xenia9 13.05.05, 23:56 Dziewczyny jaki jest najlepszy sposób na depilacje tych miejsc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabinka_20 Re: Depilowanie okolic bikini 14.05.05, 13:43 Laserowe usowanie włosów.Są to trzy zabiegi (jeden 300zł).Jesli ejsteś z Trójmiasta to mogę podać Ci pare adresów. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_fiutek Re: Depilowanie okolic bikini 14.05.05, 13:45 Duzo tansza metoda to usuniecie woskiem u kosmetyczki. Bedziesz miala okolo miesiaca spokoj z wloskami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Depilowanie okolic bikini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:12 Co do depilacji laserem to potrzeba 5-6 zabiegów a nie 3. Wiem bo sama miałam w poniedziałek szósty i mam nadzieję, że ostatni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erazma Re: Depilowanie okolic bikini IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:23 ja juz tyloma sposobami probowalam i zawsze wychodzilo to samo poniewaz mam straznie wrazliwa skore i po kazdej depilacji wyskakuja krostki!! szok !! ale laseowo jeszze nie! juz nie mam pomyslow co by bylo dla mnie dobre!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś