Dodaj do ulubionych

kodeks plujących

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 12:21

KODEKS NIEOCHRZCZONYCH DZIECI DOROSŁYCH PLUJĄCYCH NA FORUM
1.Nie chrzcij własnego dziecka bo może mieć pretensje do ciebie
2.Od najmłodszych lat dzieciństwa ucz je wulgaryzmów ,żeby miało umiejętność
pisania refleksji na tym forum
3.Postaraj się ,żeby do dnia jego dorosłości zlikwidować kościoły i księży bo mogą je skrzywdzić nauką wartości chrześcijańskich
4.Najlepiej ,żeby nauczyciele nie byli zbyt wymagający ,w sumie też należałoby się ich pozbyć po co życie tracić na głupoty
5. Nagradzaj dziecko za każdy wybryk zwłaszcza wtedy gdy pobije policjanta
6.Kup mu samochód i postaraj się żeby wsiadł i jedździł nim bez prawa jazdy będzie ci wdzięczny
7.Spisz wszystko czego nie lubisz z pewnością będzie ci wdzięczny za wskazówki jak masz być traktowany na starość

DRODZY PLUJĄCY DZIECI BĘDĄ WAM WDZIĘCZNE DOZGONNIE !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zniesmaczony Re: kodeks katola IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.12, 12:24
      Powyższy kodeks napisał i opublikował praktykujący KATOLIK !!!

Może to wpływ wody święconej? Wybór należy do waszego dziecka, drodzy rodzice :)

• Gość: a Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 12:29
        Powyższy kodeks został opracowany na podstawie wypowiedzi plujących na forum.
        • Gość: a Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 13:19
          w kodeksie uwzględniono wszystkie prośby niesfornych forumowiczów
          • Gość: a Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 13:25
            Postuluję dopisanie do kodeksu zezwolenie na cztery kolczyki w nosie i około pięcięciu
            w wardze (jakiej do wyboru ) ,tatuaże mile widziane najlepiej dwa na prawym policzku i trzy na czole
            Macie jeszcze jakieś inne postulaty?
            Piszcie uzupełnimy
            Czepiają się naszych wartości nie potrafią stworzyć swoich to spiszmy im ich pragnienia
            Będą mieć dzieci uszczęśliwione (bo nie ochrzczone )
            • Gość: a Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 13:33
              Ach jeszcze muza najlepiej taka ogłupiająca już do kołyski i oby tylko z płcią się nie utożsamiało ,bo po co narzucać dzieciakowi jaką płcią los go obdarzył niech sam sobie wybierze
              • Gość: Sylwia Re: kodeks plujących IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 14:17
                Ale z was głupki,ja była chrzczona ,mój syn też ...no i co z tego??? Dalej to ja wybrałam a i mojego syna nie będę ciągła za uszy do kościoła na przymus...bo wasi rodzice to was pewnie katowali;-) i teraz plujecie jadem;-)
            • Gość: polonista Re: kodeks plujących IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.12, 16:52
              > pięcięciu

Co to jest "pięcięć" lub "pięcięcie" ?
    • Gość: Fuj_fuj Re: kodeks plujących IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.12, 14:24
      Widać gdzie cię wiara zaprowadziła - jesteś obłąkany z nienawiści.... i po prostu niemądry (to eufemizm).
      • Gość: a Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 16:41
        to cała prawda o was przecież spisałem to co pisaliście w wątku o chrzcie
        piszesz jesteś niemądry..... itp i itd
        przecież podsumowałeś to co sam wcześniej napisałeś
        kodeks to w większości twoje słowa
        brawo wyciągasz wnioski wreszcie sam się podsumowałeś
        • Gość: karambol Re: kodeks plujących IP: *.8-4.cable.virginmedia.com 09.04.12, 17:02
          Kodeks został stworzony przez osobę o bardzo ograniczonej inteligencji, zamkniętej na dialog, nie posiadającej wyobraźni, która pozwoliłaby na ogarnięcie czegokolwiek poza KK. Smutne trudne do zrozumienia jest, że fanatycy nie wiedzą o istnieniu świata zewnętrznego.

Religia (jakakolwiek) jest dla ludzi słabych, zastępuje własną wolę wypełniając jej miejsce tzw dogmatami, które w bardzo wygodny sposób tłumaczą trudne do zrozumienia tematy metodą "bo tak ma być i nie pytaj dlaczego". Nie istnieje pojęcie "silnego wierzącego" ponieważ taka osoba zaczęłaby się zastanawiać nad sensem tego co robi i w co wierzy, a naturalną konsekwencją tegoż byłoby zwyczjnie porzycenie wiary.

Fanatyku, czy wiesz kim jest ateista? On jest wierzącym, który zaczął mysleć.
        • Gość: Fuj_fuj Re: kodeks plujących IP: *.walbrzych.vectranet.pl 09.04.12, 18:28
          "kodeks to w większości twoje słowa"

Kłamiesz - w tym bełkocie nie ma niczego co kiedykolwiek na tym forum napisałem - łgarzu.
    • pozor_vlak Re: kodeks plujących 09.04.12, 17:05
      Żenujące.
    • Gość: antyklerykał Re: kodeks plujących IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 19:09
      zawsze wiedziałem, że ci co noszą krzyżyk na karku mają coś z głową, ale to co tu wypisują to utwierdza mnie w przekonaniu, że oni nie mają nic w tej głowie. No może sianko które na Boże Narodzenie pod obrus wkładają by zrobić z domu oborę
      • Gość: a Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 20:36
        przemyślcie i zastanówcie się swoim wypowiedziami sami go stworzyliście ,
        bez względu na różnicę w poglądach nikt nie ma prawa obrażać innych
        każdy ma prawo przedstawiać poglądy ale ważny jest poziom wypowiedzi i co wnosi do dyskusji ,
        oczywiście ,że kodeks jest żenujący ale jest zbiorem poglądów części osób z tego forum
        ale w dziwny sposób pobudził szare komórki
        mamy prawo być ateistami osobami różnej wiary ale po co nawoływać do głupoty
        co nie jeden raz miałem okazję przeczytać zebrano w niezłą głupotę ale podkreślam raz jeszcze
        sami go stworzyły niektóre osoby własnymi poglądami :)
        Jeśli chcemy coś tworzyć i zmieniać rzeczywistość to zastanówmy się ile pozytywnego wnosimy do rzeczywistości
        Ba nie jestem z Kościoła Katolickiego ale większość ich wartości odbieram pozytywnie :
        szacunek tolerancja ,pomoc innym ,dobro ,miłość czy to coś złego ?
        Dogmaty nie powinny być podważalne w jaki sposób krzywdzą ?
        Krzywdzą tylko złe czyny
        Ale złe czyny są tylko dziełem człowieka !
        Człowieka bez względu na to jaką profesję wykonuje
        Ba powiem więcej każdy z nas chciałby mieć cudowne i dobre dziecko dlatego większość z was się oburzyła na kodeks -durny do granic możliwości !

• Gość: katolik Re: kodeks plujących IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.04.12, 20:42
          > Ba nie jestem z Kościoła Katolickiego

Więc ty już się wyparłeś naszego w Trójcy Jedynego Boga ? Ty gnoju !
          • Gość: a Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 20:48
            No tak jestem gnojem ?
            Czyli podpisujesz się pod kodeksem dobrze cię tatuś wychował !
            A wiesz po czym gnój gnoja poznaje ?
            • Gość: a Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 22:24
              ?
              • Gość: b Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 22:26
                no tak wasze wartości z kodeksu :)
                • Gość: d Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 22:29
                  oj tak tak oj tak tak do kodeksu przydałby się jeszcze wrak
    • Gość: " Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 23:16
      ?
      • Gość: abc Re: kodeks plujących IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.12, 19:46
        Temacik się skończył księżom spokój dajcie i własnymi rodzinami się zajmijcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka