Gość: piszpantu IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.117.149.* 15.06.04, 08:14 komu przeszkadzały zsypy,zeby teraz pozamykac.wiele ludzi z zsypów sie utrzymuje.nie wiem czy to zda egzamin,wyłamia dzwi i dopiero bedzie problem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arek354 Re: pozamykane zsypy 15.06.04, 14:04 Gość portalu: piszpantu napisał(a): > komu przeszkadzały zsypy,zeby teraz pozamykac.wiele ludzi z zsypów sie > utrzymuje.nie wiem czy to zda egzamin,wyłamia dzwi i dopiero bedzie problem. Widocznie uczyniono tak, bo niektórych mieszkańców irytuje wizyta złomiarza o godzinie pierwszej w nocy w zsypie. Echo jego działalności niesie się wtedy po całej dzielnicy, a człowiek chce się wyspać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbych Re: pozamykane zsypy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.06.04, 17:10 widzisz i nawet z komuszkiem mozna się zgodzic....nie ma u mnie nienawiści i zawsci hihi...........MASZ RACJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagda Re: pozamykane zsypy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 15.06.04, 14:22 Można zapakować złom (np. puszki) w torebkę i postawić pod zsypem, na pewno zniknie, wielu jest zainteresowanych, a co do hałasów to się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś