Gość: k IP: *.sattom.pl 25.02.12, 07:33 Czy był ktoś z was u masażysty Jerzego Słowika?Facet wie co robi czy to jakiś szarlatan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vik Re: Masażysta z Jedliny IP: *.linet.net.pl 25.02.12, 09:39 Nie polecam - ale to tylko moja opinia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onnn Re: Masażysta z Jedliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.12, 14:26 Po co w ogóle zabierasz głos skoro nie potrafisz uzasadnić ? Żenująca wypowiedz grafomanki ,która nic nie wnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_flack Re: Masażysta z Jedliny 25.02.12, 15:37 Czy pan Słowik potrafi wykonać pasaż mały ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Masażysta z Jedliny IP: *.sattom.pl 26.02.12, 20:35 A może ktoś z was był u niego na masażu wiem że okropnie boli ale czy efekty są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwiosnek Re: Masażysta z Jedliny IP: *.play-internet.pl 26.02.12, 20:49 byłem, generalnie nie polecam bo to nie wiadomo co to ale byłem w takiej sytuacji zdrowotnej że mi było wszystko jedno tak mnie zmasakrował, że miałem sine plecy ale choróbsko uleciało jak ręką odjął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Masażysta z Jedliny IP: *.16.121.lan.EkoNet.info 27.02.12, 04:02 Ja osobiście nie polecam byłam raz i o jeden za dużo, boli jak diabli plecy sine masakra. Facet jest samoukiem. Nigdy więcej u tego pana moja noga nie postanie. Lepiej zapłacić więcej ale iść do kogoś kto jest fachowcem w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnik Re: Masażysta z Jedliny IP: *.ip.netia.com.pl 27.02.12, 10:43 Niestety, nie polecam. Mam takie same doświadczenia. To tylko samouk, który nie ma zielonego pojęcia o rehabilitacji. Skorzystałam z usług profesjonalnego fizjoterapeuty z doświadczeniem. Nie chodziłam, a po jego zabiegach jestem w pełni sprawna. Nazywa się Janik tel. 606608019. Niestety, ze względu na skuteczność jego leczenia, kolejki są dość długie. Odpowiedz Link Zgłoś
1darian Re: Masażysta z Jedliny 03.01.14, 11:07 Byłem u pana Słowika, ogólnie nie polecam brak słów jak mnie potraktował nie był to mój pierwszy masaż więc miałem pojęcie jak to powinno wyglądać to jakiś cud, że jeszcze nikomu nie wyrządził krzywdy, mnie np. naciągał rukcugiem- masakra. Dowiedziałem się że kilka domów dalej mieszka masażystka i skorzystałem- polecam ją wszystkim, postawiła mnie na nogi i to bez siniaków na plecach, a masaż wykonuje metodą niekonwencjonalną (szklaną bańką ogniową) nie trwa on jak wszędzie 20-30 min tylko prawie godzinę, to jest masażystka z zamiłowania. Jej nr telefonu 662-567-368 Odpowiedz Link Zgłoś
znasz_prawde Re: Masażysta z Jedliny 01.11.15, 14:35 Radzę omijać tego oszołoma z daleka. Ostrzeżcie innych, !!! Po jego bardzo bolesnych wyczynach - uciski przy kręgosłupie i na szyi i w różnych miejscach a do tego także bolesny masaż bańką chińską, od tego czasu bardziej odczuwam kręgosłup a także drętwieje mi szyja podczas snu - budzi mnie ból, w dzień też czuję sztywność w niej. Ma szybkie terminy i pusto u niego, nikogo przed i nikogo po "zabiegu" a to samo za siebie mówi. Trafiłem do kogoś innego i okazało się że miałem przestawione poważnie 3 kręgi szyjne - mało bezpieczna sytuacja, a do tego inne kręgi też. Już jest lepiej i to po jednym zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś