Dodaj do ulubionych

Między salonem samochodowym a ulicą na strefie

IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.12, 12:06
Czy już teren miedzy Salonem Samochodowym a ulicą na strefie, posprzątali te zarośla czy dalej szpecą ?

Bo mamy ulice zarośla jak w dżungli mamy ładny płot i salon samochodowy, miedzy ulicą a tym salonem okropnie to wygląda, że w ogóle salon samochodowy nie dba o estetykę to się dziwie, jak taki klient ma tam iść do takiego salonu i coś tam kupić ? masakra odrazu to klienta odpycha od takiego salonu.
Obserwuj wątek
    • Gość: leksus Re: Między salonem samochodowym a ulicą na stref IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 20:48
      Ciekawe czy posprzątali ?
    • pozor_vlak Re: Między salonem samochodowym a ulicą na stref 01.05.12, 21:15
      Gość portalu: Spostrzegawczość napisał(a):
      masakra odrazu to klienta odpycha od takiego salonu.

To prawda, mnie to sie od razu rzygać chce, i do Lidla se ide, bo tam krzaków takich nie ma.
      • Gość: vw Re: Między salonem samochodowym a ulicą na stref IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.05.12, 22:13
        a Ja sobie jadę na Bielany
    • Gość: kierowiec Re: Między salonem samochodowym a ulicą na stref IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 22:23
      klient do salonu dojedzie, a nie pójdzie... jeśli teren nie należy do właściciela salonu, to dlaczego miałby go porządkować? polskie społeczeństwo zrobiło się strasznie roszczeniowe, zasiłki się należą, dodatki się należą, mieszkania się nalezą, praca się należy i najlepiej jeszcze żeby inni sprzątali...
      • Gość: proste do kierowiec IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.12, 22:34
        Nie wiem czy wiesz ale jak się jedzie autem to się widzi to badziewie, nie wiem też czy wiesz że właściciel posesji jest zobowiązany do sprzątana chodnika przy swojej posesji , więc jeżeli jest to prywatne to powinien to zrobić i już ze względu na sam fakt że to tak tragicznie wygląda, bo ja na miejscu kierownika salonu bym się wstydził, mieć pod nosem takie coś, kierowca który jedzie autem to widzi i odpycha to, tutaj nikt roszczeń nie robi tylko chodzi o sam fakt, jak by salon był mój to ja bym sam to zrobił 20 minut i skoszona dżungla nawet rękoma bym to zrobił i bym nie patrzał czy to moje czy nie moje, tylko bym zrobił bo koło mojej posesji sie to znajduje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka