.12, 21:16 Ot, zwykła mieszkanka Białego Kamienia. Podobnie jak Nowak. Jaka dzielnica, tacy radni, bez różnicy z jakiej opcji się wywodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 21:43 I jak można mówić o konsultacjach, szkoda tylko że wcześniej ważni byli ludzie a teraz są ważne słupki i liczby... po prostu brak mi słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxi Re: Pani Olanin...... IP: *.sattom.pl 28.01.12, 22:41 Przyszła zrobiła swoje a jakiś dziennikarzyna śmiał ją o coś zapytać. Żałosna ta nasza rada a ta kobieta wiedzie prym w swoim olewactwie w końcu nazwisko mówi wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.12, 23:08 Do kościoła chodzi bo ma go pod nosem, ale to nie wyklucza jej zachowania dla innych, przed kamerą udaje i beztrosko się śmieje, a i tak wszyscy wiedzą widać w jej wypowiedzi że to radna-bezradna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Pani Olanin...... IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.12, 19:17 TV WAŁBRZYCH PROMUJE DOKTORA hahahaha szok www.tvwalbrzych.pl/site/ Odpowiedz Link Zgłoś
ladygitmajonez Re: Pani Olanin...... 29.01.12, 00:34 To teraz już wiem dlaczego tą radną tak rzadko widać w TV :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.12, 14:32 szkoda tylko tej szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pani Olanin...... IP: 66.85.173.* 30.01.12, 07:55 Jak taka osoba może decydować o losie dzieci, szkół. ona jest podobno przewodniczącą Komisji Budżetu. Zgroza. mają pieniędzy jak lodu, nie zrozumieją biednych. Panie Szełemej ! kim pan się otacza - olanin, Torbus, Mielcarek, Szpur ale ekipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 14:42 czy ta pani ma chociaz technikum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julek Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 18:05 Jest osobą bardzo emocjonalną hahahah, co ta baba bredzi, ona nie ma uczuć jak chce likwidować szkoły naszych dzieci. Wstydziłabyś się. Popatrz w lustro ropucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolf Re: Pani Olanin...... IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.12, 19:23 JAK MOZECIE TO COS NAZYWAĆ PANIĄ????? TO COS NIE MA WYGLĄDU JEST OBRZYDLIWA I PUSTA I NALEŻY ICH POGONIC ALE JAK ZNAM ZYCIE DOKTOR JEST PRZEKONANY ZE ZROBJA WYCZYN Z REFERENDUM JAK Z TYM NA WODĘ ZOBACZE JAK SIE WYKAZECIE WAŁBRZYSZANIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ......... Re: Pani Olanin...... IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.12, 20:44 Baby do garów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Pani Olanin...... IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.12, 19:21 taka ekipa jak sam Szełemei BAJERANT I WODOLEJ www.tvwalbrzych.pl/site/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randal Re: Pani Olanin...... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.01.12, 18:29 Jako wyborca PO muszę przyznać, że część radnych to totalna porażka.To,że kompromitują się osobiście-to ich sprawa, ale to oni winni stanowić elitę miasta. A co mamy? Kompromitujących Wałbrzych i PO -P. Olanin, P.Torbusa, P. Kwiatkowskiego?. Pierwszymi osobami, które powinny dążyć do odwołania Rady powinni być członkowie Zarządu PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Krysi Re: Pani Olanin...... IP: *.play-internet.pl 05.02.12, 23:41 Cały weekend fascynował mnie wywiad tej pani. Obejrzałem wszystkie powtórki - lepszy był tylko Torbus. Gratulacje dla Platformy Obywatelskiej. Z takimi elitami skończycie jak SLD na banicji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Pani Olanin...... IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.12, 06:52 Torbus na bani lepiej wypada niż Nowak, Mróz, Bernatowicz, Rosiakowa i Kuriata wzięci do kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Pani Olanin...... IP: *.play-internet.pl 09.02.12, 21:20 Kiedy sesja? Tęsknię za ich wypowiedziami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Pani Olanin...... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.02.12, 21:31 Nowak ma jakieś wykształcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: Pani Olanin...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 10:47 Wstyd!!! i ośmieszenie dla Wałbrzycha, co za obciach z tej Olanin tak właśnie są przygotowani nasi radni na odpowiedzi z zadawanych pytań. Dno!!! tylko się wzruszyć nam pozostał, bo przecież Olanin wrażliwa, myślałem że się rozpłacze. Żałosna z niej pulchna osóbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Re: Pani Olanin...... IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.02.12, 11:06 Rysio jest po podstawowym Odpowiedz Link Zgłoś