IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.12, 16:34
czy jest ktoś chętny do opieki nad młodziutką suczką hasky?? Właściciel porzucił ją w lesie:( na razie ją dokarmiam, ale jeśli szybko kogoś nie znajdę trafi do schroniska, a na prawdę szkoda.
Obserwuj wątek
    • Gość: em Re: hasky IP: 46.115.16.* 12.03.12, 16:53
      Witam. Jest Fundacja Adopcji Huskich,mają swoją stronę internetową ( cyt.) ..jeśli masz informacje o huskim w potrzebie, jeśli znalazłeś jakiegoś - pisz ;
      Podaję adres ze strony int. pomoc@huskyadopcje.pl
      • Gość: em Re: hasky IP: 46.115.16.* 12.03.12, 16:56
        Podaję jeszcze jeden adres strony info@huskyadopcje.pl
      • Gość: anna Re: hasky IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.12, 16:57
        Dzięki zaraz zobaczę.
    • Gość: dog eat dog Re: hasky IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 18:39
      Zerknij jeszcze na tę stronę www.sjp.pl/ - na pewno się przyda.
      • Gość: anna Re: husky IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.12, 19:03
        a widzisz? przydało się:) mała pomyłka. A teraz pisz bardziej na temat, bo przecież o dobro psiaka chodzi:)
        • Gość: "NAPRAWDĘ" Re: husky IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 19:16
          Wszyscy popełniamy błędy. Ważne jest, żeby wyciągać wnioski.

Co do psiaka to należy Ci się duży plus za to, że w ogóle zajęłaś się tym psem. Większość by pewnie przeszła obojętnie.
          Może spróbuj w miarę możliwości zrobić psu zdjęcie i zamieścić bezpłatne ogłoszenie w serwisie www.tablica.pl Nawet jeśli zdecydujesz się zawieźć psa do schroniska to i tak odwalisz kawał dobrej roboty, gdyż zwiększysz szansę na to, że ktoś może się tym psem zainteresuje. Pozdro
          • Gość: anna Re: husky IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.12, 19:54
            Jutro zawiozę jedzonko i zrobię fotki:)
            • Gość: Gosc Re: husky IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.12, 20:10
              a gdzie ten piesek jest skoro piszesz, ze zawieziesz mu jedzenie? Czy okrutny wlasciciel psa jest znany?
              • Gość: anna Re: husky IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.12, 20:43
                Błąka się we wsi Modliszów, pewnie tam został wyrzucony. Wczoraj dostał worek suchej karmy, jutro coś gotowanego zaserwujemy:) Już zaczyna być widoczna jego bezdomność- kostki wystają:(
                • Gość: anna Re: husky IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.12, 20:45
                  Modliszów to w kierunku Świdnicy.
                  • Gość: Gosc Re: husky IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.03.12, 21:00
                    blaka sie nie rozumie, a gdzie spi czy naprawde nie ma jak mu pomoc dopoki nie znajdzie innego domu? Moze pomyslisz, zze sie madrze a sama nie pomoge, ale nie mam takiej mozliwosci.
                    • Gość: anna Re: husky IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.12, 21:17
                      Kurde, nie wiem gdzie śpi. Całe szczęście, że nie ma mrozów! Ja nie mogę jej zabrać, sama mam trzy psy! Może ktoś z Twoich znajomych chciałby się zaopiekować? Jeśli w najbliższych dniach nikogo nie znajdę to tylko schron:(
    • Gość: anna Re: hasky IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 08:33
      do góry malutka!
      • Gość: Gosc Re: hasky IP: *.walbrzych.vectranet.pl 13.03.12, 08:40
        Ta fundacja adopcyjna czy w jakis sposob nie moze ci pomoc? Znalazlam tez hodowle w Swidnicy moze oni pomoga?
        | tel. +48 663 245 900 to ich telefom znalazlam w internecie sprobuj
        • Gość: anna Re: hasky IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 08:50
          wieczorem wysłałam maila, na razie cisza. Z tel skorzystam.
          • Gość: małgorzata Re: hasky IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 10:17
            Anna możesz podać jakiś namiar na siebie (tel)?
            • Gość: . Re: hasky IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 10:21
              No i o to chodzi.
              Tylko dlaczego akurat w tym wątku ?:)
              • Gość: małgorzata Re: hasky IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 10:44
                z racji tego, ze działałam w organizacjach pomagajacych zwierzętom podzwoniłam do ludzi. Malamuty nie mają kasy ani domów tymczasowych, mówią aby wyłapać, przetrzymać, ogłosić, może ktoś szuka. Proponują aby oddać do dobrego schroniska, chyba, że znajdzie się chętny na adopcję lub zwolni DT. Husky to samo. Także lipa. Popytajcie znajomych.
                Tyle tu dobrych rad, życzliwych ludzi, wiec myślę, że razem można pomóc suce. Kto ją przetrzyma? Może ktoś szuka psiaka dla siebie? Jeśli uda się ją złapać i nawet przetrzymać trzeba by podjechać do weta, zawiadomić schronisko, straż miejską i pośledzić portale internetowe, może jednak ktoś szuka zguby??? No i trzeba poogłaszać na portalach internetowych. W tym mogę pomóc, ale potrzebne będzie wsparcie.

Więc zapytam jak w PRL: Pomożecie?
    • Gość: małgorzata Re: hasky IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 14:14
      suka złapana i zabrana w bezpieczne miejsce. Szukamy teraz domku. To bardziej alaskan malamut niż husky. Został jej założony wątek:
      zlotypies.com.pl/viewtopic.php?p=11720#11720
      • Gość: em Re: hasky IP: 46.115.20.* 13.03.12, 15:30
        No to kamień z serca....wiedziałam,że można na Was liczyć...uściski dla K.:-),,pozdrawiam z Norymbergi :-)
        • Gość: taszyk Re: hasky IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.03.12, 17:08
          ZBIERAJCIE KUPY PO SWOICH PSACH
          • Gość: anna Re: hasky IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 18:20
            MAŁGORZATA!!!! Jesteś wielka!!!! Dziękuję:))))))
            • Gość: :) Re: hasky IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 18:30
              W zeszłym roku znalazłam koło tesco szczeniaka husky. Był przepiękny, miał jedno oczko niebieskie drugie bursztynowe. Zabrałam go do domu, ale u mnie nie mógł zostać. Zaczęłam szukać mu nowego lokum, pare ogłoszeń i zdjęć i juz po paru dniach przyszli mili ludzie i go wzięli.
              • lekarzspecjalista Re: hasky 13.03.12, 18:36
                Huscy przy Tesko? Hascy przy Tusco? Czy Huski przy Tusku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka