Dodaj do ulubionych

Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaje!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.12, 13:22
www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/4741,aktualnosci.szelemej.przegral.z.rodzicami.z.psp.nr.31.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Ula PSP 15 IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.12, 13:27
      Proszę o pomoc.
      Wesprzyjcie akcję "Kolorowe boiska" i głosujcie na jedyną szkołę z Wałbrzycha wytypowaną do tego ogólnopolskiego projektu.Akcja trwa do 18 czerwca.Liczy się każdy głos.
      www.koloroweboiska.pl
      • Gość: Oj Tam Oj Tam Raczej jest 3:1 dla Szełemeja ha ha ha ha ha ha ha IP: 209.141.61.* 22.05.12, 18:05
        Jak na razie jest 3:1 dla Szełemeja.
        A jak powiadają co się odwlecze to nie uciecze.

Jeszcze się może okazać, że np budynek się nie nadaje.... albo inna cholera

Zastanawiające jest jedno.
        Zamiast cieszyć się że będzie szkoła wszyscy poniżej jarają się, że strzelili Szełemejowi gola.

Nie tyle interesuje Was - opozycję los tej szkoły co możliwość dokopania komuś większemu od siebie.
        • sol.77 Re: Raczej jest 3:1 dla Szełemeja ha ha ha ha ha 22.05.12, 18:11
          Gość portalu: Oj Tam Oj Tam napisał(a):

>
          > Nie tyle interesuje Was - opozycję los tej szkoły co możliwość dokopania kom
          > uś większemu od siebie.

Jakiemu większemu? A co 2 metry wzrostu ma? Błyszczy jakoś specjalnie inteligencją czy pomysłami? Nie przesadzaj,że większemu.A Ci owszem cieszą się,że ktoś ich zaś nie wyruchał ..
          pozdrawiam
        • Gość: Racja Re: Raczej jest 3:1 dla Szełemeja ha ha ha ha ha IP: *.manage.myhosting.com 22.05.12, 18:15
          > Jak na razie jest 3:1 dla Szełemeja.
          > A jak powiadają co się odwlecze to nie uciecze.

To prawda, niewielu gminom w Polsce udało się zlikwidować wszystkie szkoły.
          To ogromne przedsięwzięcie.

Jest gmina w Polsce, która od 3 lat próbuje zlikwidować jedną szkołę.
          Wynik 3:1 można było by poczytywać sobie za sukces, ALE TO NIE JEST JAKIŚ PIEPRZONY MECZ !!!

Durne ludziki z opozycji myślą, że to jakaś pieprzona zabawa.
          Że szkoły likwiduje się dla zabawy lub ze złośliwości.

To ciężkie i konieczne decyzje.
          Dzieci od tego nie przybędzie i nauczyciele będą uciekać na urlopy dla poratowania zdrowia.
          Ale wrócą Ci co brali je w zeszłym roku...
          Tak czy tak zaczną się zwolnienia.

Wy podniecacie się tym, że zrobiliście na złość Szełemejowi?
          Nie zrobiliście. Ale napijcie się wódeczki świętując.
    • Gość: rodzic Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 13:28
      No fajnie, teraz jeszcze przez rok moje podatki będą szły na dzieci z Walimia.
      • Gość: Gosia Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 13:55
        dziękujemy
        a na głupie komentarze nie odpowiadamy i życzymy miłego marnowania życia przed komputerem bo nam się udało osiągnąć cel!!!!!!!!!!!;)))
        • Gość: Inka Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.play-internet.pl 22.05.12, 14:34
          Nam tzn komu?
          • Gość: Gosia Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 14:49
            Nam, Dziećmorowicom gm. Walim.
            Dmuchnęliśmy Wałbrzych.
            • Gość: belzebub Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 17:44
              oj stąpasz po kruchym lodzie ...
              ciśnie mi się na usta jedno słowo: "wieśniaro z obornikiem za uszami" ale nie powiem tego bo o tym wszyscy wiedzą i nauczono mnie żeby odpuszczać słabszym i chorym z nienawiści :)
      • Gość: xxx Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.05.12, 13:55
        Moje również ale czy to jest zwycięstwo?
        • Gość: Gosia Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.12, 14:12
          zwycięstwo pełne będzie po Referendum 24 czerwca!!!
          • Gość: ??? Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 15:06
            To że Wałbrzych dopłaca do dzieci z Walimia to propaganda ratuszowych hien, subwencja oświatowa przekazywana jest na te dzieci i pokrywa ich koszta. Nie wierzcie ludziska w te bzdury które teraz ratuszowe pismaki będą pisały opluwając aszystkich wynosząc swojego wodza i jego dwór. BRAWA dla Pani Moniki i Pana Piotra, za odwagę poświęcenie i wielką wolę walki o słuszną sprawę.
            • Gość: Gosc Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 15:31
              Brawo w końcu ktoś pokazał panu prezydentowi ze coś może iść nie po jego myśli . Ta szkoła powinna zostać!!!No i przestancie wypisywać brednie że W-ch dopłaca do dzieci z Walimia głupota ....
            • Gość: Gosia Re: do ??? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 15:33
              Poszukaj sobie cieciu w necie, ile procent kosztów tej szkółki pokrywa subwencja oświatowa.
              • Gość: Gosc Re: do ??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.05.12, 15:58
                Brawo dla wszystkich co walczyli o szkole prawo jest prawem i nalezy go przestrzegac, a nie wszystko i wszystkich traktowac jak swoj wlasny folwark.
                • Gość: Gosia Re: do ??? IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 16:02
                  Brawo Wałbrzych.
                  Nawet Walim was dmucha.
                  • Gość: do Gosi Re: do ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 16:13
                    Gosia masz problem i musisz o nim pogadać to nie na tym forum tylko udaj się do specjalisty zwanego psycholog lub psychiatra żre cie nienawiść i mściwość. Ale podobno gosie tak mają.
                  • sol.77 Re: do ??? 22.05.12, 16:15
                    Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Brawo Wałbrzych.
                    > Nawet Walim was dmucha.

Najbardziej to dmucha /nas wszystkich/ rodziców,dzieci państwo dając rodzinnego 60 czy 100zł,a każąc co roku kupować podręczniki /bo z poprzedniego roku już nieaktualne - kto na tym kasiorkę trzepie?/ przybory,stroje szkolne,gimnastyczne,upominają się o "ubezpieczenia" "komitety" i każą odpłatnie dowozić dzieci do szkoły.Narzucając swój własny program nauczania. I kto tu kogo tak naprawdę "dmucha"????? ech słów szkoda
                    pozdrawiam ...
                    • Gość: , Re: do ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 16:52
                      Posuchaj wzpowiedyi radnego.
                      walbrzych24.com/1-wiadomosci/2152-gosc-dnia-jerzy-krzyzowski
                      A jak się domyślam posłowie reprezentują podobny poziom intelektualny. Masz więc kto decyduje o tym wszystkim o czym mówisz w swojej wypowiedzi. Szkoda tylko, że to my małe ludki ponosimy tego konsekwencje. Może czas zacząć myśleć i świadomiej dokonywać wyborów.
                      • Gość: morro Re: do ??? IP: *.walbrzych.vectranet.pl 22.05.12, 18:11
                        obejrzałem ten wywiad i powiem jedno-KATASTROFA!!!Facet nawet nie kuma o co pyta go redaktor!Czekam na następne odcinki z udziałem kolejnych wulkanów intelektu zwanych radnymi.
                        • Gość: ??? Re: do ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 19:48
                          Należą się chyba podziękowania TV Wałbrzych z wymyślenie tego cyklu. Ci wybitni radni i to wszyscy bez względu na opcję i niezależność sami sie wyeliminują i zachcą ludzi do udziału w referendum. Brawo Szwałek mocniej ich dociśnij.
                          • Gość: ... Intelektualiści z ratusza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 19:52
                            walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/1412583,to-byly-hity-danuta-marosz-wspomina-pierwszy-telewizor-i,id,t.html#8f80b044717c0b78,1,3,8
                            Następna intelektualistka z ratusza.
                    • Gość: rodzic Re: do ??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.05.12, 15:53
                      wygraliśmy!!!!
        • Gość: 9 Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.12, 07:18
          nie zamknelki teraz zamkna za rok
          • Gość: sędzia Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.12, 21:31
            Gość portalu: 9 napisał(a):

> nie zamknelki teraz zamkna za rok

Kogo masz na myśli? Wacikożerców?
    • Gość: Adam Do sol.77 IP: *.yolau.net 22.05.12, 18:28
      77 to rocznik?
      > Jakiemu większemu? A co 2 metry wzrostu ma? Błyszczy jakoś specjalnie inteligen
      > cją czy pomysłami? Nie przesadzaj,że większemu.

to masz...

demotywatory.pl/3324650/25-lat-pracoholizmu
      Teraz wrzuć swoją listę.

I jeszcze dodaj czy uratowałeś komuś życie?

Kiedy zatrzymane serce pod Twoimi dłońmi zaczyna bić?

Choć jedną osobę...???

Dokonaj choć tyle to nazwę Cię większym od siebie.
      • sol.77 Re: Do sol.77 22.05.12, 18:56
        Gość portalu: Adam napisał(a):

> 77 to rocznik?
        > > Jakiemu większemu? A co 2 metry wzrostu ma? Błyszczy jakoś specjalnie int
        > eligen
        > > cją czy pomysłami? Nie przesadzaj,że większemu.
        >
        > to masz...
        >
        > demotywatory.pl/3324650/25-lat-pracoholizmu
        > Teraz wrzuć swoją listę.
        >
        > I jeszcze dodaj czy uratowałeś komuś życie?
        >
        > Kiedy zatrzymane serce pod Twoimi dłońmi zaczyna bić?
        >
        > Choć jedną osobę...???
        >
        > Dokonaj choć tyle to nazwę Cię większym od siebie.

Nie świruj >> miałam na myśli osiągnięcia jako prezydenta,a i jako lekarz to chyba zobowiązywał się do ratowania życia ludzkiego,wszak za to miał płacone ....
        Powiem,Ci w tajemnicy,że gdybym spotkała umierającego człowieka np. w wypadku z pewnością postąpiłabym tak samo ...... za DARMO ......
        pozdrawiam ...

ps. i nie mieszaj jego wyuczonego zawodu z funkcją którą obecnie pełni,bo jako prezydent jest kiepski.POpis dał gdy płoną Mobruk - twierdził,że nie wydobywają się się stamtąd substancje szkodliwe dla zdrowia, miał pecha,bo ja mieszkam w tamtych okolicach znam sprawę Mobruku i to co byłam zmuszona wdychać przez jego nieudolna politykę /a wcześniejszą przez jego kolegę partyjnego "wacikowca"/ to moje.O innych jego wspaniałych wyczynach wspominać nie będę,bo i tak wszyscy wiedzą .....
        • pozor_vlack Re: Do sol.77 22.05.12, 19:11
          >bo ja mieszkam w tamtych okolicach znam sprawę Mobruku i to co byłam zmuszona wdychać

O, Sol77 koniecznie zgłoś się do Inspektoratu Ochrony Środowiska, najwidoczniej masz zdolności mobilnego laboratorium do pomiarów zanieczyszczenia powietrza.
          Będziesz mogła w każdej chwili interweniować tam, gdzie na zanieczyszczenia powietrza skarżą się mieszkańcy.
          • Gość: do pozor_vlack Re: Do sol.77 IP: *.181.151.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.05.12, 19:38
            Szełemej na oko wiedział że tylko para leciała z palących się lin okrętowych starych opon to po co do ochrony środowiska?
    • Gość: Jan Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.12, 20:07
      www.tvwalbrzych.pl/site/
      • Gość: wyborca Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.12, 20:16
        Elektrownia powinna częściej wyłączać prąd na Osiedlu Górniczym. Jak z tego powodu przybędzie bękartów, to istnienie szkoły będzie miało sens.
        • Gość: DDT Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 20:22
          Może dowozić dzieci ze Świdnicy ?
        • Gość: Os.Górnicze Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 20:23
          Ciebie z pewnością robili po ciemku, jeszcze w średniowieczu. Nie obrażaj cudzych dzieci, człowieku, szkoda, że nie widziałeś dziś ich radości.
          • Gość: gość Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.play-internet.pl 22.05.12, 20:35
            ...A kogo to w ogóle obchodzi????? cóż mnie obchodzą wasze bachory???????????????
          • Gość: wyborca Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.12, 20:44
            > Nie obrażaj cudzych dzieci, człowieku,

Kogo konkretnie obraziłem? Pisałem przecież o nienarodzonych jeszcze bękartach, tak więc kogóż to osobiście mogło dotknąć?
    • sol.77 Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj 22.05.12, 20:43
      Jak zwykle poziom dyskusji sięgnął dna,nie jestem wrażliwa na inwektywy ale .... wszystko ma swoje granice :(
      pozdrawiam ... tych normalnych
      • Gość: rodzic Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.05.12, 21:06
        obrazki.elektroda.net/11_1337713519.jpg
        • Gość: gość Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.12, 22:48
          mistrzu photoshopa - poziom tego portalu jest w sam raz dla ciebie! idź utulić swojego wodza do snu, ma dziś ciężką noc :-) wy sobie tutaj knujcie i obrażajcie ludzi, wirtualni obywatele, a my zajmiemy się świętowaniem i pracą nad referendum w realu.
          • Gość: DDt Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.12, 23:22
            Tu też fotomontaż ?
            Tacy jesteście.

www.walbrzyszek.com/news,single,init,article,15091
            • Gość: :) Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 08:19
              No i cel został osiągnięty. Obrońcy szkół skłóceni na maxa. Referendum w plecy.
              • Gość: , Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 17:02
                A kto ich skcił, marzy ci się. Jeżeli wszyscy radni prezentują taki poziom to referendum 100% powodzenia.
                www.tvwalbrzych.pl/site/2012/05/23/gosc-dnia-daniel-sprytula/.
                Oni sami się odwołają.
                • Gość: +++ Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.12, 19:38
                  Pani Rybczyńska ! Wykorzystanie dzieci w sprawie szkół uważam za karygodne i skandaliczne. Pokazanie w Pani kłamliwej telewizji kilkuletniego szkraba, który mówi, że mamy złego prezydenta jest czystym przegięciem. Nie zasługuje Pani na miano rzetelnej dziennikarki.
                  • Gość: ... Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 19:44
                    A dlacyego niby to dziecko ma się nie wypowiadać. Już w szkole najmłodsze dzieci uczy się demokracji i wyrażania własnego zdania. Ono żyje w jakimś środowisku rodzinnym w którym się mówi i ono wie co mówi.
                    • Gość: +++ Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.12, 20:10
                      Ależ owszem, może. Może nawet mówić na papu - kaku. Ale wykorzystywanie dziecka to walki z Szełemejem jest poniżej godności dziennikarza. Jeśli tego nie rozumiesz, toś tłuk albo absolwent SP31.
                  • Gość: czeresniak Re: IP: *.dynamic.chello.pl 23.05.12, 20:14
                    ja pie..., czy poważnie wystąpiło tam dziecko z takim tekstem???
                    Jeśli to prawda to jednak zostałem kolejny raz zaskoczony przez "opozycję". Ileż to już razy pisałem , że sięgnęli dna i naiwnie myślałem , że już niżej się nie da. Gratulacje! bijecie wszelkie niechlubne rekordy;/
                    • Gość: Gosc Re: IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.12, 21:05
                      Dzieci tez potrafia czytac ze zrozumieniem wiedza kto jest Prezydentem i wiedzialy tez kto chce zlikwidowac ich ukochana szkole. Dzieci z roku na rok sa bardziej dojrzale i tak samo jak ty czy ja sa obywatelami naszego kraju i w nich jest przyszlosc. W wiekszosci domach chowanie dzieci polega na tym , ze sa partnerami a wiec tak samo czuja, widza i tak samo maja swoje zdanie, ktore nalezy uszanowac. I wcale nie jestem zaskoczona reakcja dziecka przed kamerami dlaczego mam je oklamywac co powiedziec, ze Swiety Mikolaj likwiduje szkoly, ze swiety Mikolaj doprowadzil nasze miasto do zapasci i teraz kosztem nawet dzieci chce sie je ratowac. Dzieci zadaja pytania na ktore trzeba im odpowiedziec, nie uczyc od malenkiego zycia opartego na klamstwach.
                    • Gość: +++ Re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.05.12, 21:11
                      Oczywiście. Najpierw wypowiadało się ptactwo (Wrona i Sowa), a potem nastąpiła wcale nie krótka migawka, przedstawiająca rozbawione dzieci, w tym małego chłoptasia, który coś tam marudził, że szkoła została uratowana, a zły (lub niedobry - nie pamiętam szczegółów, jednak sens pozostaje ten sam) prezydent chciał ją zamknąć. Poszukaj w necie, gdzieś tam powinna być relacja. Dla mnie to niepojęte, do czego jest w stanie posunąć się Rybczyńska.
                      • Gość: czreśniak Re: IP: 78.9.164.* 24.05.12, 12:02
                        Gość portalu: +++ napisał(a):

> Oczywiście. Najpierw wypowiadało się ptactwo (Wrona i Sowa), a potem nastąpiła
                        > wcale nie krótka migawka, przedstawiająca rozbawione dzieci, w tym małego chłop
                        > tasia, który coś tam marudził, że szkoła została uratowana, a zły (lub niedobry
                        > - nie pamiętam szczegółów, jednak sens pozostaje ten sam) prezydent chciał ją
                        > zamknąć. Poszukaj w necie, gdzieś tam powinna być relacja. Dla mnie to niepojęt
                        > e, do czego jest w stanie posunąć się Rybczyńska.

Nie mam więcej pytań!!
                • Gość: kelner Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 09:46
                  > A kto ich skcił,

Oho, absolwent SP31 nie wie, jak się pisze "skłócił" :D
    • Gość: /// Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.12, 07:18
      jak dobrze pójdzie wszystkie szkoły zostaną:)))
      • Gość: mosze Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 10:33
        BRAWO! BRAWO! BRAWO! Chociaż Pan Wojewoda ma wiedzę merytoryczną i fachową i musi prostować te błędy "Buraków".
    • Gość: rodzic Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.12, 13:47
      brawo:))!!!!
      • Gość: telewidz Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.12, 18:12
        Za roczek będziecie powiadomieni skutecznie i kurnik zniknie...
        • Gość: wiemy Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 19:41
          Gość portalu: telewidz napisał(a):

> Za roczek będziecie powiadomieni skutecznie i kurnik zniknie...

za roczek może być wyroczek
          • Gość: , Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 20:10
            Uwaga, uwaga odezwał sie telewidz a to oznacza że antykampania oszczerstw, obelg i innych głupot ratuszowych pismaków ruszyła. My jednak jesteśmy górą i świadomość wyborców jest bardzo duża do czego przyczyniają się sami radni udzielający wywiadu Szwałkowi.
            • Gość: gosc Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 20:37
              No fakt zaczną sie wywody telewidza i innych ale radni daja czadu :) Szwałek jak na niego to jest delikatny dla państwa radnych:P
              • Gość: telewidz Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.12, 21:51
                Ja właściwie to na was leję, tłumoki...
                • Gość: piko Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.centertel.pl 24.05.12, 22:10
                  Muller znów dostał umowę zlecenie na spamowanie forum?
                • Gość: anna Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.12, 22:11
                  oj telewidz! po co wdajesz się w dyskusję skoro lejesz?:) Póki co, szkoła uratowana, a potem się zdziwisz. A radni? Gdyby Szwałek jechał z nimi tak jak z jednym z rodziców...... heh, już sobie to wyobrażam:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • Gość: gosc Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.12, 06:59
                    A my na Ciebie nie lejemy szkoda moczu ....
    • Gość: matka Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.12, 18:27
      przynajmniej jedna uratowana-brawo!!!!!
      • Gość: rodzic Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.12, 20:15
        www.tvwalbrzych.pl/site/2012/05/30/gosc-dnia-artur-torbus-13/
        Ten wywiad jest przerażający. Radny zastrasza publicznie nauczycieli i pośrednio rodziców i dzieci. Takie zachowanie powinno być napiętnowane. Jeżeli ktokolwiek miał wątpiwości co do słuszności eferendum powinien wyzbyć się ich zupełnie.Już dzisiaj boję się o bezpieczeństwo mojego dziecka w tej szkole w nowym roku ale jestem jej wierna i nie poddam sie takim typom. Wstyd prokurator powinien wszcząć z urzędu postępowanie przeciwko temu pseudopany i nieodpowiedzialnemu radnemu.
        • Gość: Sprytula??? Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 03:55
          www.youtube.com/watch?v=YS4H5XreGRU&feature=channel&list=UL
          następny as! radna Sprytula, oglądam z niedowierzaniem...
          • Gość: orzeł Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.play-internet.pl 31.05.12, 09:48
            Taki sam jak te orzeły spod ratusza.
          • Gość: Nagły Atak Tokarza Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.12, 09:52
            Mam pomysł. Może by tak młodzież ze zlikwidowanych szkół upchać w trzydziestce jedynce? Wtedy szkoła będzie miała rację bytu, a i dojazd ze Śródmieścia i Białego Kamienia super, bo autobus linii 5 wszystko załatwi. Co Państwo na to? Czy 31 pomoże dzieciom i przyjmie je na listę swoich uczniów? Jak będzie, pani Wrono?
            • Gość: Nagły Atak Tokarza Re: Szełemej przegrał z rodzicami! PSP 31 zostaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.12, 20:33
              Oczywiście morda w qbeł i zero odpowiedzi ze strony obrońców 31.

Zaś 77 to IQ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka