Dodaj do ulubionych

Takie tam z busikiem w , co na to Wałbrzyszanie :P

IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 21:01
www.tvn24.pl/12690,1739563,0,1,bez-hamulcow--cieklo-wszystko--nawet-paliwo,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • pozor_vlack Re: Takie tam z busikiem w , co na to Wałbrzyszan 27.03.12, 21:14
      I co to ma wspólnego z busami z Wałbrzycha , za wyjątkiem twojego kretyńskiego wpisu w komentarzu.
    • Gość: walbrzych do pozor_vlack IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 21:25
      Przygadał kocioł garnkowi heheh i jak tam znasz już pojęcia na temat uzyskiwania tytułów naukowych, zawodowych itd.?
      • pozor_vlack Re: do pozor_vlack 27.03.12, 21:38
        Myliłem się, TEB to wspaniała uczelnia. Od lutego studiuję na wydziale "Masażu gorącymi kamieniami". Dodatkowo zamierzam na drugim kierunku uzyskać dyplom p.o. magistra na kierunku " ROSYJSKI MASAŻ GORĄCYM MIODEM ". A jak u Ciebie na farmacji ?

• Gość: walbrzych Re: do pozor_vlack IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 21:44
          I widzisz nawet mylisz pojęcia oraz wątki heheh i jak ja mam mieć do ciebie jakikolwiek szacunek ? . Nic się nie zmieniłeś, wręcz nastąpił znaczny regres u ciebie.
          • pozor_vlack Re: do pozor_vlack 27.03.12, 21:53
            Chciałbym, żeby zaczęto od szanowania siebie: wszystko inne wypływa z tego.
            Fryderyk Nietzsche
            • Gość: walbrzych Re: do pozor_vlack IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 22:55
              Nie udawaj mOndrego bo i tak ci nie uwierzę, skompromitowałeś się wcześniej i tyle, jeszcze miałeś czelność dyskusji w tym wypadku , co nie zmienia faktu, że nawet nie wiedziałeś o czym piszesz, tutaj też próbujesz swoje wywody wcisnąć, lepiej się przyznaj ile dałeś za skończenie podstawówki. I nie żebym ci dokuczał czy jechał po tobie, tylko chcę abyś zrozumiał sam głupkowato piszesz a innych się czepiasz, przykład u góry w pierwszym poście.
              • pozor_vlack Re: do wałbrzych 27.03.12, 23:14
                Mieszkam w Dziećmorowicach Gmina Walim,a pierwszy etap formalnej edukacji odbyłem w Szkole POdstawowej nr 31 Gmina Wałbrzych bez perturbacji.
                • Gość: walbrzych Re: do pozor_vlack IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.03.12, 23:37
                  I chyba Ci tak zostało na tej szkole nr 31, albo po prostu jesteś młodziutki i głupiutki, i myślę że w końcu opanujesz emocje i zdobędziesz się na odrobinę klasy i honoru.
                  • pozor_vlack Re: do pozor_vlack 27.03.12, 23:48
                    Ale się zrobiło miło. :-)
                    • Gość: czereśniak Re: do pozor_vlack IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.12, 21:21
                      kurdę, pozor, tylko nie pisz, że jesteś w tej grupie obronnej PSP 31????
                • Gość: Giena Re: do wałbrzych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 21:01
                  zapraszamy !
                  www.youtube.com/watch?v=yuWlhvCuZZw&feature=colike

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka